Vale Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Boli :cry: ... ful boli ... :cry: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :004 :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :004 :friend1: ← pEpE tnx ... sej veš, da sem škrat ... škratje smo totalno neranljivi ... samo vsake tolko se odškratim ... potem pa je cel hudič ... po moje bo to od pika komarja na riti :grim :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Aja pa marmelada :doze: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 pEpE tnx ... sej veš, da sem škrat ... škratje smo totalno neranljivi ... samo vsake tolko se odškratim ... potem pa je cel hudič ... po moje bo to od pika komarja na riti :grim :004 ← Sej sem vedu, da bo narobe.....ker ti na tisto rdečo pikco nisem prtisnu enga :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) Ok, ok.... men se je pa gleženj zvil :devil: :fight2: :devil: ( da ne bom rekla, da sem si zvila gleženj, ker bi bilo to jako čudno, a ne?) A se lahko nehate ob tla metat zarad enga komarja..... <_< In to na riti.... :BUA: :afro1: ;) p.s. Vale :huh: :friend1: Popravljeno September 6, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 A se lahko nehate ob tla metat zarad enga komarja..... <_< p.s. Vale :huh: :friend1: ← NE :( Poznam simpatičnega dohtarja ... lahko ti pomaga pri gležnju :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) NE :( Poznam simpatičnega dohtarja ... lahko ti pomaga pri gležnju :naughty: ← Danes bi šlo izključno le okrog gležnja ( ker boli k..... ). :huh: Jutri bi mogoče že šlo ob in pri. Če pa je res simpatičen, me lahko nemudoma začne boleti še kaj, tako, da mi ne bo treba čakat na ta gleženj.... :whistle: Hvala, da skrbiš vame. :004 Popravljeno September 6, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Saj res, kje je pa Biba? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Hvala, da skrbiš vame. :004 ← Od nekdaj sem bila vate .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Manu, yst pa poznam enga simpatičnega vodovodarja. A te mogoče tut kej okol odtokov boli? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Manu, yst pa poznam enga simpatičnega vodovodarja. A te mogoče tut kej okol odtokov boli? :blush: ← O, ja, tut, tut... :yes: Pa dlake na hrbtu mi mal čudno rastejo ( :? ) , a poznaš kakšnega oskrbnika iz ZOO Ljubljana? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Noup. Poznam pa enpar usnjarjev, ki obvladajo te hece. Ampaq niso extra simpatični... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 O, ja, tut, tut... :yes: Pa dlake na hrbtu mi mal čudno rastejo ( :? ) , a poznaš kakšnega oskrbnika iz ZOO Ljubljana? :rolleyes: ← Danes mam namen Vinico frizirat. Prideš še ti? :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 :doze: Usnjarji znajo pa res delat štalo. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Tkoooooooooooooo Duhamornih predavanj o glupi slovenski zakonodaju KONEC :OK: Začet se bo treba učit :SS :SS :SS Dela se je nabral za dobr meter v višino :SS :SS :SS :SS Ampak...........smo najmočnejši obstanemo :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: za trenutek, potem pa nadaljujemo zimsko spanje :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 :eek: Klimbra? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 :eek: Klimbra? :hmm: ← :004 Lubica......kaj ni jasno :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 :004 Lubica......kaj ni jasno :? ← Učenje. :huh: Razen, če si mislil vseživljenjsko učenje. :? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Učenje. :huh: Razen, če si mislil vseživljenjsko učenje. :? O:-) ← Nop draga moja...................učenje, piflanje meni popolnoma nerazumljivih besed...pravniške terminologije, butastih razlag......... :SS :SS :SS :SS PM....pa jest nimam več tok mladih možgančkov, da bi lahko vanje nabasal ves ta pofl....in ga takoj po (upam opravljenem) izpitu za stalno pozabil :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Učenje. :huh: Razen, če si mislil vseživljenjsko učenje. :? O:-) ← Klimbra se je odločil, da bo nama delal konkurenco. Državni uradnik :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Klimbra se je odločil, da bo nama delal konkurenco. Državni uradnik :devil: ← Državni uradnik......ja pa jade :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Državni urednik...... ← :grim :rolleyes: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Vzdržni redovnik.....ja pa ← :grim :devil: :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Ne morem več :doze: :wacko: :SS :doze: Od vsega buljenja v številke ima oči :eek: , izgled :fredy: , izraz na faci :blink: :doze: počutje :SS in še LAČNA SEM :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se