dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Izbiram opcijo 2, Božička :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Kulllllllllll.....to bi tut jaz Pa magari v dimniku..... Sam ne okol govort :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Kulllllllllll.....to bi tut jaz Pa magari v dimniku..... Sam ne okol govort :whistle: ← Fali ti dimnik :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 A bi se dal tuki kako pomagat :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Bi bil tale dost visok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Mislm, da bi šlo.....pa tko lepo je med "hribčke" postavljen.....k bi bil v kaki "dolinici" , ......... kjutkano :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Biba :headbang: :headbang: :headbang: :yawn: :wallbash: Nauš verjela......spet! :grim :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 :friend1: :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Biba.......kok lepo znaš ti potolažit ljudi :OK: :004 K ne Manu.....a ni cukr :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Biba je šečerna tabla ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Saj ... lahko je vam, ko imate mene - kaj naj pa jaz rečem? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 morgen banda! A ste se streznl!?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :010 Ne, to pa ne. Sem vedela, da sem nekaj pozabila ... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Saj ... lahko je vam, ko imate mene - kaj naj pa jaz rečem? :winkiss: ← Mi tebe...................... in TI nas.............. :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 morgen banda! A ste se streznl!?! :D ← :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :? ..................... a je bil slučajno kdo "netrezen".... :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Jah Klimbrič, ko sem tebe vidu v Puli mi je bilo takoj lažje......Do nedavnosem bil prepričan, da sem v Puli zmagal na tekmovanju Nabitek večera.......pa sem v nedeljo izvedel, da sem izpadel že v predizboru..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :010 Sem vedela, da sem nekaj pozabila ... :hmm: ← :fight2: Kako morš TO pozabit? :wub: :love1: A ti Klimbra še teži? :afro1: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Mene vse boli :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Mene vse boli :eek: ← Tebe vse? :hmm: Jaz pa sama sebe... :wacko: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Jah Klimbrič, ko sem tebe vidu v Puli mi je bilo takoj lažje......Do nedavnosem bil prepričan, da sem v Puli zmagal na tekmovanju Nabitek večera.......pa sem v nedeljo izvedel, da sem izpadel že v predizboru..... :D ← :hmm: :hmm: :hmm: Nič ne vem .....o tem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Jah Klimbrič, ko sem tebe vidu v Puli mi je bilo takoj lažje......Do nedavnosem bil prepričan, da sem v Puli zmagal na tekmovanju Nabitek večera.......pa sem v nedeljo izvedel, da sem izpadel že v predizboru..... :D ← Klimbra ni bil nabit, Klimbra je bil samo utrujen od četrtka in petka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Klimbra ni bil nabit, Klimbra je bil samo utrujen od četrtka in petka ← :hmm: :hmm: :hmm: Tut o tem.........nič ne vem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Nič ne vem...o tem....... :D ........Klimbra zgledal si huuudo podrt.........obstaja pa možnost da zaradi kremšnit - tega pač nisem šel ugotavljati...ker sem se grebu za mrzu pir...... A je bil pir res kao UNION!?!?........al je mene samo unionsko glava bolela..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Nič ne vem...o tem....... :D ........Klimbra zgledal si huuudo podrt.........obstaja pa možnost da zaradi kremšnit - tega pač nisem šel ugotavljati...ker sem se grebu za mrzu pir...... A je bil pir res kao UNION!?!?........al je mene samo unionsko glava bolela..... ← Union........nebi vedu.....k sem konstantno "abstiniral"......tko da se mi je sladko.....khmmmmmm Podrt......ma jest še brez kremšnit nekako tako zgledam...........ko pa dobim dobro porcijo cukra v možgane .........ja o tem bi se pa že dal debatirat!!!!!! Vsekakor pa je dejstvo, da sva bila naravnos prekrasna.......mnogi bi dejali, da že skoraj kičasta!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Vsekakor pa je dejstvo, da sva bila naravnos prekrasna.......mnogi bi dejali, da že skoraj kičasta!!!!!!! ← Yep! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se