domina Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 (popravljeno) a tkole na hitr nas boš odpikala :unsure: kaj pa žur pa to ah kje si pa upam jaz kaj takega... uh ja se bo treba kaj zmenit... a ne? .) Popravljeno Februar 15, 2010. Popravil domina hilton in xyznanixyz 2
domina Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 D sm glede na vse kar se je lan takle cajt dogajal še zmer tle in še zmer brcam , eni mamo zgleda res več življenj :yes: ja sharpi le pazi nase!!! :yes: upam da tole čimprej in čimbolj fajn rešiš... hilton in xyznanixyz 2
SharpNinja Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 ja sharpi le pazi nase!!! :yes: upam da tole čimprej in čimbolj fajn rešiš... Domči hvala , sj jz pazm, drugi ne, šalabajzerji, ja upam d me naujo zafural, sicer se pa men zrd tega nau treba sekirat pol več :krneki:
domina Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Domči hvala , sj jz pazm, drugi ne, šalabajzerji, ja upam d me naujo zafural, sicer se pa men zrd tega nau treba sekirat pol več :krneki: ah veš da te bodo dobr zrihtal... :yes: to sploh ni dvoma!!! boš vidla... še mal pa bosta že spet lahko z gromčkom po panoniji pa grobniku grmela... .) hilton, Shogun in xyznanixyz 2 1
Ninč Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 danes sem se pa po miljaužnt letih spet napudrala... (dedci si mislijo ja in kaj zdej, a ti kekse kupim)...ampak to je pri meni "podvig", ker js tega ne delam, pač me je prijel in sem nardila... pa moram rečt, da sem si bla kar všeč... mogoče mal močnejšo šminko... in bo to to... pa ne mislit da to delam za kerga.. ne, to delam ZASE!
TONTO Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 danes sem se pa po miljaužnt letih spet napudrala... (dedci si mislijo ja in kaj zdej, a ti kekse kupim)...ampak to je pri meni "podvig", ker js tega ne delam, pač me je prijel in sem nardila... pa moram rečt, da sem si bla kar všeč... mogoče mal močnejšo šminko... in bo to to... pa ne mislit da to delam za kerga.. ne, to delam ZASE! HA HA HA zase in to na PUSTA
SharpNinja Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Blejska kremšnita pa fajn večerjica včer........fajn je grešit O:-)
maus Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 če ne druzga, mi je petek privabil nasmešek brembo 1
Andrejaa Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 3je sodelavci u šihtu k so mi krajšal šiht in mi nardil kr nekej neslužbenih uslug.. morm jim kupt vsakmu po eno taveliko čokolado
Andrejaa Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Babi...k se tok lpo iz srca smeji in poka čudne frise
Maximus Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Novi špegli na čoperju! Ravno danes sem jih zmontiral. Tako so mi všeč, da se jih ne morem nagledat! Včasih je čist mal treba...
pajkica Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 vsaj neki dons partis more than 1.... O:-) anja37, Furioso, motoristka7 in 3 others 5 1
maus Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 bližajo se topli dnevi ... čutm v kosteh brembo 1
Andrejaa Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 (popravljeno) D mam še cela ušesa in nosek od vseh napadov Popravljeno Februar 25, 2010. Popravil Andrejaa
domina Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Čist frišni pozerka! xyznanixyz in Shogun 1 1
Ursha Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 karta za :evilgrin: riderrgirl 1
riderrgirl Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Tale sonček danes...:trance_27_notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se