Gregs Objavljeno November 30, 2001 Opozori Objavljeno November 30, 2001 quote: Aja, Noise po tem, ko so se ti oci orosile moram javno priznati, da ne maram prsuta... Smrk, smrk, smrk... To ni bil Noise, ampak jaz...
Climber Objavljeno November 30, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2001 Danes ob polnoci se zakljuci akcija POMOC BENKI, zato se vsi ki se imate namen podvizajte!!! Trenutno smo ze presegli mejo 100.000 sit!!!! PS OPOZORILO: VSI ZNESKI NAKAZANI Z ZAMUDO SE NE BODO UPOSTEVALI NIC DRUGACE IN BODO POSLANI BENKI LP Climber
Climber Objavljeno November 30, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2001 quote: Glede vegetarijancev pa tako... Poznam par trav ki so se jasno opredelile glede njih... pa ne bi zdej o njih. Da ne bos tezil po forumu, dej ti to men na mail zatez, ker se mi sploh ne sanja katere travce so se opredelile glede vegijev. LP Climber
Einherjar Objavljeno November 30, 2001 Opozori Objavljeno November 30, 2001 quote: Smrk, smrk, smrk... To ni bil Noise, ampak jaz... Oprosti gregs... za opravicilo lahko pojes pol moje porcije prsuta (drugo polovico dam zmrzkotu - Ice-u) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Einherjar Objavljeno December 2, 2001 Opozori Objavljeno December 2, 2001 quote: Einherjer, če je samo to, ti seveda oprostim. Kako je že s tistim pršutom? Brrrm Prsut je, kjer ga zelite, name ne racunati, ce pa vas je strah moje pozresnosti (koneckoncev sem velik fant) pa lahko stvar izpeljete v naslednjem tednu, ko me ne bo v Sloveniji ampak se bom ucil delati z enimi najboljsih routerjev na svetu - in to v Amsterdamu!! Uzivajte Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
MARJA Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 Ja hudiča,a REFOŠKA pa ne bo zraven? Uredil - MARJA on 03/12/2001 09:50:02
Climber Objavljeno December 3, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2001 V 17-ih DNEH NAS JE 44 FORUMASEV ZBRALO 111.111,11 SIT V prvem nakazilu je bilo nakazano 55.000,00 sit. Danes bo nakazan se preostali $$$. LP Climber
Climber Objavljeno December 3, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2001 AKCIJA JE S TEM URADNO ZAKLJUCENA! LP Climber
Noise Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 Vsem, ki ste spucali svoje cekinčke še enkrat hvala, tudi v imenu motosvet.com! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Roman Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 Vsa čast prispevkom - finančnim (sem tudi sam udeležen), ampak kakor gledam tukaj nekaj tekstov manjka, pa ne vem ali je to kakšen tehnični problem, ali cenzura?!
Gregs Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote: Vsa čast prispevkom - finančnim (sem tudi sam udeležen), ampak kakor gledam tukaj nekaj tekstov manjka, pa ne vem ali je to kakšen tehnični problem, ali cenzura?! Cenzura ni, kvečjemu brisanje... da bi se ohranilo bistvo. Mogoče sem tudi sam kaj zbrisal, a je bilo pomembno?
RAN Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Od kod 0,11. Saj je BRRm znesek zaokrožil. * ali so obresti toliko nanesle * ali pa je 11 "škotov" po 0,01 nakazalo lp RAN
Brrrm Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Pri polni zavesti izjavljam, da tistih 0,11 ni mojih. Hkrati pa sumim, da so Climberjevi, ker je lahko samo on vsoto nastavil na same enice. Brrrm
Climber Objavljeno December 4, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2001 Noisa je v Angliji popadla preganjavica, hoče domov in je začel vse ątevilke, ki pridejo v njegovo bliľino zaokoľevat na 1. Skratka Nois je kriv za vse enke, vključno z zadnjimi dvemi. LP Climber
RAN Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Bi bilo zanimivo od Benke zvedet koliko sploh ta njen podvig košta. Pojma nimam, kakšen finančen zalogaj je to, recimo v enem letu. A mislite da je 20.000,00 DEM zadosti ? Tukaj ne računam invsticije v motor in ostalo ampak samo stroške na poti. lp RAN Uredil - RAN on 04/12/2001 11:45:58
Brrrm Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 20000/365 = 55 DEM/dan Za Afriko verjetno več kot preveč, za ZDA, Japonsko in Avstralijo pa premalo. Brrrm
RAN Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 quote: 20000/365 = 55 DEM/dan Za Afriko verjetno več kot preveč, za ZDA, Japonsko in Avstralijo pa premalo. Brrrm Ja tle so tud prevozi motorja po luft. Razne cestnine, mitnine, podkupnine in kdo ve še kakšne ...nine. Po moje je tud za Afriko to premalo. lp RAN
Noise Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Po moje bo kar ena prava številka to.. Če ne celo premajhna. A tudi benz računamo v to? No ja, sicer pa lahko Benko vprašamo //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
RAN Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 quote: A tudi benz računamo v to? [//0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Tud benz seveda. lp RAN
miki Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 ima kdo informacije kje se zdaj nahaj ta deklina?
Šusi Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 quote: ima kdo informacije kje se zdaj nahaj ta deklina? Se mi zdi da nekje na sredini Afrike Sicer pa poglej sem: http://www.ardi.si/benka/ lp, Šusi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se