.T. Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 V prvem nadstropju hale A v BTC nasproti foto Bobnarja je obešen en velik plakat (približno 2 x 3 m) s kolesarskega maratona Franja, na katerem se vidi tiste, ki ste spremljali maraton z motorji. Lepo se vidi se Horja, Bladza, Luckya, Gregsa, Mačico ... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Res je in ta slika že kar nekaj časa stoji tam, za letošnjo Franjo pa upam, da mi boste kaj zavetrja nudil al pa rezervne bidončke vozil. :P No lahko kar pohvalimo vas motoriste, ki ste sodelovali na Franji. No pa tudi na ostale ne smemo pozabiti, ki so nas spremljali Dave-a, pa g.Brulca, pa še mnogo jih je bilo, katerih ne poznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 prosim :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 A lahk kdo to zadevo slika? Maksiju namrec kronicno primanjkuje fotk s Franje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 ... No pa tudi na ostale ne smemo pozabiti, ki so nas spremljali Dave-a, pa g.Brulca, pa še mnogo jih je bilo, katerih ne poznam. Ne, mene se absolutno ne sme pozabit. Ce bi pa stresel kaksnega kolesarja takrat ko mi je zastavco odtrgal in odnesl nazaj po cesti, me pa tud ne bi mogl :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Ne, mene se absolutno ne sme pozabit. Ce bi pa stresel kaksnega kolesarja takrat ko mi je zastavco odtrgal in odnesl nazaj po cesti, me pa tud ne bi mogl :) Uf ni bilo panike, saj je naša horda bila takrat še daleč od tebe, le videli smo te, ko si zgubil zastavico , sem že mislu najprej, da ti je kaj odpadlo od motorja, potem si nam pa tko in tko pobegnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 MAKSI bo tudi na letošnji Franji pomagal organizatorjem pri varovanju kolesarjev, zato vabim vse, ki vas to zanima. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 A je datum Franje že znan??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 A je datum Franje že znan??? datum je znan...objavljen je v koledarju športnih prireditev...bom poiskal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 tukaj... 23. maraton franja barcaffe - kolesarstvo 150 km, startnina 4000 sit Kdaj: ned 04. jul. 2004 Kje: ljubljana Kdo: kolesarsko društvo radenska rog cycloteam (zvone zanoškar) Telefon: 01 4347-379, 070 766-704 vir: Športna Unija Slovenije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 pridem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se