Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 (popravljeno) Prvo pobit, pol pa domov umit. :krneki: G. Anubis to ve... Draga Vale, čake te še moje neverjetno darilo. Podarim ti ga ob prvi priliki, šparam ga in še veča se z vsakim dnem. :grim ← :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Ne verjamam ... zadnjič sem hotela, da mi ga daš, pa si se ustrasiw :P A greva v petek v kino :hmm: :004 Popravljeno Oktober 6, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Ne verjamam ... zadnjič sem hotela, da mi ga daš, pa si se ustrasiw :P A greva v petek v kino :hmm: :004 ← :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Zakaj mam občutek, da se bo spet ustrasiw :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Ne dirajte mi Wobewta! <_< On je awtist B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Pepsy, dej jih okregaj. :huh: Kakšni so, miiiiiiiislm..... Gdč. Vale, kokr vem, da veš, ob petkih ne hodm u kino. :grrr Zanalašč izbiraš termine, ki so "no go", ker se me bojiš kot takega... :grim :grim Lohk pa pridš k men na seanso, se bova šla filozofske pogovore, pol pa kkšno družabno igrico. :naughty: Po pogovorih bova pa enga zrolala... :smoke: Ne, ampak res, če si u petek u Lublana je bulana, zvrcn, greva na pir do štiri... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Ne, ampak res, če si u petek u Lublana je bulana, zvrcn, greva na pir do štiri... B) ← :grrr nisem u petak u LJ ... sem pa v nedeljo ... ampak v nedeljo pa jaz pira ne pijem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Pepsy, dej jih okregaj. ← :grrr Mam boljšo idejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :grrr Mam boljšo idejo ← :cry: VSE VAS BOM PREBIČALA :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :grrr nisem u petak u LJ ... sem pa v nedeljo ... ampak v nedeljo pa jaz pira ne pijem :P ← Dej, dej, Vale, bomo šli pa na kofetek, no....Te zvrcnem, če ne bom obležal seveda čez vikend. Prpraw se, pride še pobijawec Pepsy z motorko, samo, da on tega še ne ve.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Pepsy wse vidi, Pepsy wse ve! :eek: Maščevanje je moje! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 (popravljeno) Ne dirajte mi Wobewta! <_< On je awtist B) ← Laže,meni je rekel,da je slikar.....lump,devištva tat.... :krneki: Popravljeno Oktober 6, 2005. Popravil kekec III Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Pepsy wse vidi, Pepsy wse ve! :eek: ← Vrač :P :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Vrač :P :004 ← cigo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 cigo?? ← Valewija, a lohk prosim Bojča prebutaš? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Valewija, a lohk prosim Bojča prebutaš? :doze: ← :kva2: :kva2: :kva2: kdaj kdaj kdaj??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Valewija, a lohk prosim Bojča prebutaš? :doze: ← Bojč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Kwa zdej, a ste vsi pomrli :hmm: Pepi je blo vredu ... mislim kar se Bojča tiče? Bojč :fight2: vrač je kompliment ... ti pa kr neki :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Kwa zdej, a ste vsi pomrli :hmm: ← Yst vas bom vse pomrl. :krneki: Bojč, ke si? Te še čaka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Bojč je šow w kot in se kuja :grim Dobr si ga, Valewija B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 (popravljeno) Sem a .) Baje se bo preimenova v Kujona :grim Popravljeno Oktober 6, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Razsula si ga k gajbo :grim BTW, a je Vrač že zdrav? Mislim fizično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Razsula si ga k gajbo :grim BTW, a je Vrač že zdrav? Mislim fizično. ← Malo se še opoteka ... fizično ... .) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Ja, še danes ga zanima, če so medicinske sestre spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Tisoč bolnic je na svetu. Tisoč modrobelih rožic. Spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Na viziti tiste bele. Na pregledu tiste plave. Spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Če bi pridno hodil v šolo in študiral za zdravnika, bi že vedel, kaj je res, kaj ne. Če bi imel še črne brke in kosmate močne roke, bi se pa prepričal sam... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Le kaj je Pepisimu danes :eek: Pri nas pa smo ravno imeli v pisarni NLP ... Sulfo je tako močno kihnil, da je iz njegovih ust v njegov monitor priletel nek čuden, sluzav, zenfastorjavooker barve NLP :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Ne zovi mama, ne zovi doktora :kva2: Jer nema lijeka protiv tog otrova :beer2: Ma dobro, mama, preboljet ću ja to :010 Samo pusti nek' svira glasno rock 'n' roll :music2: Tko. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 mi čuperamo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se