Jacque Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Kaj vse so ugotovili znanstveniki: Ce bi krical 8 let, 7 mesecev in 6 dni, bi lahko z energijo proizvedenega zvoka segrel skodelico kave. Ce bi vztrajno prdel 6 let in 9 mesecev, bi proizvedel dovolj plina, ki bi ustvaril energijo enako atomski bombi. Orgazem pri prascu traja 30 minut. Pri razbijanju z glavo po zidu porabis 150 kalorij na uro. Ljudje in delfini so edina bitja, ki imajo spolne odnose zaradi uzitka. Najmocnejsa misica v telesu je jezik. Som ima vec kot 27.000 centrov za okus v jeziku. Bolha lahko preskoci 350 kratno dolzino svojega telesa. To je tako kot da bi ljudje lahko preskocili nogometno igrisce. Scurek lahko zivi do 9 dni brez glave, preden umre od lakote. Nekateri levi se parijo tudi do 50-krat na dan. Metulji cutijo s svojimi stopali. Nojevo oko je vecje od njegovih mozganov. Morske zvezde sploh nimajo mozganov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 če bi bil žival me ni sram priznat da bi bil prasec....lev sem pa itak... :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 30, 2004 Deli Objavljeno Januar 30, 2004 Meni so pa že rekli, da sem prasec..... :D Pa sem se pozabil zahvalit za kompliment..... No, važno da te kdo z nojem ne ozmerja... :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se