dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Izbiram opcijo 2, Božička :)
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kulllllllllll.....to bi tut jaz Pa magari v dimniku..... Sam ne okol govort :whistle:
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kulllllllllll.....to bi tut jaz Pa magari v dimniku..... Sam ne okol govort :whistle: ← Fali ti dimnik :grim
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 A bi se dal tuki kako pomagat :? :? :?
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Mislm, da bi šlo.....pa tko lepo je med "hribčke" postavljen.....k bi bil v kaki "dolinici" , ......... kjutkano :OK: :OK: :OK:
Manu Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Biba :headbang: :headbang: :headbang: :yawn: :wallbash: Nauš verjela......spet! :grim :surrender:
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Biba.......kok lepo znaš ti potolažit ljudi :OK: :004 K ne Manu.....a ni cukr :004
Rude Boy Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Biba je šečerna tabla ! :OK:
Biba Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Saj ... lahko je vam, ko imate mene - kaj naj pa jaz rečem? :winkiss:
ixs Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 morgen banda! A ste se streznl!?! :D
Biba Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 :010 Ne, to pa ne. Sem vedela, da sem nekaj pozabila ... :hmm:
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Saj ... lahko je vam, ko imate mene - kaj naj pa jaz rečem? :winkiss: ← Mi tebe...................... in TI nas.............. :004 :004 :004 :004 :004
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 morgen banda! A ste se streznl!?! :D ← :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :? ..................... a je bil slučajno kdo "netrezen".... :? :? :?
ixs Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Jah Klimbrič, ko sem tebe vidu v Puli mi je bilo takoj lažje......Do nedavnosem bil prepričan, da sem v Puli zmagal na tekmovanju Nabitek večera.......pa sem v nedeljo izvedel, da sem izpadel že v predizboru..... :D
Manu Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 :010 Sem vedela, da sem nekaj pozabila ... :hmm: ← :fight2: Kako morš TO pozabit? :wub: :love1: A ti Klimbra še teži? :afro1: :xx:
Manu Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Mene vse boli :eek: ← Tebe vse? :hmm: Jaz pa sama sebe... :wacko: :?
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Jah Klimbrič, ko sem tebe vidu v Puli mi je bilo takoj lažje......Do nedavnosem bil prepričan, da sem v Puli zmagal na tekmovanju Nabitek večera.......pa sem v nedeljo izvedel, da sem izpadel že v predizboru..... :D ← :hmm: :hmm: :hmm: Nič ne vem .....o tem .)
Vale Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Jah Klimbrič, ko sem tebe vidu v Puli mi je bilo takoj lažje......Do nedavnosem bil prepričan, da sem v Puli zmagal na tekmovanju Nabitek večera.......pa sem v nedeljo izvedel, da sem izpadel že v predizboru..... :D ← Klimbra ni bil nabit, Klimbra je bil samo utrujen od četrtka in petka
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Klimbra ni bil nabit, Klimbra je bil samo utrujen od četrtka in petka ← :hmm: :hmm: :hmm: Tut o tem.........nič ne vem .)
ixs Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Nič ne vem...o tem....... :D ........Klimbra zgledal si huuudo podrt.........obstaja pa možnost da zaradi kremšnit - tega pač nisem šel ugotavljati...ker sem se grebu za mrzu pir...... A je bil pir res kao UNION!?!?........al je mene samo unionsko glava bolela.....
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Nič ne vem...o tem....... :D ........Klimbra zgledal si huuudo podrt.........obstaja pa možnost da zaradi kremšnit - tega pač nisem šel ugotavljati...ker sem se grebu za mrzu pir...... A je bil pir res kao UNION!?!?........al je mene samo unionsko glava bolela..... ← Union........nebi vedu.....k sem konstantno "abstiniral"......tko da se mi je sladko.....khmmmmmm Podrt......ma jest še brez kremšnit nekako tako zgledam...........ko pa dobim dobro porcijo cukra v možgane .........ja o tem bi se pa že dal debatirat!!!!!! Vsekakor pa je dejstvo, da sva bila naravnos prekrasna.......mnogi bi dejali, da že skoraj kičasta!!!!!!!
Pravokotar Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Vsekakor pa je dejstvo, da sva bila naravnos prekrasna.......mnogi bi dejali, da že skoraj kičasta!!!!!!! ← Yep! B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se