petergsx Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 :fight2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 :fight2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: kaj se pa ti oglašaš... a maš tud ti kaj proti Rossiju????
KennyJR Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Kenny Rossi te pozdravlja in je reku da ne seri po njegovi temi.... :whistle: :whistle: :whistle: In je dodal, da če ti kaj ni prou si naredi svojo temo in tam pljuvaj :winkiss: to ni rossijeva tema ker je ni on naredu ampak tema o rossiju tak da se on nima kej mešat not še mn pa mene pozdravljat :naughty: :naughty: :naughty: drgač pa fata(dohtarca) je začela
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 to ni rossijeva tema ker je ni on naredu ampak tema o rossiju tak da se on nima kej mešat notše mn pa mene pozdravljat :naughty: :naughty: :naughty: drgač pa fata(dohtarca) je začela Drugače ma Rossi prste vmes v tej temi -> si pozabu da je kralj sveta :naughty: :naughty: Ja ja spet je en drug vsega kriu... si kot 5 letn otrok....ko iščeš kdo je začeu, bodi dec pa ti odnehaj :headbang: :headbang: :headbang:
k0ci Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 to ni rossijeva tema ker je ni on naredu ampak tema o rossiju tak da se on nima kej mešat notše mn pa mene pozdravljat :naughty: :naughty: :naughty: drgač pa fata(dohtarca) je začela hah kaj misliš da bom šel pucat to temo, saj se kregate ko otroci v mivki kdo je naredil večjo potičko, to je tema za nabijanje in serte po njej kok hočte ;)
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 hah kaj misliš da bom šel pucat to temo, saj se kregate ko otroci v mivki kdo je naredil večjo potičko, to je tema za nabijanje in serte po njej kok hočte ;) Eh kaj se sekiraš... bo drugo leto bolše :naughty: :naughty: :naughty:
doctorrossi Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 ja ok no..vidim da sm js usega kriva....od zdej naprej sam še ignoriram onga.......kennyja... sam res ka maš za srat tuki gor po rossiju....pizda če pa js kej rečem čez stonerja alpa tisga tvojga dragega robertsa se pa kr jokaš....haha petarda46 napisala da nej bo kenny dec pa nej odneha...haha tole je biu pa dobr vic... :whistle: sicer pa itaq letus ko bo rossi postau prvak nbo več tega govoriu haha....(js optimist) :P
PETARDA46 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 sicer pa itaq letus ko bo rossi postau prvak nbo več tega govoriu haha....(js optimist) :P ja si pa res optimist :whistle: :whistle: :whistle:
doctorrossi Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 ja si pa res optimist :whistle: :whistle: :whistle: kva veš mogoče pa bo SP.... :whistle: :rolleyes:
PETARDA46 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 kva veš mogoče pa bo SP.... :whistle: :rolleyes: Hm sm pa mislu da boš ja ti SP :naughty: :naughty: :naughty:
doctorrossi Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Hm sm pa mislu da boš ja ti SP :naughty: :naughty: :naughty: lol haha :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Letos bo Rossi zownu vse :worship:
biker125 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Letos bo Rossi zownu vse :worship: Pomoje tud! Sej prav!!!
doctorrossi Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Letos bo Rossi zownu vse :worship: :worship: :OK: upam da jih bo res!!!!! Pomoje tud! Sej prav!!! :grim :OK: Rossi je pozer sam ti si večji! :winkiss:
P182 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Rossi je pozer :topic: pozer je Wattie od exploited :winkiss:
P182 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 (popravljeno) sem pomotoma dvakrat prtisnu :whistle: Popravljeno Januar 31, 2008. Popravil P182
KennyJR Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Letos bo Rossi zownu vse :worship: še posebi samga sebe tk ku zadnji dve leti :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
doctorrossi Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 še posebi samga sebe tk ku zadnji dve leti :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: haah spet se je provokator oglasu...ka nimaš kej bol pametnega za povedat?!! :wacko:
KennyJR Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 haah spet se je provokator oglasu...ka nimaš kej bol pametnega za povedat?!! :wacko: samo povem tko kakor mislm da bo :trance_33_sleep:
doctorrossi Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 samo povem tko kakor mislm da bo :trance_33_sleep: misliš?....ti to kr poveš to pa sam zato k ga ne maraš.....
Roky Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 še posebi samga sebe tk ku zadnji dve leti :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ei človek, kaj, ko bi se ti umiru s provokacijami?Mislm, da folk noče brat 5 strani kreganja med tabo in uno doctorossi, k je itak čist ubrisana na Rossija in sam njega vid.Če se mislta kregat se kregita po PMju al pa v komentarjih na 24ur, ki je itak ves posran od vaju :headbang: Sploh nima veze kdo bo prvak,glavn, da bodo napete dirke.
biker125 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Ei človek, kaj, ko bi se ti umiru s provokacijami?Mislm, da folk noče brat 5 strani kreganja med tabo in uno doctorossi, k je itak čist ubrisana na Rossija in sam njega vid.Če se mislta kregat se kregita po PMju al pa v komentarjih na 24ur, ki je itak ves posran od vaju :headbang: Sploh nima veze kdo bo prvak,glavn, da bodo napete dirke. :worship: Sam vseen!!! Rossi je car :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se