klimbra Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Motomarsovske novice objavljajo v jutranji izdaji,da naš vrli član Furioso danes ni imel pravilno izbranega zajtrka in zato v strašnih mukah :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno Februar 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Mogoče je pa noseč :unsure: Jutranje slabosti........................ so posledica spremenjenega hormonskega stanja v :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Čak mal,a ne vela to sam za dvospolnike,pardon ženske.............. :? :? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Kaj je pol naš...........................
AlterMann Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Pustite no ubozga reveža. Sej ni sam kriv. O:-) Ma, je ona kriva....
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Furi, konektaj se malo !! Ne more, ker nima linka nad školjko :devil: :) :D
Noise Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Motomarsovske novice objavljajo v jutranji izdaji,da naš vrli član Furioso danes ni imel pravilno izbranega zajtrka in zato v strašnih mukah :SS :SS :SS :SS :SS Kaj pa je pogoltnil, podgano? :xx: :cry: :cry:
Vale Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Po moje je fasal bulimijo ali pa anoreksijo zaradi pomanjkanja pozornosti na Forumu. Zdej ko mu je Klimbrič temo odrpl je zgleda že malo boljše :P
dave the wave Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Mogoče je pa not padel.......
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Mogoče je pa not padel....... Ti si tako pozoren, prjatu moj :004 :love1:
dave the wave Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Ti si tako pozoren, prjatu moj :004 :love1: v skrbeh sem,................ furči :cry: daj znamenje življenja.......
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Kaj pa je pogoltnil, podgano? :xx: :cry: :cry: ...močerada?? :P
Rude Boy Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Ne more se oglasit, ker spet :SS in to po poti v Ljubljano ! :OK: da ga vidimo !
Hanzi Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 A ni zanimivo da sem bil tudi jaz danes ponoči (od 3-4h) na školjki in na raznih tabletah. kaj sva včeraj jedla s furiosotom se ne spomnim :?
Furioso Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Sem že pri Rude Boyu v Ljubljani. Kaj zaj, mi bo kdo dal kaj za moj želodček? :P :afro1: :kva2:
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Sem že pri Rude Boyu v Ljubljani. Kaj zaj, mi bo kdo dal kaj za moj želodček? :P :afro1: :kva2: Ja, pridta pome, gremo na Horsburgerja :devil: :P :D
Noise Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 A ni zanimivo da sem bil tudi jaz danes ponoči (od 3-4h) na školjki in na raznih tabletah. kaj sva včeraj jedla s furiosotom se ne spomnim :? Aja, pol pa tako povej, da ste se ga nasekali kot krave...
Thundercat Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 A je že kaj boljše? :D če ni malo brinjevca....za umiritev in požig bakterij.... :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se