x_darc Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Najprej bi se rad opravičil če taka tema že obstaja. Dolgo sem iskal pa nisem našel nič primernega. No prijatelj bi rad kupil skutera in ima v mislih tega: skuter Lastnik je iz Ljubljane - šiška Mogoče ve kdo kak je ta skuter ohranjen al pa če ma kdo kake informacije o njem? Hvala za pomoč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Ma si na komot narjen. Usedta se u avto pa pogledat, razen če si iz MB ali KP. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Vem sam da tole sigur ni letnik 2000, ker sm meu jst ta letnik pa sm meu digitaln števc. Pa kilometri so tud najbrž nazaj prevrteni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Januar 31, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Ja sem iz mb tak da bi se bolj težko dol pelo samo pogledat. No bomo vidli kak se bo kolega odločo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Jaz ga tudi prodajam :) oz. ga bom zacel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Jaz ga tudi prodajam :) oz. ga bom zacel... za kolk pa? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Okrog 400 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Ma ne no... ne taga delat :cry: ... to ni razumno veš? :D Poglej si : http://jestzalar.kodrova.net/new/forum/viewtopic.php?t=31 , kaj jas mislim o prodaji skuter... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 (popravljeno) [speed], za tega firefoxa ne vem v kakem stanju je, samo z nakupom takega skutera ne boš zgrešil. Tehnika je ista kot pri Yamahi, oblika pa tako, odvisno kako ga pogledaš in kako ga zrihtaš (men je všeč :D )... pa tole glede števca kot je gapi reko, ni nujno, leto 2000 je blo prehodno da se dobit z analognim ali pa z digitalnim števcem ;) . Pa kilometri so kr realni glede na profil gume... maxiske so predvidevam originalen, majo pa profil zgulen primerno kilometrom. Jas mam 8,5k pa so malo bolj zlizane, tak da bo kar prav 7,2k za tegale malagutija :afro1: . Popravljeno Januar 31, 2004. Popravil firefox f-15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Januar 31, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2004 firefox f-15: tnx za info .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Okrog 400 Kaj boš kupo? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 ' date='31 Jan 2004 @ 21:33'] firefox f-15: tnx za info .) kaj ga boš kupo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Februar 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Ne jaz.. moj frend. Mislim da se ravno zdaj vozi v LJ po njega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 ' date='1 Feb 2004 @ 11:33'] Ne jaz.. moj frend. Mislim da se ravno zdaj vozi v LJ po njega :D Pa glejmo, da bo zadovoljen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Kaj boš kupo? :unsure: Nimam pojma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Februar 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Ok skuter je v MB :D Za 1x deluje vredu bomo vidli kak bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 piaggio typhoon, nevem ker letnik točno. za ene 150k se mi zdi da prodaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 kot vids je ze kupu firefoxa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 No, ti kr poročaj kako se obnaša. Prideš na meeting, ko bo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 No, ti kr poročaj kako se obnaša. Prideš na meeting, ko bo? :) Bom se jaz mogoce kaj prej porocal kak dela :) Tomaz vido pa ga bos na mitingu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 sorry, nisem prebral prejšnje strani :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Bom se jaz mogoce kaj prej porocal kak dela :) Tomaz vido pa ga bos na mitingu Vredi :) Kdaj se sploh planira kaki meeting? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Klik sem Forum,Crew Maribor in pise... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Februar 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Bom jaz poskrbel da nas pride enih 6 novih na meeting :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se