hotschko Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 jaz sem pa ravno s potrebe ... katere, pa uganite ... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 :grrr A S ZOBE UMIVU........................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2004 V pisarni blazno smrdi ... po čudnih zadevah ... aja malca je bla, sodelavc daje po menzi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 zok pokliči svojo pa se malo po telefonu poseksajta......pa ti ne bo več dolgčas.... :naughty: hmmm... ...cist tak... ...moja mala zvi v dijaskem domu 3 stuke nizje od mene... ...zkwa da fak bi jo mogu po telefonu klicat?!? :wub: :devil: :D pa PETEEEEEK JE!!! so fuckin' what?? js mam kolokvij cez 4 ure. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 pa PETEEEEEK JE!!! so fuckin' what?? js mam kolokvij cez 4 ure. :angry: :fight2: :fight2: :fight2: Mulc frdaman, potem pa nehi tuki viset, pa pejt se učit al pa vsaj mal ponovit še enkrat! :devil: :004 p.s. Jest grem tut pisat neki, če ti bo lažje. :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 hmmm... ...cist tak... ...moja mala zvi v dijaskem domu 3 stuke nizje od mene... ...zkwa da fak bi jo mogu po telefonu klicat?!? :wub: :devil: :D : da preveriš, če je zrak čist al je njen tadrugi fant še vedno pr njej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 da preveriš, če je zrak čist Aha, ekologija! B) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 :fight2: :fight2: :fight2: Mulc frdaman, potem pa nehi tuki viset, pa pejt se učit al pa vsaj mal ponovit še enkrat! :devil: :004 p.s. Jest grem tut pisat neki, če ti bo lažje. :) :OK: ja, mami, sej grem zdle v univerzitetno knjiznco plonkce pisat... :( @Sym: trenutno je na poti proti Maribor-Nova gorica! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Kufetek je bil odličen ..... družba še boljša :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 snezi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 ..nežno.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 (popravljeno) ...knjiznica... :doze: Popravljeno Januar 9, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Še dobr, da se bova na povratku srečala z V in M :yea2: :yea2: :yea2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 :yea2: :yea2: :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 (popravljeno) petek dan za METEK!!!!!!!!!!!! :yea2: shit vedno manj sneži, pa tako sem se veselil da se bom šel z ročno sukat na parkplatz :angry: Popravljeno Januar 9, 2004. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Še dobr, da je šla M (končno) likat :yea2: Zgleda da jo je NOB utrudla. Čeprov smo zmagal :yea2: :yea2: :yea2: A me je kdo klical? :devil: :D :P @fifty : pa nehi se lupčkat z Vale :fight2: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 shit vedno manj sneži, pa tako sem se veselil da se bom šel z ročno sukat na parkplatz :angry: ...aha, snezne radosti... :yea2: ...sam zadne case nekok avta ne dobim vec... (ne vem zakaj) :xx: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Prvič v življenju kuham KORENČKOVO OMAKO. Jo bo sploh do jedel??????? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Prvič v življenju kuham KORENČKOVO OMAKO. Jo bo sploh do jedel??????? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :kva2: :kva2: :kva2: jest, jest, jest, jest...... Da te bom pol bl dobr vidla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2004 @fifty : pa nehi se lupčkat z Vale :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: jest, jest, jest, jest...... Da te bom pol bl dobr vidla B) Ne vem če.....neki čudn SLADKA ratuje. Groza....tut kuhat več ne znam.....!!!!!!! Od danes dalje.......NE KUHAM VEČ SPLOH!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Bukselj, pa kaka če bit, sej korenček je ful sladek ... BTW že cel teden pijem za zajtrk korenčkov sok :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Bukselj, pa kaka če bit, sej korenček je ful sladek ... BTW že cel teden pijem za zajtrk korenčkov sok :D Bom jest tole sladkobo vun spravu.......SOL.....pa mal kisle smetance.......!!!!!!! Ne MARAM sladkih stvari.......RAZEN PUNC SEVEDA!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 (popravljeno) :hmm: :fight1: BTW; kje si najdla mojo slikco? :angry: Popravljeno Januar 9, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Na povem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se