klimbra Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 :alien1: Klimbra, zdaj!! :alien1: Alla ;) ← :hmm: Kaj zdaj.......a sexat :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :slap: :slap: Zdej mi je jasn :slap: :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :slap: :slap: Zdej mi je jasn :slap: :slap: :slap: :slap: ← dobro jutro a si celo noč sexou a-a-a!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Js grem, mejte si jih, kupite si kekse, da naute tečni ... se beremo v ponedeljek :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Js grem, mejte si jih, kupite si kekse, da naute tečni ... se beremo v ponedeljek :004 ← In potem je zavladala smrtna tišina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 "BES ĐAUR!" še krik iz valow iz mokrih je Save grobow potem pa wse tiho je bilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 A sem že omenu :hmm: :hmm: :hmm: Ma sej vsi vete.....sexat je treba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Bojč je šow w kot in se kuja :grim Dobr si ga, Valewija B) ← To na fotki, spoštovani Pepe, pa definitivno ni Bojč. :angry: On ma lepe, goste lase, mišičaste močne roke, lepe modrozelene oči in kar naprej se smeje... pa tudi .... :xx: :xx: :xx: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Prlet' doma pa oper' noge, večerja bo mal' po mal' mrzla. :fredy: ← Že grem. :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Jaz sem v nedeljo ful keksov požrla ... a je vredu Klimbra :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 ... a je vredu Klimbra :hmm: ← Mislm, da je Klimbra kr v redu... :yes: Pomoje bo jutr pil piwo z mano pr Vžigalnikih. In to z veseljem. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Jaz sem v nedeljo ful keksov požrla ... a je vredu Klimbra :hmm: ← Bolje keksi kot nič........moraš pa malček paziti.....od "predobrih" keksov se človek hitro PRENAJE!!!!!!! Sicer pa.... :hmm: :hmm: .... a sem že omenu.... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: .... sexat je treba!!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 keks na eks i sa sirom gibanica, to je rokenrol ! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Zanimiw. :yes: Grem šihtat, tko kt vsak dan....Dana za dnem, dan za dnem....... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: .... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Zanimiw. :yes: Grem šihtat, tko kt vsak dan....Dana za dnem, dan za dnem....... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: .... :krneki: ← Js sem pa takoooooooooooooo zaspaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaa :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Zaspana :? :? :? :? Ja.....vem.....skos opozarjam, da je treba sexat...........ampak v zmernih količinah!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Zaspana :? :? :? :? Ja.....vem.....skos opozarjam, da je treba sexat...........ampak v zmernih količinah!!!! ← In kkšna je priporočena dnevna doza?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 tri puta dnevno jednu žličicu uz malo vode ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 tri puta dnevno jednu žličicu uz malo vode ... ← ... u koju ste predhodno stavili malo šečera .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 ... u koju ste predhodno stavili malo šečera .) ← i na kraju još JEDNA ŽLIČICA VEGETE!!!!!! Za svetovni mir......s sexom naprej!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 i na kraju još JEDNA ŽLIČICA VEGETE!!!!!! ← :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: Vse skupaj premešajte in užijte rektalno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: Vse skupaj premešajte in užijte rektalno ... ← Uffffffffffffffffffffff To bi znal pa malenkost pečt.....predvidevam, da bi se kaj hitro pojavile prav neprijetne bolečinice, ščemenje.....morda celo pekoč občutek........ :? :? :? :? Ma raje sem za svetovni mir............sexat je treba!!!!! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Valewija, ti morm povedat, da sm wse purane potowku :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Valewija, ti morm povedat, da sm wse purane potowku :) ← Pepe, po eni strani odlično :OK: ... po drugi strani pa lahko to pomeni, da so te hudo razajfali in si jih zato potamanu ... kar pa tudi ni slabo .) Jaz jih tudi neumorno streljam ... sploh, ko pridem iz hodnika v pisarno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se