Vale Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Prisegam na Artane..............................bl zadanejo!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 :yes: :yes: :yes: Wash my blues away..... :yes: Ampak ne P.Roza.C. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Prisegam na .............................bl zadanejo!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: ← Tut jest bl nanga. :yes: Zadane pa k (poglej zadnjo fotko, ki jo je prlepla Vale)! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Sem bla na Bibi. Ma na mizi eno čudno bovlo v pljastičnem kuzaracu ... pa mi je ni ponudla ... je podobne barve kot Red Bull, pa neki kosi nečesa noter plavajo ... pa še na malici danes nisem bila in sem ful lačna ... pa mi je ni ponudla ... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Sem bla na Bibi. .... ← :kva2: Povej, vse povej..... :kva2: p.s. Bovla me ne zanima :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Sem bla na Bibi. Ma na mizi eno čudno bovlo v pljastičnem kuzaracu ... pa mi je ni ponudla ... je podobne barve kot Red Bull, pa neki kosi nečesa noter plavajo ... pa še na malici danes nisem bila in sem ful lačna ... pa mi je ni ponudla ... :angry2: ← A je bruhnla :( :? :? Podobna barva k.......koščki......... Sam fore s kozarcem ne razumem :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Tej bovli se reče "solatika". :P Plastičen kuzarac z malo vode - potem se pa do konca šihta nekaj čikov notri nabere ... :kva2: Jo bova ruknile ob treh, ko bo bolj močna. :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Tej bovli se reče "solatika". :P Plastičen kuzarac z malo vode - potem se pa do konca šihta nekaj čikov notri nabere ... :kva2: Jo bova ruknile ob treh, ko bo bolj močna. :love1: ← Fakkkkkkkkkkkkkkkkk To pa zadane :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 :lol: :lol1: :lol: :lol1: Sama si si ga zagravžala: (sladoljed) 1. Sama si hotela od blizu pogledat Salome in Igija, ki je bil podoben Zoranu 2. Sama si VEHEMENTNO hotela opazovati folk 3. Sama si opazila sladoljedarja 4. Sama si ga cca 2min pozorno opazovala 5. Nato si še meni zagrenila življenje za sekundo, ampak sem se potolažila, ker itaq ne jem sladoleda Niko nezna ← Za vse sem sama :cry:. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Za vse sem sama :cry:. O:-) ← Kdo je Niko??? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Mr. Cina Niko Nezna. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Kdo je Niko??? :afro1: ← :? :hmm: Sošolec :hmm: :hmm: :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Jutro :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Jutro :kva2: :kva2: ← :slap: Pa res. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 :slap: Pa res. :kva2: ← :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) :topic: Vale, s kom se lupčkaš? Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 :topic: Vale, s kom se lupčkaš? ← Pa glih z jezika si mi vzel...... :fight2: p.s. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Pa glih z jezika si mi vzel...... :fight2: p.s. :xx: ← Devil herself :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Devil herself :devil: ← :) :D :004 p.s. Matr ga matra, Špila..... :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 :) :D :004 p.s. Matr ga matra, Špila..... :devil: :P ← Naj mu prišepnem, da je pasalo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Dej pa še spol mu povej no :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Is it safe? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Dej pa še spol mu povej no :kva2: ← Saj je napisala ...devil herself :fight2: God :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Dej pa še spol mu povej no :kva2: ← Saj sem dost nazorno povedala, da je Devil herself Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se