Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) Pismo sva usklajene :kva2: Biba, a si že na bovli? :hmm: Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Malce sem pa res ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 :) :D :004 p.s. Matr ga matra, Špila..... :devil: :P ← oh, yeah, male pig :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 oh, yeah, male pig :lol1: ← Priznaj! :fight2: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Priznaj! :fight2: :blush: ← :naughty: guilty :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Pismo sva usklajene :kva2: Biba, a si že na bovli? :hmm: ← Jaaaaaaaaaaaa :wacko: eno sestavino sem še jaz prispevala ... sam nikol pa ne vidim kdaj to spije :hmm: Biba ZK tava po bajti in jebe folk (beri Sulfota) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Upam, da ga ne bo še semkaj prineslo. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) Za vsak slučaj pospravi ... Sulfota je napizdu zaradi mojega nereda :rolleyes: ... je reku, da je on kriv, da imam jaz razmetano :lol1: BTW: Kje si pa ta strupen napis za avatar staknil :hmm: :rolleyes: ;) O:-) Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Is it safe? :P ← :grim Je imela baje kondomček na jeziku :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 :grim Je imela baje kondomček na jeziku :) ← :kva2: :kva2: :xx: :yea1: :ninja: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 :kva2: :kva2: :xx: :yea1: :ninja: :kva2: ← Z okusom po jagodah...mislm...borovničkah...no ja, verjetno.... :rolleyes: :photo: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Z okusom po jagodah...mislm...borovničkah...no ja, verjetno.... :rolleyes: :photo: :afro1: ← Tisti trenutek orehovc :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Kje je pa Klimbra danes :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Sedim.....razmišljam....... Kako težko je v teh "nočnih" urah zbrati misli, aktivirati še tisto zadnjo sivo celico..... Kava ne pomaga.................. Glazba s starega radija nadležno hrešči.......v glavi vojna zvokov....kot po prekrokani noči...... Kaos...... Zmešnjava........ Občutki se med sabo mešajo, kot ostanki hrane v sodu s pomijami......... Pa kaj mi je........... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Preveč cajta maš pa zblojen si :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Sedim.....razmišljam....... Kako težko je v teh "nočnih" urah zbrati misli, aktivirati še tisto zadnjo sivo celico..... Kava ne pomaga.................. Glazba s starega radija nadležno hrešči.......v glavi vojna zvokov....kot po prekrokani noči...... Kaos...... Zmešnjava........ Občutki se med sabo mešajo, kot ostanki hrane v sodu s pomijami......... Pa kaj mi je........... :hmm: ← Staraš se :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Ob vseh teh ...."opoguljajočih" besedah..........človek res ne potrebuje sovražnikov :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 :friend1: bogi Klimbroid Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Ob vseh teh ...."opoguljajočih" besedah..........človek res ne potrebuje sovražnikov :( ← :devil: Ok ne staraš se ... si star :P :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 :devil: Ok ne staraš se ... si star :P :004 ← Še vedno dovolj mlad......da te pošteno zmežem........ .) v enem kosu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Še vedno dovolj mlad......da te pošteno zmežem........ .) v enem kosu .) ← :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 :nono: ← Zanimivo, kako mladinke takoj mislite nekaj drugega, kot razmišljamo zreli moški :slap: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Zanimivo, kako mladinke takoj mislite nekaj drugega, kot razmišljamo zreli moški :slap: :xx: ← Kako pa veš kaj jaz mislim :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Kako pa veš kaj jaz mislim :hmm: ← Predvidevam, da kaj v smislu......velika punca sem, se ti bodo kosti zataknle.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Predvidevam, da kaj v smislu......velika punca sem, se ti bodo kosti zataknle.......... ← Sploh ne bi do kosti prišel, ker bi se že pri jeziku zataknil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se