gusar Objavljeno Avgust 28, 2012 Deli Objavljeno Avgust 28, 2012 Ne vem kaj je to tako strašnega, če je en far eno na... brezmadežno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Avgust 28, 2012 Deli Objavljeno Avgust 28, 2012 To je politično... Sigurno so levi za tem. Samo, da desne zje*ejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Svašta pička Rodi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 http://www.24ur.com/...njegov-oce.html Zanimivo, da pove, da se ponavadi morata za spolne odnose strinjati oba.... Golazen crkvena. I30 in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 kok je pomembn kaj je Rode delu pred več kot 40 leti a ne....?? eni se še rodil niste takrat, zdaj pa sodite ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Pajki, je pomembno, za na grmado je in nič drugega. Kako lahko pridiga ljudem medtem, ko je sam največja svinja. Naj plača za svoje "grehe". I30, halls in sayo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Dobro vprašanje Cartman, Alla in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 (popravljeno) @ Pajkica .. zberi se in poskusi RAZUMETI za kaj gre! Ne gre za to, da je Rode nafukal otroka - koga (razen tega otroka) na svetu to sploh briga? Sploh ne gre za to, kar mislite njegove ovčice. Gre za to, da je z lubrikatom maziljeni fukator Rode isti, izmišljeni greh podtaknil Uranu iz maščevanja, ker je Uran preprečil Rodetovo "posvojitev" graščine Goričane (no vsaj mislim, da se tako imenuje), ki je bila obnovljena in opremljena (!!!) povsem po fukatorjevih željah in strogih navodilih. klik Razumeš pajkica? Upam, da ... :glare: Če še vedno ne .. pa vprašaj. Rad ti bom pojasnil še enkrat .. isto! Popravljeno Avgust 29, 2012. Popravil brojedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 @ Pajkica .. zberi se in poskusi RAZUMETI za kaj gre! Ne gre za to, da je Rode nafukal otroka - koga (razen tega otroka) na svetu to sploh briga? Sploh ne gre za to, kar mislite njegove ovčice. Gre za to, da je z lubrikatom maziljeni fukator Rode isti, izmišljeni greh podtaknil Uranu iz maščevanja, ker je Uran preprečil Rodetovo "posvojitev" graščine Goričane (no vsaj mislim, da se tako imenuje), ki je bila obnovljena in opremljena (!!!) povsem po fukatorjevih željah in strogih navodilih. klik Razumeš pajkica? Upam, da ... :glare: Če še vedno ne .. pa vprašaj. Rad ti bom pojasnil še enkrat .. isto! in??? kaj nej s tem podatkom zdej? Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Za Urana so to ven spravili samo zato, da se je pozornost preusmerila stran od dolgov za katere je v veliki meri odgovoren tudi on ampak narod tega pač ne vidi in nasede zgodbicam. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Ne gre samo za to. Gledam širše. Če lahko cerkveni "dostojanstveniki" počnejo vse sorte svinjarij, praktično izvajajo vse naglavne grehe, od napuha, požrešnosti, nečistovanja itd. in obenem hočejo prevzeti državo, se je treba temu upreti in jasno pokazati kakšne sorte tiči so. Če bi bila cerkev le za zidovi cerkva in samostanov ter v srcih vernikov, bi mene ena figa brigala ali se fukajo ali ne in ali naredi kdo kateri froca ali ne. Tako pa se me še kako tiče. In delanje frocov, zanikanje grehov s kurbarijo in pedofilijo na čelu, do zapravljanja denarja vseh državljanov. sayo, maus, halls in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 in??? kaj nej s tem podatkom zdej? V bistvu sem od TEBE pričakoval tako vprašanje. Premislil sem in popolnoma očitno ti nima smisla karkoli razlagati, ker je to Sizifovo delo - če veš kaj mislim s tem. Saj si s podatki očitno ne znaš pomagati in so vsi podatki tebi odveč. Podatki le zapletajo tvoje enostavno življenje srečne cetlice sredi zelenjavne grede. Lej - glavno, da smo zdravi - kenededa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 a ni laganje, eden hujših grehov ... rođo rođo .. če je vse res, se boš cvru u peklu k odojek na ražnju. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 V bistvu sem od TEBE pričakoval tako vprašanje. Premislil sem in popolnoma očitno ti nima smisla karkoli razlagati, ker je to Sizifovo delo - če veš kaj mislim s tem. Saj si s podatki očitno ne znaš pomagati in so vsi podatki tebi odveč. Podatki le zapletajo tvoje enostavno življenje srečne cetlice sredi zelenjavne grede. Lej - glavno, da smo zdravi - kenededa! pa da nismo lačni.... hura za zelenjavo ja ampak res, kok eni uživate v kompliciranju lajfa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 kok je pomembn kaj je Rode delu pred več kot 40 leti a ne....?? eni se še rodil niste takrat, zdaj pa sodite ..... Je pomembno, ker sam zganja špetir zaradi teh tematik, soli pamet narodu in še bi lahko naštevali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 (popravljeno) Je pomembno, ker sam zganja špetir zaradi teh tematik, soli pamet narodu in še bi lahko naštevali. Saj sem jaz to isto povedal - pa ne pomaga. Pajkica je zaljubljena v Rodeta in mi se lahko na gavo postavimo, pa bo še vedno verjela vanj, papeža, Vatikan in mamo cerkev. Ne moreš nič - njej so pač vsi podatki odveč in služijo samo zapletanju življenja. Simple-minded-solata-press Popravljeno Avgust 29, 2012. Popravil brojedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Piz.., če pa cerkveni tok kavsajo, pol bom pa tud jest začel u cerku hodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 men Rode ne soli pamet...jo pa je zgleda vam čist zasolu cerkev gledam odzgor..to je pa tut vse kar imam z njo .... brojedan, če bi bli vsi vase tok zalublen k si ti, bi šele biu živlene zmeden ja... moj je zlo simpl - brez soli, pa velik solate, pa mi gre zelo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 brojedan, ... moj je zlo simpl - brez soli, pa velik solate, pa mi gre zelo fajn Pa saj to in nič drugega dopovedujem ljudem. Solata kot solata. Jaz ne vem kaj imaš proti meni in me kregaš .. v bistvu isto misliva - o tebi. Upam, da nisem spet preveč zapleteno napisal - za te. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Piz.., če pa cerkveni tok kavsajo, pol bom pa tud jest začel u cerku hodit No, no .. ne pretiravat. Bi te rad videl, kaj bi rekel, če bi ga enkrat na nekaj mesecev namočil .. pa še takrat tako nesrečno, da bi te potem na starost potomci preganjali in zahtevali DNK teste. Razen če res to počneš le enkrat letno - potem te pa razumem. :grim sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 (popravljeno) Pa saj to in nič drugega dopovedujem ljudem. Solata kot solata. Jaz ne vem kaj imaš proti meni in me kregaš .. v bistvu isto misliva - o tebi. Upam, da nisem spet preveč zapleteno napisal - za te. nekaj lepih o kreganju: Kreg je zanimiv, fantastičen. Kreg je odrešujoč, izzivajoč. Kreg je del življenja, zato ga ljubimo. Kregati se je fascinantno. Jeza je pozitivna, prinaša koristi. Sarkazem je prijeten, poniževanje in psovke pa so seksi. itd upam da res isto misliva..... Popravljeno Avgust 29, 2012. Popravil pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 nekaj lepih o kreganju: Kreg je zanimiv, fantastičen. Kreg je odrešujoč, izzivajoč. Kreg je del življenja, zato ga ljubimo. Kregati se je fascinantno. Jeza je pozitivna, prinaša koristi. Sarkazem je prijeten, poniževanje in psovke pa so seksi. itd upam da res isto misliva..... polepšala si mi večer! HVALA ti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 polepšala si mi večer! HVALA ti! pa še ena da boš še boljš spal ... en zanimiv kreg pa paše v tole temo .... [media=] #! mimaza 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Pazi se No.1, Pajkica je črna vdova, te bo popapala, pa nobenmu povedat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 (popravljeno) a ni laganje, eden hujših grehov ... rođo rođo .. če je vse res, se boš cvru u peklu k odojek na ražnju. Ne, v posmrtnem življenju mu ne bo nič hudega. Cerkev ima spovednico. Pokesat se mora za svoje grehe in opravit pokoro. Verjamem, da se kesa. Tole je zameglejvanje prve kategorija. Ne maram RKC, ne maram hinavščine, ampak kot Brojedan nikoli ne pozabi napisat, da itak vsi župani handlajo zemljo in da Zokiju niso še nikoli nič dokazali, se sprašujem zakaj tako dvojna merila? itak usi tipi fukamo in če mi ne dokažejo pol ni moj..... Res, koga briga, kaj je počel Rode? Če je sploh počel, a je naredil kej nelegalnega? Namiguje se na posilstvo. Najbrž ne bomo nikoli vedeli.. Prijave ni blo nikoli. A je naredil kej ne naravnega? Niti najmanj. Edino kar mu lahko očitamo je da (morda) ni spoštoval duhovniške zaprisege. Zakaj hudiča bi se katerikoli civil ukvarjal z njegovo zaprisego?!?! C'mon. Strašno samozavestno je ponudil sodelovanje v DNK preiskavi. Če bo DNK testiral Slovenski ali Nemški institut za sodno medicino bodo rezultati 100% kredibilni, in on to ve. Kluna imata res podobna, ampak HALO'? A zdej pa je to kar po defoltu vse res, ker mata klun podoben? Ste čist vsi znoreli al kaj? In ja, če on ni naredu Petra, je vse to velika škoda njegovemu ugledu. Hočete al ne, Rode ni tam en poslanček al pa slovenski županček. V Vatikanski hierarhiji ima določeno mero ugleda in vpliva. O njegovi inteligenci in izobraženosti lahk 99,3% naših politikov sa sanja. Kaj si mi mislimo o Vatikanu, ni pomembno. Popravljeno Avgust 29, 2012. Popravil Cartman trebor in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se