Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Levinja??? A! Sedaj mi je pa jasno zakaj... :P ← ... jep, meni je tudi jasno ... če pogledam v nebo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 A lahko gre kdo v pisarno od mojga predragega hefeta in vrže ven vse ljudi in živali, ki mu morijo, da mu lahko grem jaz lobirat za jutrišnji dopust :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Heh, ce dobro pogledas navzgor... vidis le strop mal bolj levo je pa crknjen pajk Ce se pa ozres bos za sabo videla_ _ _ O pizda. Lisicko mam na avtu.. vomitorium me klice :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 In pripujsal sem nazaj..... Nazaj v domači kraj..... In kaj naj počnem zdaj...... Nazaj....zakaj....... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Nazaj....zakaj....... :( ← ... ker je tako prav ... in pika :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 V miru poslal fax Popil vročo kavico Nameščen v udobnem stolu....skoraj že fotelju .....mlatim prazno slamo in razmišljam o kosilu........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 .....mlatim prazno slamo........ ← Izborno ti gre od rok! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Če bi vsaka moja beseda ..... zlato postala........ bi bilo zlato brez vrednosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Živijo!!!! :) :004 Zakaj se pa gre danes tukaj? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Živijo!!!! :) :004 Zakaj se pa gre danes tukaj? :afro1: ← Klešejo se mnenja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Klešejo se mnenja.... ← Na temo......zakaj se gre.....zakaj gre........ In megla je sonce postala.....mali čudeži nas obkrožajo vsak dan!!!!....še malo "zlata" v globino Motomarsa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Klešejo se mnenja.... ← Kdo se kleše? Ali kdo koga kleše? Kaj klešemo? Kdo je klešavec? :ninja: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Na temo......zakaj se gre.....zakaj gre........ ← Ma vem.... :slap: sem prebrala tri zadnje strani..... :) točno vem, zakaj se gre :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 ... klik-klak... ... klik-klak... "Kdo gre skozi dimnik?" :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 ... klik-klak... ... klik-klak... "Kdo gre skozi dimnik?" :blink: ← :lol: :lol: :004 Pojma nimam? Kdo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Biba je rekla, da pičkin dim... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Biba je rekla, da pičkin dim... :lol1: ← :kva2: :kva2: :kva2: A ne Dedek Mraz :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Bi trebalo strokovnjaka vprašat... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: A ne Dedek Mraz :cry: ← Božiček :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Tako čisto teoretično pa bi lahko Božiček v dimniku Dedka Mraza nabrisal, nakar bi se mu iz pičke pokadil dim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Tako čisto teoretično pa bi lahko Božiček v dimniku Dedka Mraza nabrisal, nakar bi se mu iz pičke pokadil dim. :) ← DTW prosim te, jaz sem v službi ... :lol1: :lol1: :lol1: ... ne morem se non stop v ekran režat in se pretvarjat, da je to neki normalnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 DTW prosim te, jaz sem v službi ... :lol1: :lol1: :lol1: ... ne morem se non stop v ekran režat in se pretvarjat, da je to neki normalnega ← Ne bom več. :) Sem natuhtal, da bi potem majhni otroci dobili lepljiva darila.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Ne bom več. :) Sem natuhtal, da bi potem majhni otroci dobili lepljiva darila.... ← Ali pa mamice nočno kremo za obraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Tako čisto teoretično pa bi lahko Božiček v dimniku Dedka Mraza nabrisal, nakar bi se mu iz pičke pokadil dim. :) ← Definiraj nosilca pičke......ki bo proizvedel dim.... opcija 1: dedek mraz opcija 2: božiček :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se