Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Preštej njegove "stonerje"...

lani je kr redno izvajal stonerja yap :)

Objavljeno
Stoner?

haha kokr js vem stoner ni letus nardiu skor nobene napake...tisto sm pa misla da rossija da je nardiu kr velik napak tko da ni usega biu kriu motor pa gume :rolleyes:

haha u sezoni 2006 je biu pa tale stoner kr velikrat na tleh ja..učasih sm kr tkle pogledala :eek: pri njegovih padcih..

Objavljeno
haha kokr js vem stoner ni letus nardiu skor nobene napake...tisto sm pa misla da rossija da je nardiu kr velik napak tko da ni usega biu kriu motor pa gume :rolleyes:

haha u sezoni 2006 je biu pa tale stoner kr velikrat na tleh ja..učasih sm kr tkle pogledala :eek: pri njegovih padcih..

Potrdil se je dirkaški pregovor, da je lažje hitrega dirkača naučiti kako se izogne padca kot pa zanesljivega dirkača, da postane hiter.

Objavljeno
Potrdil se je dirkaški pregovor, da je lažje hitrega dirkača naučiti kako se izogne padca kot pa zanesljivega dirkača, da postane hiter.

ja noo.... :grrr ;) :P

Objavljeno

no pa poglejmo.... stoner na začetku ni padou sploh... in je biu zlo bliz vrha (2. mesto na 3. dirki clo)

pol prot koncu sezone pa skoz več padcev in skoz slabše uvrstitve....

razlog:

letos LCR honda celo sezono ni dobila izboljšav(razn na koncu neki malga...)

lansklet je blo pomoje čist enak

in motor je biu na začetku skoz konkurenčn... pol pa ne... in ko pač ni biu več... casey ni biu tak ko checa ki je pač lepo vozu na 10mu mestu... ampak je na vsak način hotu bit spredi pa čeprou je pol zarad tega padu(odlika ki krasi sam najbolše)... tut rossi je letos naredu kako napako ker je pač hotu bit spredi... če bi bil casey na rossijevi yamahi bi padu še v brnu, laguni pa še na kteri dirki.. ker ga tisti 7. oz 5. mesto zihr nebi zanimalo...

Objavljeno
no pa poglejmo.... stoner na začetku ni padou sploh... in je biu zlo bliz vrha (2. mesto na 3. dirki clo)

pol prot koncu sezone pa skoz več padcev in skoz slabše uvrstitve....

razlog:

letos LCR honda celo sezono ni dobila izboljšav(razn na koncu neki malga.. .)

lansklet je blo pomoje čist enak

in motor je biu na začetku skoz konkurenčn... pol pa ne... in ko pač ni biu več... casey ni biu tak ko checa ki je pač lepo vozu na 10mu mestu... ampak je na vsak način hotu bit spredi pa čeprou je pol zarad tega padu(odlika ki krasi sam najbolše)... tut rossi je letos naredu kako napako ker je pač hotu bit spredi... če bi bil casey na rossijevi yamahi bi padu še v brnu, laguni pa še na kteri dirki.. ker ga tisti 7. oz 5. mesto zihr nebi zanimalo...

jaja ti si pametn, ti use veš.... :rolleyes:

Objavljeno

Meni je Rossi simpatičen...in mislim da je super voznik , če ne nebi zmagal toliko kot je.....pa še bo :OK:

Objavljeno
Meni je Rossi simpatičen...in mislim da je super voznik , če ne nebi zmagal toliko kot je.....pa še bo :OK:

enako...

samo da jst razmišlam u tej smeri da če je zmagal tolk kot je bol je BIU dobr...

zdej bi biu dobr če bi zdej zmagvou :P

sorrry ussssss sam morm mal težiiiiiit že dolg nisn ;D

Objavljeno

...enako...sma že dva :naughty:

enako...

samo da jst razmišlam u tej smeri da če je zmagal tolk kot je bol je BIU dobr...

zdej bi biu dobr če bi zdej zmagvou :P

sorrry ussssss sam morm mal težiiiiiit že dolg nisn ;D

rossi je BIU dober je JE dober..ker JE zmagovau letus in ŠE bo zmagovau!!!usaj js tk mislim pa še veeeeliikk drugih!!!!! :P (sej a veš skos pa nmore it tk kot je šlo prejšne sezone, k bi motoGP postau totalno nezanimiv pa usi bi šli iz tega športa k bi jim rossi use pobrau, zdej jim je pa mogu dat mau veselja................................hec hec!) .)

Objavljeno
...enako...sma že dva :naughty:

rossi je BIU dober je JE dober..ker JE zmagovau letus in ŠE bo zmagovau!!!usaj js tk mislim pa še veeeeliikk drugih!!!!! :P (sej a veš skos pa nmore it tk kot je šlo prejšne sezone, k bi motoGP postau totalno nezanimiv pa usi bi šli iz tega športa k bi jim rossi use pobrau, zdej jim je pa mogu dat mau veselja................................hec hec!) .)

Nažalost ni TAKO dober kot je bil pred dvemi leti. Ampak je še vedno med najboljšimi.

Objavljeno

Rossi helmet donation raises cash for kids

The auction for Valentino Rossi’s famous ‘Mugello heart’ helmet, which took place over the course of five days of intensive bidding, ended with nearly 13,500 euros being raised for the Giannina Gaslini children’s hospital in Italy.

Objavljeno

Če mislte, da je več vredna, zakaj je niste kupili in potem dražje prodali? :kva2:

Mogoče bi kak Rossi fanatik s preveč polno malho keša dal kaj več. Čelada pa meni sploh ni lepa, seveda pa je to stvar okusa. :doze:

Objavljeno
Če mislte, da je več vredna, zakaj je niste kupili in potem dražje prodali? :kva2:

Mogoče bi kak Rossi fanatik s preveč polno malho keša dal kaj več. Čelada pa meni sploh ni lepa, seveda pa je to stvar okusa. :doze:

sj eno ma Jani :D eno ma zdj najvišji ponudnik, pa eno ma fan, k jo je ujeu v Mugellu.. če se ne motm :D toj pa tut use :P

Objavljeno
sj eno ma Jani :D eno ma zdj najvišji ponudnik, pa eno ma fan, k jo je ujeu v Mugellu.. če se ne motm :D toj pa tut use :P

res je :grim jaoo zihr so se stepli ta tisto čelado u mugellu :P

Objavljeno

ka nima jani čelade z lanskig testiranj? k je taka bol temna pa ma luno pa sonce zadi?

Objavljeno
ka nima jani čelade z lanskig testiranj? k je taka bol temna pa ma luno pa sonce zadi?

sam ja...men se zdi da maš prau :rolleyes:

Objavljeno
sam ja...men se zdi da maš prau :rolleyes:

ima ima črno z luno :D...ko je tak mojster za napovedovanje ga lahko prašamo kdaj in če bo še kdaj rossi prvak :whistle: :whistle:

Objavljeno
ima ima črno z luno :D ...ko je tak mojster za napovedovanje ga lahko prašamo kdaj in če bo še kdaj rossi prvak :whistle: :whistle:

kdaj? leta 2008 :rolleyes: haha

Objavljeno
ima ima črno z luno :D...ko je tak mojster za napovedovanje ga lahko prašamo kdaj in če bo še kdaj rossi prvak :whistle: :whistle:

:D Bom se rajš vzdržal napovedovanja zaenkrat :P

Objavljeno

uuu.. sj res :slap: pardon.. my bad :fredy:

Objavljeno

Am ka mi lahk kdo pove kje se da dobit rosijevo avtobiografijo?Mislim da sem nekje slišal da obstajata dve knjigi in da je ena knjiga kr neko nabijanje v tri dni, torej če mi lahk kdo pove kako se da priti do tadruge knjige?

hvala

Objavljeno
Am ka mi lahk kdo pove kje se da dobit rosijevo avtobiografijo?Mislim da sem nekje slišal da obstajata dve knjigi in da je ena knjiga kr neko nabijanje v tri dni, torej če mi lahk kdo pove kako se da priti do tadruge knjige?

hvala

tukaj jo lahko kupiš klik

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!