Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jutri gremo pa u toplice...da bom lep in da bom fit...da poštima se mi noga in dam kakšen per u rit :P

Objavljeno

Nakup nove" 30 let "stare čelade za 2,2 ojrota na kramarskem sejmu!aj loved :wub:

Objavljeno

Kr tko..mal zase... :rolleyes: :naughty:

Objavljeno

:worship: Še dobr , da je tko ... :worship:

post-5346-1235972639.gif

Objavljeno
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :chase:

:blink: ma kaj si pa ti sajnala?? Al to še za nazaj pišeš? :hmm: kr..aja že razumem.. :lol:

4 : 11 :evilgrin: čeprov ..veš..mislm d si jih mela 5, ampak kdo bi štel :whistle:

Tko da..

Andrejaa: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

Objavljeno

Ni ga lepšega, kot ga ob 7h zjutraj, pri temperaturi blizu ničle, nažgat 100+ med kilometrskima, stoječima kolonama. :D

Objavljeno

Končn so me snel in grem lohk lovit hehe :naughty:

Objavljeno

vsega pomal :rolleyes:

Objavljeno

:blush: :wub:

Objavljeno

Tle smski k že cel popoldne uletavajo....kake to stresa :lol1: :OK:

Objavljeno

da sm se izognu . . . . . eni goljufiji . . . . . jebemti . . . . .bi me lohka dobr nasankal za dnar . . . .

Objavljeno

Neki pa nekdo..... :whistle:

Objavljeno
:blink: ma kaj si pa ti sajnala?? Al to še za nazaj pišeš? :hmm: kr..aja že razumem.. :lol:

4 : 11 :evilgrin: čeprov ..veš..mislm d si jih mela 5, ampak kdo bi štel :whistle:

Tko da..

Andrejaa: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

oooo zj te bom pa po rit... vsak dan mejn rečeš...

lumpa... hja nop š zmeri...

kaj pa 7:0... računej povprečje :P

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

ti pavim rezultat? irencko wins :P

Objavljeno

Ker so pred nami pač bolj al manj sami deževni dnevi, sem si za 68 eurov naročil marelo in to iz Belgije. Zakonska je... :D

Objavljeno
Ker so pred nami pač bolj al manj sami deževni dnevi, sem si za 68 eurov naročil marelo in to iz Belgije. Zakonska je... :D

:kva1: a so ti jo iz betona ulil da ti jo nov odnesl?

Objavljeno

iz belgije? tu pa more bit nekej.. A J KAK ALUBICA GOR?

Objavljeno

Po dolgem cajtu spet spekla piškotke :OK:

Objavljeno

mi je odleglo ja.. :rolleyes:

Objavljeno

Relativno lepa vremenska napoved za prihodnji vikend.

Pa nepricakovan obisk, kratek a sladek.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!