Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Le kaj je Pepisimu danes :eek: ← Nadomeščam Klimbroida. Je ratow len ko pristaniška qrba :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Bom rekla Wobewtu naj vas vse pomre ... jaz grem pa brcat košarku :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Prlet' doma pa oper' noge, večerja bo mal' po mal' mrzla. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Bom rekla Wobewtu naj vas vse pomre ... jaz grem pa brcat košarku :fight1: ← Wobewt mene kot tazga ne bo pomru, ker mam zanga neki pod takim štoflcom: pa tut zato k je moj pwyatoo. Biba-leze-Biba-gre pa tut :yes: Ji bom posvetil en šanson. Prejkone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Biba-leze-Biba-gre pa tut :yes: Ji bom posvetil en šanson. Prejkone. ← Tudi s štoflcem bom čisto zadovoljna ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Zdej grem Bibo pomret ... v šnopsu jo bom utopila :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Znabiti da bojo dons risanke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Evo - petstota objava ... zdaj me bo pa Vale pomrla. Čestitam si in podavljam vse, ki me poznajo. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Karkoli ste že pojedli, še meni malo. Tole očitno res deluje. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Karkoli ste že pojedli, še meni malo. Tole očitno res deluje. .) ← Ti tega ne rabiš ... tko kot mi ne ... to je že v nravi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Bibo sem pomrla v oblaku dima :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Bom odgrew doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Vse kar je prow....... :angry2: :angry2: :angry2: Človek nekaj tisoč postov uči o ljubezni in miru na svetu......tukaj pa zagleda.......ajjjjjjjjjj groooooooozaaaaaaaaaa Vse neki poubit, pomrt, obest, čreve na plot, glave sekat......... Ma sexat je treba, pa rad se met....pa sexat..........pa nežn bit...... :hmm: a sem že omenu, d je treba sexat :hmm: :hmm: Promet!!!!! Zgodnja jutranja ura.....tam okol 7,30........semafor.....rdeča........semafor.....rdeča......bem ti RDEČO!!!!!!! Aja a sem že omenu, d je treba sexat :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Klimbrić a sexali pa ne bomo nč al kaj? vale :fight2: bemtisveca usi glidi me bolijo pepo... ma nč... :slap: :slap: A SE GRE KDO TEPST? :fight1: valetipabodiprowprmirupress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Maš res Bojč..............................pozabu kaj je to Aja.....a sem omenu, d je treba sexat :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Ne. Pozabil si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Klimbri je padu cuker ... pomanjkanje keksa :blink: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Jebiga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Padu......jok brate No da vas še enkrat opomnem....... Sexat je treba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: Sem pred salamensko hudo odločitvijo...... Razbijam glavo......a nič se ne zasveti.....nobenega znaka, signala.........prenehal bom verjeti, da obstajajo sporočila z neke višje energijske sfere, ki naj bi me pravilno usmerjala........ Dilema, vprašanje........ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Naj zaključim delovni teden sedaj...............ali naj ga zaključim takoj :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Aja.........pa da ne pozabim .......sexat je treba!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 :alien1: Klimbra, zdaj!! :alien1: Alla ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 nisem lih ziher ! a je kdo o kakem sexu pisal ?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Ne. Klimbroid je defeciral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 nisem lih ziher ! a je kdo o kakem sexu pisal ?! :hmm: ← Ne, Klimbra non stop neke kekse omenja :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se