Vale Objavljeno September 24, 2005 Deli Objavljeno September 24, 2005 Pozdrav vsem iz tlake :doze: Vedno mora takrat sonce svetiti in ptički pet :( Me pa drži nekaj pokonci ... Boruti so naloženi na kamion, odprema bo potekala brez zapletov, saj smo uredili vse potrebne dokumente, peteršilj je svež, gobice so pobrane in očiščene ... še tri ure in potem :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 24, 2005 Deli Objavljeno September 24, 2005 Končala :OK: Ob treh nizek prelet nad Koprom proti :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 24, 2005 Deli Objavljeno September 24, 2005 (popravljeno) Mislim, da si bom danes Nagayo nagačla :naughty: zamenjalajobomzapolhapress :010 Popravljeno September 24, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 A je kdo doma :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Pogled skozi okno mi pobira še tisto nekaj malega volje do življenja, ki jo imam na začetku prihajajočega meseca vsako leto. Spomini, čustva........ Ko bi bilo vsaj kaj lepega na obzorju....... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Pogled skozi okno mi pobira še tisto nekaj malega volje do življenja, ki jo imam na začetku prihajajočega meseca vsako leto. Spomini, čustva........ Ko bi bilo vsaj kaj lepega na obzorju....... :cry: ← Na zdaj :cry: Sem si kar mislila, da bo neki takega :huh: :004 Popravljeno September 28, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Ko bi bilo vsaj kaj lepega na obzorju....... :cry: ← :friend1: Prjatu, mogoče se je treba sam mal dvignit, da pogledaš čez...Ali pa narest en korak bliže črti obzorja, da se ti odprejo nova. Pa nehi se cmerat. :nono: Hropci sam hropemo! :yea2: :yea1: B) PS: greš na pir? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Klimbroid, a velja jutri za kavo? :004 Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Klimbra! A si preprican da gledas v pravo smer? :hmm: Obrni se in videl bos... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Obrni se in videl bos... ← :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Ne,ne,ne.......narobe ste razumel...... Sedaj so taki datumi, da sem ves čemern, žawostn......da me jebe vse, kar je okol mene.....da se smilim samemu sebi.....zato pa toliiko raje iščem bližino in objem drage mi osebe. Jeba so samo datumi in spomini......in bodo do konca mojih dni!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Ne,ne,ne.......narobe ste razumel...... Sedaj so taki datumi, da sem ves čemern, žawostn......da me jebe vse, kar je okol mene.....da se smilim samemu sebi.....zato pa toliiko raje iščem bližino in objem drage mi osebe. Jeba so samo datumi in spomini......in bodo do konca mojih dni!!!! ← :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 oprostite da takole vstopam... vrata niso bila zaklenjena, pravzaprav jih sploh ni bilo iz kleti bi lahko videl nebo ! kuhinja je poplavljena, kokoš v peči zadavljena,hladilnik je začel goreti strop potegnili so na trda tla v spalnici je procesija, srednjeveška mučilnica, kosti ležijo sem ter tja, kaj bo rekla zgodovina !? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 kaj bo rekla zgodovina !? ← Tisto, kar ji bomo pustili ... Jaz vam povem, da v Šiški dežuje, preveč ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Lahko pa celo pogledamo v prihodnost :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Kako pa ti ves kaksno je vreme v Siski :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Povej raje, če je v Šiški še kaj od(p)rtega? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Kako pa ti ves kaksno je vreme v Siski :blink: ← Če pa že od osmih zjutraj tle ždim :angry2: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Ok, vprasati sem hotel kaj hudica pa ti v Siski zdis :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 (popravljeno) Povej raje, če je v Šiški še kaj od(p)rtega? :kva2: ← Menza je odprta in lahko dobiš odrtega odojka ... :grim Drugače ja pa meni nekaj pod kožo zlezlo in zdaj imam terapijo :P :004 Popravljeno September 29, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Ok, vprasati sem hotel kaj hudica pa ti v Siski zdis :hmm: ← Delam :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 :OK: Dobrodosla v nasih krajih :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Drugače ja pa meni nekaj pod kožo zlezlo in zdaj imam terapijo :P :004 ← Zovite doktora! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 ... in zdaj delam traparije ... :P Ma si prav v Šiško morala zaradi tega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Zovite doktora! :D ← Pepi, saj sem ga že, saj sem napisala, da že izvajam terapijo, ki jo je predpisal :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se