Furioso Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 http://www.rsvs-furman.si/Misc/pilsner.exe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 ..sem že bil ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 ..ljubezen gre skozi želodec, to sem vedno trdil :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 ..ljubezen gre skozi želodec, to sem vedno trdil :beer1: Pol pa včasih še po isti poti nazaj ven.... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 malo drugačne barve in okusa :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 ne gre do konca :P :D ..se vidi da ni kondicije v pitju pive...he he he :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 ...ce je virus vas fentam... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 (popravljeno) I'm a COOL guy!! :D (12.000) pa punce bi lahk ble mal bol normalno oblecene. O:-) Popravljeno Februar 6, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KINDER_WAGEN Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 ...ce je virus vas fentam... :grim ...možen virus.....da postaneš alkoholik....ali....slečiholik....... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Žena pa me je obtožila, da jo varam. V opravičilo pa sem ji moral poslat na njen služmen EM naslov, da se bo še ona zapivala med delovnim časom. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Kera scena :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 8, 2004 Deli Objavljeno Februar 8, 2004 (popravljeno) http://www2.arnes.si/~merzel/ss1.jpg :blink: :blink: :blink: pi es: jz cez 12.000 nism prsu... :blink: Popravljeno Februar 8, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se