klimbra Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Fuj in fej .................... :angry2: :angry2: :angry2: BABE :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Fuj in fej .................... :angry2: :angry2: :angry2: BABE :slap: :slap: :slap: ← Jah kaj morem, tudi smeti morajo biti v naši temi :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Načeloma zna res biti frdamano prijetno. :) Res, res. :yes: ← Manu dušica, ti me zastopiš. :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 otroc :slap: ← BABE :slap: :slap: :slap: ← smeti :doze: ← Ali je bistvo debate skrito v šifri Perestrojka!? Ali naj grem na Odojka?!?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Ali je bistvo debate skrito v šifri Perestrojka!? Ali naj grem na Odojka?!?! ← Kdo je reku odojek :kva2: :kva2: :kva2: To je bistvo vsega ... odojek :grim Popravljeno September 1, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Ah Vale, bistvo ni v odojku. Bistvo je v biti sami. Odgovor na THE vprasanje pa vemo! 42 :kva2: Zdej pa vsi brisacke na ramo, pa gremo... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Sam po moje je res! Odkrival sem Jogo! Takšno i onakšno. Tantrično, pa bušmansko pa Orto Jogo...Se učil Kabale, budizma, antisemitizma. Pri Rozenkrojcarjih sem pomival okna, pri Ordo templi orientis sm bil vratar in nočni čuvaj, pri satanistih sem brusil nože in umival device,.......z Richardom Bachom sva češnje zobala, s CAstanedo sva se ga zadevala s pejotlom,..... ......ampak na koncu vsake Poti vedno znova prideš v Svinjak in tam zagledaš sveto dete: Odojka! In tudi on je izgovoril svete besede: jejte moje telo...... Dober tek! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Ah Vale, bistvo ni v odojku. Bistvo je v biti sami. Odgovor na THE vprasanje pa vemo! 42 :kva2: Zdej pa vsi brisacke na ramo, pa gremo... :huh: ← Upsssssss.......moja leta......a pol sem jest predviden za na žar????? :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 IXS! :? :( :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Klimbra, nc bat! To so samo sanje. :wacko: :zzz: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Klimbra, nc bat! To so samo sanje. :wacko: :zzz: :yes: ← :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Jaz ne sanjam.....jaz samo smrčim!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) ......ampak na koncu vsake Poti vedno znova prideš v Svinjak in tam zagledaš sveto dete: Odojka! In tudi on je izgovoril svete besede: jejte moje telo...... Dober tek! :worship: ← :OK: Fire => 42 je odgovor na dokončno vprašanje, ni pa bistvo ... :grim Resno razmišljam, da bom šla danes k mesarju po par kosov odojka, ga lepo spekla in ga prinesla v Pulo :grim Klimbra ti pa čebulo do jutri posadi :) Popravljeno September 1, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 :OK: Jaaaaa cebulaaaaa. Klimbra, na delo. Pa brez smrcanja prosim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) :OK: Jaaaaa cebulaaaaa. Klimbra, na delo. Pa brez smrcanja prosim :) ← Naj kar smrči, ne bo treba čebule rezat :P p.s. V Puntiželi se obeta konec vikenda potres :wacko: Popravljeno September 1, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Kaj se pa greste tukaj? :kva2: ... al' bo bolj prav: kaj pa greste tukaj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 :OK: Fire => 42 je odgovor na dokončno vprašanje, ni pa bistvo ... :grim Resno razmišljam, da bom šla danes k mesarju po par kosov odojka, ga lepo spekla in ga prinesla v Pulo :grim Klimbra ti pa čebulo do jutri posadi :) ← Bom kar iz ušesa potegnu........neki zelenga že ven sili......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Naj kar smrči, ne bo treba čebule rezat :P p.s. V Puntiželi se obeta konec vikenda potres :wacko: ← KLIMBRA............naravna katastrofa!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Kaj se pa greste tukaj? :kva2: ... al' bo bolj prav: kaj pa greste tukaj? :hmm: ← Gremo se zato da kam pridemo ... al kuko že :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Gremo se zato da kam pridemo ... al kuko že :? ← Madona.....VALE :( :( :( ....pa sej si bila že pod"UČENA"........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Vale je....................................... Dodaj po trenutni inspiraciji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 ......odojk!?!?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 ......odojk!?!?! :D ← A ti bi me kar zmazal :cry: Pa če sem že 2.348.918krat povedala, da nisem užitna :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Sorry nisem z motomarsa(1) Drugače sem pa vegetarijanec(2) po horoskopu in zdravo živim(3)!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Tudi jaz nisem - 1 Po hororskopu sem kralj živali in živim - 2+3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Levinja??? A! Sedaj mi je pa jasno zakaj... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se