Nata Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 Fuck You sister ... :angry: mater je pasalo se dreeeeeeeeet .... :kva1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 (popravljeno) ha :? Popravljeno December 31, 2003. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 bral sem en test Forda Fusion 1.4 TDCi... ...in sem prebral tole: govorimo o avtomobilu, ki zanesljivo ni narejen za divjanje po ovinkastih cestah, ceprav mu podvozje in do dolocene mere tudi motor to omogocata. yea, now u tell me... :lol1: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 1, 2004 Deli Objavljeno Januar 1, 2004 Priznam........da sem kekcu požru vse zaloge piva!!!!!!!!! Sem morda alkoholik?????????????? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 1, 2004 Deli Objavljeno Januar 1, 2004 Priznam........da sem kekcu požru vse zaloge piva!!!!!!!!! Sem morda alkoholik?????????????? :hmm: :hmm: :hmm: Odvisno od tega kakšne so bile zaloge.....tedenske, mesečne ali letne.... :rolleyes: :devil: :lol1: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 1, 2004 Deli Objavljeno Januar 1, 2004 Odvisno od tega kakšne so bile zaloge.....tedenske, mesečne ali letne.... :rolleyes: :devil: :lol1: Alla B) Pr Kekyju.....zaloge........letne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ItaQ!!!!!!! Da se mal ogrebem pr naši novi moderatorki!!!!! Allla :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 2, 2004 Deli Objavljeno Januar 2, 2004 ...zakaj so lepi trenutki vedno taku prekleto casovno omejeni... :cry: ...u 3pm...zalostna sem... :cry: ...pa hvala vsem za te lepe trenutke...sej veste in vedo kdo so ... :wub: :wub: :wub: rada vas imam :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 2, 2004 Deli Objavljeno Januar 2, 2004 I feel like shit jutr je sobota treba bo spet delat najbolš bo da crknem tam ker tud 14ur dela na dan ni dovolj folk je tečen jest sm tečen nevem kaj bi s sabo ta pofukan dež ta pofukana megla ta pofukan sneg... kje je sonček kje je poletje kje je moja cbr-a mislm da mi ne bo uspel dočakat poletja treba bo diplomo napisat treba bo sobo pospravt ... bolš bo da takoj crknem ker se počutm kot kup ***** (aja smeško je pršu nazaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 2, 2004 Deli Objavljeno Januar 2, 2004 Živjo,kje bo prenos,sem omejen s programi,LP Curi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 3, 2004 Deli Objavljeno Januar 3, 2004 Živjo,kje bo prenos,sem omejen s programi,LP Curi prenos je tam, kjer prenašajo, ane? :D je pa odvisn, adobr alslab prenašajo :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 3, 2004 Deli Objavljeno Januar 3, 2004 Master Sym-roo je dons neki lizow! :o B) Sej je bil kr čeden. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 3, 2004 Deli Objavljeno Januar 3, 2004 Priznam........da sem kekcu požru vse zaloge piva!!!!!!!!! Sem morda alkoholik?????????????? :hmm: :hmm: :hmm: ne, kekcev varuh, saj je še itak premlad da bi pil, kako bi le pol pred pehto bežal :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 3, 2004 Deli Objavljeno Januar 3, 2004 še 9 minut do dakar, komi ćakham Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2004 Kok se vleče ta dan! Prijatu, kaj počneš v torek zvečer ... :004 ... a gremo na pir :004 ... pa koga še zravn povabimo :004 (pszMariolinotomsvavŽabariji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 ohh, kak je fajn it ob stirih spat, pa ob sestih vstat pa it na faks!! :afro1: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 :angry: saj vem, da bo po novem letu boljše :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 :angry: saj vem, da bo po novem letu boljše :angry: :friend1: :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 ze drugo misko nasel v hisi..... izgleda, da se zivali pri nas zelo dobro pocutijo. :) kos,misi,podgana,pes,kaca,vrabcek...... what´s next? :? če bi imel dve mački pri hiši kot pri nas bi bilo miši čist ne več..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 kos,misi,podgana,pes,kaca,vrabcek...... what´s next? :? slon?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 6, 2004 Deli Objavljeno Januar 6, 2004 lahko se odgovarja :P :004 , naj pa nebi dveh postov zaporedoma se objavljalo :D no harm done :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 6, 2004 Deli Objavljeno Januar 6, 2004 če bi imel dve mački pri hiši kot pri nas bi bilo miši čist ne več..... sorry, no go........ alergicen na macke...... tiste 4pogonske. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 6, 2004 Deli Objavljeno Januar 6, 2004 zunej tko lepo naletava sneg..jst pa morm it v šolo...pišemo matematko,ampak verjemte da so odvodi pa grafi zadnja stvar k mi gre zdele po glavi.komej čakam petek da gremo... predlog: pejd z aprilio, sej je endura, pa sneg, moc dvotakthega kavnega mlincka, snezne radosti... :) ...v potokih adrenalina js lazje mislim... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 6, 2004 Deli Objavljeno Januar 6, 2004 Smešno! Prazen list papirja!!!!!!!! Pa kaj hudiča mi je hotu s tem povedat :? :? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 6, 2004 Deli Objavljeno Januar 6, 2004 jest bi šu sam na štajerski konc se mi pa res ne da it :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Dobesedno stari rokerji!! :hmm: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se