snoopy Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 jutri gremo pa u toplice...da bom lep in da bom fit...da poštima se mi noga in dam kakšen per u rit :P
KUK679 Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Nakup nove" 30 let "stare čelade za 2,2 ojrota na kramarskem sejmu!aj loved :wub:
tihii Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Kr tko..mal zase... :rolleyes: :naughty:
semamiz Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 :worship: Še dobr , da je tko ... :worship:
Andrejaa Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :chase: :blink: ma kaj si pa ti sajnala?? Al to še za nazaj pišeš? :hmm: kr..aja že razumem.. :lol: 4 : 11 :evilgrin: čeprov ..veš..mislm d si jih mela 5, ampak kdo bi štel :whistle: Tko da.. Andrejaa: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
vapotek Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Ni ga lepšega, kot ga ob 7h zjutraj, pri temperaturi blizu ničle, nažgat 100+ med kilometrskima, stoječima kolonama. :D
SharpNinja Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Končn so me snel in grem lohk lovit hehe :naughty:
SharpNinja Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Tle smski k že cel popoldne uletavajo....kake to stresa :lol1: :OK:
osa rider Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 da sm se izognu . . . . . eni goljufiji . . . . . jebemti . . . . .bi me lohka dobr nasankal za dnar . . . .
Irencko Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 :blink: ma kaj si pa ti sajnala?? Al to še za nazaj pišeš? :hmm: kr..aja že razumem.. :lol: 4 : 11 :evilgrin: čeprov ..veš..mislm d si jih mela 5, ampak kdo bi štel :whistle: Tko da.. Andrejaa: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: oooo zj te bom pa po rit... vsak dan mejn rečeš... lumpa... hja nop š zmeri... kaj pa 7:0... računej povprečje :P :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: ti pavim rezultat? irencko wins :P
vapotek Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ker so pred nami pač bolj al manj sami deževni dnevi, sem si za 68 eurov naročil marelo in to iz Belgije. Zakonska je... :D
pajkica Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ker so pred nami pač bolj al manj sami deževni dnevi, sem si za 68 eurov naročil marelo in to iz Belgije. Zakonska je... :D :kva1: a so ti jo iz betona ulil da ti jo nov odnesl?
Irencko Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ker so pred nami pač bolj al manj sami deževni dnevi, sem si za 68 eurov naročil marelo in to iz Belgije. Zakonska je... :D iz belgije? tu pa more bit nekej.. A J KAK ALUBICA GOR?
SharpNinja Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Po dolgem cajtu spet spekla piškotke :OK:
bobra Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Relativno lepa vremenska napoved za prihodnji vikend. Pa nepricakovan obisk, kratek a sladek.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se