Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ne računaj preveč na Melandrija,se mi zdi izgubljen v povprečju z bolj redkimi prebliski,ampak zares redkimi....

Na ducatiju bo prerojen :evilgrin:

Objavljeno

upam :D

Objavljeno

Ni samo stroj,je treba tudi kaj drugega.Pri njemu pa na velikih mopedih ne najdem kaj več od povprečja....Pa ne da mu ne želim,ampak nekako ga ne vidim...

Objavljeno
Ne računaj preveč na Melandrija,se mi zdi izgubljen v povprečju z bolj redkimi prebliski,ampak zares redkimi....

tapru: mal poglej kak doug že fiat dela avte... poleg tega je tud lastnik ferarija, tk da drž raj goflo :winkiss:

drugič: če je kdo blizu rossiju, je to samo melandri. poznavalci to že vejo. sicer ma pa jajce tolk velke ko si ti cel :evilgrin:

pa ne pametuj!

Objavljeno
tapru: mal poglej kak doug že fiat dela avte... poleg tega je tud lastnik ferarija, tk da drž raj goflo :winkiss:

drugič: če je kdo blizu rossiju, je to samo melandri. poznavalci to že vejo. sicer ma pa jajce tolk velke ko si ti cel :evilgrin:

pa ne pametuj!

Občutek imam ,da si malo poknjen na kvantiteto in rad podležeš nekakšnim švoh provokacijam.Med Fiatom in Ferrarijem je kar nekaj svetlobnih let(govorim iz izkušenj),Melandri je pa res blizu Rossiju,ampak le takrat kadar ga "doktor" prehiteva,o jajcih raje nebi,ker resnično dvomim,da veš zakaj jih pravi moški potrebuje,koliko sem jaz velik pa se ti še sanja ne,domnevam,da si v času ko sem se jaz že vozil z motorjem,na domačem dvorišču vlekel škatlo od čevljev na vrvici in brundal v podbradnik.

Pa brez zamere.

Objavljeno
Ni samo stroj,je treba tudi kaj drugega.Pri njemu pa na velikih mopedih ne najdem kaj več od povprečja....Pa ne da mu ne želim,ampak nekako ga ne vidim...

Vem, da ni samo motor ampak, če ga primerjam s kakšnima Kapirexom dosti več tvega in vozi na nož. Drugače pa mi je eden bolj simpatičnih dirkačev. Bomo videli samo, da bullet from Bologni ( Borgo panigale ) ponovi lansko sezono :worship:

Objavljeno

Res je "Maccio" bolj agresiven (včasih tudi plačuje za to!),vendar je treba upoštevati dejsvo da sta skoraj 10 let razlike (25-34).Tudi sam se spominjam Lorisa in njegove vožnje na GP of Yugoslavia na Grobniku l.1990 v razredu 125,ko je kot 17-letnik v vsakem poskusu vhoda v zagrebški ovinek hotel nekaj več,pa se ni izšlo po njegovo.No nakoncu sezone je pa le postal svetovni prvak na Hondi.So dirkači ki so mojstri za male mopede in se na velikih nikoli ne znajdejo povsem ne glede na tehnični potencial(velika večina Italijanov) in obratno američani in avstralci ki skoraj po pravilu prihajajo v najvišji razred iz WSBK ali podobno.

Objavljeno

Ja, tisto s sliko je bla provokacija, po moje se bosta Horhe in Vale še grdo gledala letos :naughty: ...no, razen v primeru da bi Španec capljal nekje zadaj.

Moje mnenje glede kombinacije Melandri - Ducati je, da bo to film brez hepienda :cry: Pa ne, da bi biu Melandri slab, daleč od tega ampak, glede na to, da bo letos Ducati še bolj napiljen v smislu screamer-konfiguracije agregata :whistle:

ki pušča zelo malo oz. nič stilske svobode dirkaču in kot kaže ustreza samo kombinaciji Stoner-Ducati.

To potrjuje tudi dejstvo, da vse ostale ekipe ostajajo na big-bang oz.low-bang konfiguracijah pulzirajoče podajanje moči (omogoča boljšo kontrolo a ne razvija take max.moči kot screamer).

Pomoje se ni za bat, da bi Vale letos kaj grdo gledal svojega rojaka :grrr

Objavljeno
Ja, tisto s sliko je bla provokacija, po moje se bosta Horhe in Vale še grdo gledala letos :naughty: ...no, razen v primeru da bi Španec capljal nekje zadaj.

Moje mnenje glede kombinacije Melandri - Ducati je, da bo to film brez hepienda :cry: Pa ne, da bi biu Melandri slab, daleč od tega ampak, glede na to, da bo letos Ducati še bolj napiljen v smislu screamer-konfiguracije agregata :whistle:

ki pušča zelo malo oz. nič stilske svobode dirkaču in kot kaže ustreza samo kombinaciji Stoner-Ducati.

To potrjuje tudi dejstvo, da vse ostale ekipe ostajajo na big-bang oz.low-bang konfiguracijah pulzirajoče podajanje moči (omogoča boljšo kontrolo a ne razvija take max.moči kot screamer).

Pomoje se ni za bat, da bi Vale letos kaj grdo gledal svojega rojaka :grrr

kokr je vem je lorenzo španc, rossi pa italijan...ka to pomeni da jorege rossiju rojak??? ;) :whistle:

pa zihr se nbota grdo gledala...mah..s bote vidli....bv...melandri bo pa letus pou zmag stonerju pobrau....ostalo bo dobiu pa rossi... :P :P sicer pa sploh brezveze da kaj govorite k se niti testiranja še niso začela tk da sploh se neve na čem moštva stojijo.....govorte pol po testih oz. po dirkah.........stoner to, stoner ono pol se bo pa optimist usrau :OK: ja in..če so napilli dukatija, s tk kot da niso drugih motorjev tut...

Objavljeno
Oba bost grdo gledala Stonerja in Melandrija :P

kokr je vem je lorenzo španc, rossi pa italijan...ka to pomeni da jorege rossiju rojak??? ;).....

Na Melandrija sem mislil kot rojaka, kapiš :winkiss: ?

Objavljeno
Na Melandrija sem mislil kot rojaka, kapiš :winkiss: ?

jaja no problem :winkiss: :P

Objavljeno (popravljeno)

V spomin na nedavna testiranja :naughty:

post-281-1201185984_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Objavljeno (popravljeno)
v8s-200825.jpg

:lol1: :lol1: :lol1:

Ta mi je najboljša, ko izgleda med temi bradači kot kakšen zatripan hipur :OK:

Popravljeno . Popravil salo
Objavljeno
v8s-200825.jpg

a so snemal spot od BEE GEES, verjetno komad "stayin' alive", pa se je Rossi mal zravn uštulu? :D

Objavljeno
a so snemal spot od BEE GEES, verjetno komad "stayin' alive", pa se je Rossi mal zravn uštulu? :D

Bee Geesom ne, Beatlesom pa res :naughty:

Objavljeno

Kaj?! Ne čujem dobro... :lol1:

valentino%20rossi%20bcn3slide.jpg

:OK:

07motogp_assen_rossi.jpg

Objavljeno

PAZITE KAJ DELATE, VALENTINO ROSSI VAS GLEDA!!!

l44-rossi2.jpg

oe4-colin-.jpg

:lol1: :lol1:

Objavljeno
PAZITE KAJ DELATE, VALENTINO ROSSI VAS GLEDA!!!

l44-rossi2.jpg

oe4-colin-.jpg

na spodnji slikci ni pa nič smešnega :closedeyes: r.i.p. Colin

Objavljeno
oe4-colin-.jpg

niti mal smešn :glare:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!