Biba Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Schnappi. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Če bi jaz pisala, bi bil refren takšen: Schni Schno Schnoppi Schnoppi Schnoppi Schnopp Schni Schno Schnoppi Schnoppi Schnoppi Schnopp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) Schnappi. :devil: ← :kva2: :kva2: :kva2: Mater ga bova dajali v soboto na zob :OK: :010 hihihi :grim Popravljeno September 22, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) Zakaj pa tebi ni rokodil všeč :? ← Mi je, mi je, ampak sem zgleda da ravno v napačnem trenutku bila žalostna.... :unsure: Sicer pa bi bilo bolje, da bi :fight2: :fight2: :fight2: Ampak ( za spremembo :devil: :afro1: :naughty: :004 ) ne nate. :004 Pa na Bibaća tut ne, ofkors. :love1: Škoda, da ne morem z vama rokodila na zob dat. :trance_33_sleep: Popravljeno September 22, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Mi je, mi je, mpak sem ravno v napačnem trenutku bila žalostna.... :unsure: ← Ne bit žalostna ... pojdi Gaji pet Schnapija ... boš kuj vesela ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Ne bit žalostna ... pojdi Gaji pet Schnapija ... boš kuj vesela ... ← Ona je v šola, jaz pa v služba. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) :( :cry: ← Nooooo. :004 Popravljeno September 22, 2005. Popravil Biba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) Nooooo. :004 ← :blush: :blush: :blush: Pa se nisem žalostna na temo barbuli (govedo je vredu press) , streha me je čist znervirala. :angry: Popravljeno September 22, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) Ona je v šola, jaz pa v služba. :huh: ← Pa ji ga poj v mislih ... sem prepričana, da ga bo slišala, pa še ti boš boljše volje ... Ma tudi rokodila lahko damo na zob skupaj ... v mislih ... jaz to z Bibo vedno počnem ... vedno, ko ga dam na zob mislim nanjo, bom pa še na tebe, prav? Popravljeno September 22, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Pa ji ga poj v mislih ... sem prepričana, da ga bo slišala, pa še ti boš boljše volje ... Ma tudi rokodila lahko damo na zob skupaj ... v mislih ... jaz to z Bibo vedno počnem ... vedno, ko ga dam na zob mislim nanjo, bom pa še na tebe, prav? ← Prav. :) Je že boljše. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Zdaj vsaj vem, od kod glavoboli ... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Prav. :) Je že boljše. :yes: ← Mater bom pijana :slap: .) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) Zdaj vsaj vem, od kod glavoboli ... :slap: ← Brigajo me tvoji gljivoboli, glavn da imam jaz zdrave zobe :P BWT ... le kdo so gostje, ki vedno kukajo v naš peskovnik :hmm: Podavljeni gostje :) Popravljeno September 22, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Mater bom pijana :slap: .) ... ← :kva2: Baba pijana , tista reč na r prodana... :kva2: :grim :slap: :slap: :slap: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 :kva2: Baba pijana , tista reč na r prodana... :kva2: :grim :slap: :slap: :slap: :whistle: ← Draga Manu, ravno danes mi je sodelavc rekel, da ne spadam v kategorijo bab ... in itak sem se definirala v statističnem popisu za vesoljca ... tako da ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 rarara ... zdrave zobe ... rarara ← :OK: Le glej, le glej ... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 :OK: Le glej, le glej ... :xx: ← Tut gledam ne več :ninja: Baje je prepovedano :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Vesolc pijan..... :hmm: . . :fight2: Ne najdem rime na r in vesoljca, pa da bi bilo vse skupaj povezano s trgovino :fight2: ..... njegov rit pa prodan? :hmm: :? :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Pa res kukajo not. :yes: Kaj pa če same sebe kukamo not? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Vesol'c pijan, ena kila regrat prodan ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Pa res kukajo not. :yes: Kaj pa če same sebe kukamo not? :hmm: ← Ne ... me smo med anonimnimi :eek: HHV pozdravček tudi tebi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Vesol'c pijan, ena kila regrat prodan ... :whistle: ← Vesolc pijan, Bibs nakresan :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) Vesol'c pijan, ena kila regrat prodan ... :whistle: ← Poslabšalo se tij e :fight2: :004 :004 :004 Kdo je gost? :ninja: :kva2: :naughty: Popravljeno September 22, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Kako nekdo. Samega sebe. Anonimno gleda. Not. Skoraj mi je uspelo ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Samega sebe. Anonimno gleda. Not. Skoraj mi je uspelo ... :rolleyes: ← Kako se anonimno pogledaš not? :huh: Spet neki ne znam. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se