Biba Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 :friend1: Jutro. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Spet na levo ustala?? :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Spet na levo ustala?? :004 ← Na obe ... nima to veze .... GUŽVA :kva2: in slabe novice :SS :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Na obe ... nima to veze .... GUŽVA :kva2: in slabe novice :SS :BUA: ← Slabe novice? :? :( :cry: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Slabe novice? :? :( :cry: :friend1: ← Ja. In so takšne, da se človek zave, da nima nobenih problemov in da je njegovo življenje postlano z rožicami ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Ja. In so takšne, da se človek zave, da nima nobenih problemov in da je njegovo življenje postlano z rožicami ... ← :huh: Razumem. Jest tut čist brezveze kompliciram. Večkrat. :huh: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Bilo mi je postlano....................z rožicami. Bil zbujen.................................s šapicami Opravil potrebe.....popil kavico.........prišel pogledat, kako se imajo sotrpini na šihtu......pa počas damu!!!!!! Men je tooooooooooooooooooooook lepo :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Opravil potrebe.... ← A si spet kakal? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 A si spet kakal? :eek: ← Kot vsak dan :) .....in to večkrat :blush: :blush: :blush: Sicer pa...... Pogled mi beži skozi okno.......pri vhodnih vratih je parkiran motorček..... Večna dilema: Naj ga zajaham zdaj.........al TAKOJ :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 :angry: Takoj!!! :angry: Po sihtu...19.00 :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 :kva2: :fight2: Za slik'co v eni drugi temi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Naj ga zajaham zdaj.........al TAKOJ :hmm: :hmm: :hmm: ← :angry: Naj ti zmanjka bencina vsaj 10km od črpalke! :devil: :devil: :devil: :whistle: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Jaz vas imam rada VSE :004 :wub: Tko da veste :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Jaz vas imam rada VSE :004 :wub: Tko da veste :) ← :blush: :blush: :blush: :blush: Jest pa sam tebe :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Jest pa sam tebe :blush: :blush: :blush: :blush: ← Ma saj vem, nooo :blush: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) SAP so izklopli :OK: ... Prva reakcija je bila :OK: Potem sem se spomnila, da vseeno ne morem domov, ker imam čez eno uro še sestanek :angry2: In kaj naj vmes delam, če SAP ne dela :? Aja, saj imam Motosvet :kva2: A sem vam že povedla, da vas imam vse rada :004 Aja, pa vžigalnika nimam in vsi kadilci so že odpujsali domov, kriza :cry: Popravljeno September 15, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 C'mon baby light my fire :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 SAP so izklopli :OK: ... Prva reakcija je bila :OK: Potem sem se spomnila, da vseeno ne morem domov, ker imam čez eno uro še sestanek :angry2: In kaj naj vmes delam, če SAP ne dela :? ... Moje sožalje za SAP. . . . Pa ne ker je padel, ampak ker ga imate. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Moje sožalje za SAP. . . . Pa ne ker je padel, ampak ker ga imate. ;) ← Ne no, meni je prav všeč in pri srcu ... se razumeva ful :grim Sam kaj ko ga drugi ne razumejo pri nas :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 :whistle: :whistle: :whistle: Vale...... :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 :whistle: :whistle: :whistle: Vale...... :rolleyes: :004 ← :( :( :( Manu..... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 :( :( :( Manu..... :004 ← :huh: :friend1: NejočiPeterpress! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 :huh: :friend1: NejočiPeterpress! :004 ← Sej ne jočem, samo žalostna sem ... zaradi drugih, ker se jim take grde stvari dogajajo ... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Kam ste pa šli vsi :hmm: :? Jaz sem prejle odpeketala do avtomata po eno harmonijo. Ne vem ali sem že res tolko blont ali sem malo čudna od številk, ampak najprej mi je vrglo ven KitKat, ki ga sploh nisem želela. Pa mi je potem še avtomat povedal, da harmonija ni pod številko 11 ampak 46 :eek: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se