simonsi Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 (popravljeno) Kje je P*F***** POMLAD :huh: :cry: :? Popravljeno Januar 27, 2004. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Kje je P*F***** POMLAD :huh: :cry: :? O speak, my brother in pain!!! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Danes spet sneži. <_< Pervy, sorči. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Ko bi vsaj snežilo, pri nas spet ta P*F*** dež :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Ko bi vsaj snežilo, pri nas spet ta P*F*** dež :angry: Prepričaj se, da je dež v resnici sneg, v napačni agregatni obliki .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 na koroškem pof....sonce :D ,kje je sneg :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 V P*F***** Kanomlji. :OK: Za izvoz. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 ...kupim..., ni ga lepšega kot na konjskem hrbtu po snegu(celem), pri nas pa kamor koli pogledaš led, konji pa nepodkovani. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Fifty, kolk bi tebi cizike majal? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Fifty, kolk bi tebi cizike majal? :D :D :D :P :P :P Sej tele so od Manu :lol1: :naughty: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2004 :P :P :P Sej tele so od Manu :lol1: :naughty: B) Js sem pa mislila, da si si jih od Brunota sposodu :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 :P :P :P Sej tele so od Manu :lol1: :naughty: B) A bi rad reku, de mi tok visijo :fight2: al de mam tok lepe za majat? :rolleyes: p.s. Zihr spet ne boš trofu pravga odgovora. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 :huh: nepodkovani? A kar skoz al' sam čez zimo? :hmm: jp, zdaj že četrto sezono, travniki pa gozdne poti, pa nič peska in asfalta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 jp, zdaj že četrto sezono, travniki pa gozdne poti, pa nič peska in asfalta :D Uauuu, indijanc Sedeči Guzzi Veliki trnek Marijan :yea2: :notworthy: Dec, ti pa znaš uživat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Uauuu, indijanc Sedeči Guzzi Veliki trnek Marijan :yea2: :notworthy: Dec, ti pa znaš uživat! res je in to šele po 35, prej sem pa trpel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 ... Res, srečen človek po svoje, tale Sulfić ... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 jp, zdaj že četrto sezono, travniki pa gozdne poti, pa nič peska in asfalta :D :o Zelena zavist me je popadla. :grim :grim :grim :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 A bi rad reku, de mi tok visijo :fight2: al de mam tok lepe za majat? :rolleyes: p.s. Zihr spet ne boš trofu pravga odgovora. :doze: Muci, za majat, za majat :OK: :OK: :OK: PS: a sm dal pravilen odgovor :? PS2: če sm dal...? :naughty: :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Res, srečen človek po svoje, tale Sulfić ... :notworthy: :P a ne, a ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Adijo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 eh malo urejam slike in jih najdem tolko, motorji, čage, potovanja in tajska! :wub: shit, prosim spravite me ven iz tega snega!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Zelo zanimivo delat na programu, kjer en ukaz shranjuje cca 5min in vmes ne moreš počet drugega kot npr. spremljati dogajanje na forumu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Mhm. Skor tako, kot jaz naprimer, ne morem počet drugega kot viset tukaj, ker mi pralni stroj pere perilo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 končno ena, ki prizna da pralni stroj pere perilo :D svaka čast manu svaka čast; :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 4, 2004 Deli Objavljeno Februar 4, 2004 :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se