Windsurf Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 SPOROČAM VAM, DA NISEM VEČ OVCA ... TISTI, KI MORJO VEDET, ŽE VEJO ZAKAJ ... :OK: Jaz ne vem, zakaj, ampak malo pa mi je žal, da več nisi... ovčke so tak sladke živalce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: Sven je na Novi Zelandiji ampak baje se kmalu vrne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 ...kje pa d.j. :unsure: :cry: ...packi, vse ste pokvaril, zdej pa noče več pisat tukaj notri, pa tolk fajno ga je bilo brat.... :cry: :huh: :cry: ...ah, žalostna sem...pa tolk je bil lep dan...ah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 ...ah, žalostna sem...pa tolk je bil lep dan...ah... trpi. :P :lol1: (©Ice) ( :004 :004 :004 :wub: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 za en k.... dan, ne sneži,ni lepo,piha veter,.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 Danes pa sem po dolgem času en čarunalnik prodal. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 jest sm pa končno dobu dam svojo alfissimo tako da sem spet svoj gospod :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 veselimo se s tabo Pervy..... :OK: D.J. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 No, pa gremo. Novim zmagam naproti. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 A BOMO KEJ NAZDRAVLI MIRANOVEMU 15 ALI BOLJŠEMU MESTU????????? :? :kva2: :wacko: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 uh še vedno sem HIGH!!!!!! Ampka drugi dan pravijo prinese streznitev. No ja kot sem rekel še vedno sem naspidiran, ampak delat bo treba začet! hmmm not so good .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 wow, ql!! :kva2: ka pa kej na tole pravis?? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 jebenti pri nas kr mete...sploh ne konča že par ur vztrajno naletava...ga je že enih 20 cm.. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 (popravljeno) jebenti pri nas kr mete...sploh ne konča že par ur vztrajno naletava...ga je že enih 20 cm.. :yea2: Sem že hotel napisati, da na Gorenjskem sploh ne pada pa sem rajši za zihr pogledal ven=>spet pada :yea2: kolk malo je potrebno, da je človek srečen .) LP by gebre Popravljeno Januar 18, 2004. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 LAČNA!!! :huh: :( Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 LAČNA!!! :huh: :( Alla B) Blagor teb. .) Jast pa sit ko svinja. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 LAČNA!!! :huh: :( Alla B) yst pa glih zrem... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 bo treba jutri kidat.. kidam naljevo ... prekosutra nadesno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 SNEG -DANES- MATAJUR-ENKRATNO-V CELO GOR IN DOL.....MA NI ANKA ZA OKOL GOVORT..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 jazbec, deviška slika je to lahko bi ji jo odrešil jarma deviškosti in se zapeljal z motorjem čez - dej čimprej to uredit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 LAČNA!!! :huh: :( Alla B) Pridi.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 no ja slika ni nevem kaj,ampak da še jst pokažem da sm se dons veselil zime in nism bil doma :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 SM POSKRBEL DA NI VEČ NEDOLŽNA -- AMPAK ŠE Z TERENCEM TLE NI ŠLO,PA SM TEKAŠKE SKI UPORABU--SM BOLJ PO KMEČKO NEDOLŽNOST VZEL--AMPAK SM LE PRVI BIL............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Hladilnik, pazi se!! :devil: :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se