smeško Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 upokojenci......bas kitara....ojačevalc...00:45.... I don't get it??? :( :? jest tud ne :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Manuela a ti je že kdo reku da si ti ena Very busy bee :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Manuela a ti je že kdo reku da si ti ena Very busy bee :grim ...ker moram še Kaiserčko spomnt, da nalepi "kako ritko".... :P :naughty: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 pozabil: danes bilo enega hipa 85 aktivnih na MS straneh. Se opravičujem, sem imel dve okni odpreti :rolleyes: , Ice torej samo 84.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Danes ne bo konec sveta. B) Ker si moram še depilirati noge, ker moram pregledati domače naloge in torbe, ker moram do konca skuhati enolončnico z domačimi jetrcami in kolerabico, ker moram ............................. moja mama si pa sezname potrebnih opravil, nakupov in podobnega na listke pise... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Prosm da mn bo jutr končno ratal popravt matematko :ph34r: :? LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 ih auh kisiram :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 ih auh kisiram :004 Kerga ??? :? :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Prosm da mn bo jutr končno ratal popravt matematko :ph34r: :? LP by gebre kako je šlo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Kerga ??? :? :hmm: :? ose, mislim da nism kaj falil :fight2: eh vseeno vse kisiram :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 danes nasel nobenih zivali ne. tudi divjih ne. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 danes nasel nobenih zivali ne. tudi divjih ne. :) Sam zate ledeni..... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 it´s a fake. tega poznam. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 (popravljeno) danes nasel nobenih zivali ne. tudi divjih ne. :) js pa. kwozu, my dear beloved... :004 :D lashkopress .) Popravljeno Januar 8, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 dolgcas mi je. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 dolgcas mi je. :) Kaj me briga. <_< Pojej kako kurjo juhico. :devil: .) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 dolgcas mi je. :) zok pokliči svojo pa se malo po telefonu poseksajta......pa ti ne bo več dolgčas.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 zok pokliči svojo pa se malo po telefonu poseksajta......pa ti ne bo več dolgčas.... :naughty: TC.....daj ti tud to naredi...... :rolleyes: :devil: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Je kdo za pivo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Je kdo za pivo? :hmm: odlična ideja :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 TC.....daj ti tud to naredi...... :rolleyes: :devil: Alla B) o...sej delam na temu...sam ima sklopljen telefon....damn it.... :hmm: tvoje številke pa nimam.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Kupi si kak Salomonov oglasnik in malo preglej oglase. Tam boš našel polno številk na katere lahko kličeš za telefonski seks. :devil: B) Moje telefonske pa (če bom mela srečo) ne boš nikoli dobil :P B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Alla B) Devil sign. B) B) B) Lajk ej lot! B) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Moje telefonske pa (če bom mela srečo) ne boš nikoli dobil :P B) Nimaš sreče. :D Že poslana. B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se