Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mal prisiljeno, sm vseen je :)

Objavljeno

:grim luštne počitnce mam.. upam d se bojo vsaj tko dobr nadaljevale, če že ne bolš... ;):OK:

Objavljeno

mateja prav da more it prej iz šihta da bojo betoniral....matej (šef) pa nam pravi: betoniral bojo ja in tu ne kr neki ampak greznco :lol1: :lol1:

Objavljeno

Trening....po pol leta in glede na vse sploh je laufal skor na 100% :kva2: .

Objavljeno
A to ga maš pr Čarmanu? Če ja, sej sploh ni nič zbit, sm ga vidu... :whistle:

Ja vem, da ni... levo plastiko mi je premaknil dol z ogrodja, pa popraskan je po levi (sicer sem ga doma že probala mal spolirat) tko da se skor nč ne pozna, po desni strani mam pa počeno plastiko, pa oba sprednja smernika manjkata pa ogledalo (levo)...

jah sem mislila, da je huje, pač nesreča, šok... pol sem pa samo v garažo motor parkirala, pa še zarad hrbta sem mislla, da ga nam mogla pelat... tko k sem se enkrat usedla gor, sem bla čist happy :worship:

Objavljeno
Ja vem, da ni... levo plastiko mi je premaknil dol z ogrodja, pa popraskan je po levi (sicer sem ga doma že probala mal spolirat) tko da se skor nč ne pozna, po desni strani mam pa počeno plastiko, pa oba sprednja smernika manjkata pa ogledalo (levo)...

jah sem mislila, da je huje, pač nesreča, šok... pol sem pa samo v garažo motor parkirala, pa še zarad hrbta sem mislla, da ga nam mogla pelat... tko k sem se enkrat usedla gor, sem bla čist happy :worship:

Sam da je s tabo vse OK! :OK:

Objavljeno

fajn vikend . . . . . :worship:

Objavljeno

Končno je ponedeljek... jutri zvem kdaj motor dobim pa to... jupiii

Objavljeno
:) .....
Objavljeno

++ Ice age 3 sm končn viddlaaaaa :worship:

++++ en arrrrrrrrrrr modni dodatek - ne moj :naughty:

+++ včeri cel športni dan - kolo, košarka, kul vreme :OK:

++++++ na splošn lep vikend, pouhn smeha :winkiss:

Objavljeno

k se mi vse šajna ... :lol1::P

Objavljeno

K je vse tk kt mora bit :P

Objavljeno
k se mi vse šajna ... :lol1::P

Ja dj mau mejn ga poliri :rolleyes: , drgn :P

Mmmmoooooo------iiiiiijjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa :blush: ja ja ja ja ja :blush: arrrrrrrrrr :evilgrin:

Objavljeno

Moja Ninja je doma :OK::D:010:010:010:010:010:010:010:010:grupni::yea2::yea2::worship: <- a je dost jasn dase mi najbl smeje? :rolleyes:

Objavljeno

Dons je bil pa kr velikrat ;)

Objavljeno

Nakolesarla, namotorčkala, pa še tri fajn pubece vidla k jih že douh nism :OK:

Objavljeno

dns odhod za češko a je treba še kej dodat :D :D :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!