Rude Boy Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 :SS na okope politike ! dajmo mladi aktivisti ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Iz zanesljivih virov( :blink: ) sem izvedela, da bodo četrtkova Trenja SPET na temo IZBRISANIH. :blink: Že tretjič. :doze: Uredniška politika :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 ...IZBRISANI... Kaj ce bi se vsi malo nehali ukvarjati s temi izbrisanimi, pa zaceli raje misliti na ostala 2 milijona... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Iz zanesljivih virov( :blink: ) sem izvedela, da bodo četrtkova Trenja SPET na temo IZBRISANIH. :blink: Že tretjič. :doze: Uredniška politika :BUA: :BUA: :BUA: Trenja gledam zelo redko (mi gredo na kurac), saj so narejena tako kot Jerry Springer Show. Vsi se skregajo med seboj (to je zgleda namen oddaje) na anketi je vedno kriva država, dejanskih krivcev ni, nihče ne bo odgovarjal, nikoli ne povedo nič novega. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Naj se raje vprašajo zakaj je povprečno število otrok na žensko v Sloveniji le 1,3!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Trenja gledam zelo redko (mi gredo na kurac), saj so narejena tako kot Jerry Springer Show. Vsi se skregajo med seboj (to je zgleda namen oddaje) na anketi je vedno kriva država, dejanskih krivcev ni, nihče ne bo odgovarjal, nikoli ne povedo nič novega. Tadej Tadej, Trenja niso parlament, da bodo reševali probleme ... naloga oddaje je predstavit probleme javnosti in Slaku po moje to kar dobro uspeva. Kreg je pač popularen in ga ljudje radi gledajo. Če bi vsi govorili počasi in kultivirano, ne bi noben gledal oddaje. Odgovori so pa itaq vedno proti državi ... tisti, ki s(m)o zadovoljni po moje niti ne kličejo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Naj se raje vprašajo zakaj je povprečno število otrok na žensko v Sloveniji le 1,3!!!! zato ker ste babe ratale prefine za šporhet pa metlo <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 naloga oddaje je predstavit probleme javnosti in Slaku po moje to kar dobro uspeva. po moje je pa ta slak en kreten na živce mi gre kako skače v besedo sploh ne zna vodit odaje besedo pusti tistemu ki počas jamra pa v bistvu ne ve kaj bi povedal, ko bi se pa gdo hotel zagovarjat kakšna obtožbe al pa kej pametnga povedat začne pa k en idiot v besedo skakat, z enimi idiotskimi vprašanji Žaljiva obdolžitev (171.člen KZ) 1. Kdor o kom trdi ali raznaša kaj, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do treh mesecev. 2: Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do 6 mesecev. fantje najebal sem v čuzo bom šou :cry: zarad slaka!!!!! eh pomoje je tušn kreten da tud interneta ne zna uporablat eheheh :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Kaj ce bi se vsi malo nehali ukvarjati s temi izbrisanimi, pa zaceli raje misliti na ostala 2 milijona... :hmm: sanja svinja kukuruz...... na zalost. ukvarjajo se z vsem drugim samo z bistvenimi stvarmi ne. nasedajo demagogiji in politicni retoriki. pometanje, lasten prag .........HINT HINT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 ti si bos pa sovraznike nakopal zaradi nesimpatiziranja z desnico. Ne verjamem. Desnica vidi, kakšne krivice se ji dogajajo s strani aktualne oblasti, zato ne ponavlja napake vladajoče garniture ter (po moje) ljubi tudi svoje nesimpatizerje B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2004 (popravljeno) Trenja niso parlament, da bodo reševali probleme ... naloga oddaje je predstavit probleme javnosti in Slaku po moje to kar dobro uspeva. Kreg je pač popularen in ga ljudje radi gledajo Ah Slak vsakemu skace v besedo in nihče ne more nič do konca povedat. Ne more do konca argumentirat svojih izjav in nekdo, ki je malo slabši govorec tako popuši. Ja kreg je res popularen (na podobno vižo je narejen Jerry Springer Show). Npr. ob četrtkih gledam TV Tednik gor v najinem stanovanju, Miša gre pa dol k svojim gledat Trenja. Po koncanem Tedniku grem pol dol pogledat in jih vidim vse tri naspidirane in pokregane med seboj. No to mi je pol dokaz, da Trenja Show res deluje. Tadej Popravljeno Februar 10, 2004. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Trenj ne gledam ravno zaradi voditelja, ki povabljenim ne pusti dokončati stavka, kaj šele misli. Sam pri sebi sem rekel, če bi se kdaj zgodilo, da bi moral sodelovati v taki oddaji, bi vstal in odšel tisti trenutek, ko bi mi bedak skočil v besedo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Trenja so nastala po principu Latinice in Slak je bil pri Latinu na izobraževanju. Če primerjam ti dve odddaji je Trenje tako ,,kr neki,, in Slak mi ni nevemkakšen sposoben voditelj npr. Jelinčič ga ne jebe 5%, pa še koga drugega bi se najdl in to njegovo dramatiziranje in utripanje z očmi v kamero ---no ja... Tarča se mi zdi mnogo bolj profesionalna oz. ,,na nivoju,, in voditeljica bolj ostra in hoče konkreten odgovor jasno in glasno če ne prekine in še enkrat isto upraša in nema ,,vadenja,,. (res pa je da sem jo gledala samo 2-3x ker ne vem kdaj je na sporedu.) ps: zgolj in samo moje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 a misliš na njegovo rdečo hondico vfr 800 eh kokršn koj je na trenjih grem stavit da je sploh pelat ne zna zihr jo ma sam za po avtocesti šminkirat :ph34r: kako lahko za nekoga govoriš kako vozi in zakaj je motor? Če po svojem avatarju sodiš, potem O.K.. Od kje ti pa ideja, da so VFR samo za šminkat in za avtocesto. No verjetno jo še nisi probal in zato tudi soditi ne ne moreš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Ja Kura! Ne bodi tak ko Slak..... VFRka je pa lep motor. Sploh rdeča.... Ufff, če bi bil jaz namesto Matica :fight2: :fight2: Eh, piščančki moji, se še niste navadli, da človeku, bilokateremu ne smete nikoli ampak res NIKOLI kar tako šimfati njegovega motorja. Sicer sami pokažete da pravzaprav niste pravi motoristi!! Be cool in LP by HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 No, saj če še enkrat bolj natančno preberem, saj VFRke sploh nisi šimfal. OK, sorry. Samo vseeno mislim, da v tem topicu, politiki, motorjev ni dobro vmešavati. Motorji niso nič krivi!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Motorji niso nič krivi!!!! ..in motoristi-tudi ne ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Pol je pa ziher VALE kriva!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 zato ker ste babe ratale prefine za šporhet pa metlo <_< Oh nisem vedla, da od šporheta pa metle zanosiš :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 res je, bolj ko goniš metlo bolj si noseč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 res je, bolj ko goniš metlo bolj si noseč :D Jaz pa sam kvačkam :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Oh nisem vedla, da od šporheta pa metle zanosiš :unsure: Lahko, če traja daljši čas , da prideš od šporheta do metle...... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Jaz pa sam kvačkam :doze: ljubavni tepih? :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Jaz pa sam kvačkam :doze: Medtem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 ljubavni tepih? :notworthy: Tega bom Windeku zaštrikala, sam volne ne najdem primerne :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se