SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Ratal mi je net zrihtat d sm se losala tiste bedne povezave od Simobila :worship: .....pa odločbo dobla d so mi odobril podaljšanje pripravništva :yea1:
riderrgirl Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 (popravljeno) Ratal mi je net zrihtat d sm se losala tiste bedne povezave od Simobila :worship: .....pa odločbo dobla d so mi odobril podaljšanje pripravništva :yea1: :worship: super... mene je pa sončekkkk....razveselil.. :010 B) Popravljeno Marec 6, 2009. Popravil riderrgirl
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 uf spala u šusu od 7h do 12h pa se prebudila u sončn dan :worship: pa še petk
snoopy Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Spet poštar neki zame prnesu :P upam da ne od policajev kj....divjakinja :P 6pack B) :bounce:
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 upam da ne od policajev kj....divjakinja :P 6pack B) :bounce: N vem če me majo modri angeli tok radi d tak lep paketek dobim :whistle: . :P .....a 6pack un na trebuščku od samga fitnesiranja a :naughty: , boš mel radiatorjev za celo centralno napelat k te dam spustijo :lol1: ......to ni fer d se ne morm smejat noooo :angry:
snoopy Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 N vem če me majo modri angeli tok radi d tak lep paketek dobim :whistle: . :P .....a 6pack un na trebuščku od samga fitnesiranja a :naughty: , boš mel radiatorjev za celo centralno napelat k te dam spustijo :lol1: ......to ni fer d se ne morm smejat noooo :angry: 6pack na trebuščku sploh ne...jst mam sodček...bl sexy...pa bl masivn...pa bl moj moj...haha...da bo jst radiatorje okol nosu...v radiatorju je voda,v sodih pa žlahtna tekočina :lol1: kaj se ne morš smejat??usta do ušes pa gremo...nč se šparat :lol1: :kva2:
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 6pack na trebuščku sploh ne...jst mam sodček...bl sexy...pa bl masivn...pa bl moj moj...haha...da bo jst radiatorje okol nosu...v radiatorju je voda,v sodih pa žlahtna tekočina :lol1: kaj se ne morš smejat??usta do ušes pa gremo...nč se šparat :lol1: :kva2: Haha par dni s na dolenjskem pa s že čist nš....sodčki pa to :lol1: .........pa neh me smejat k boliiiii č maš nažagana rebra :grim
snoopy Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Haha par dni s na dolenjskem pa s že čist nš....sodčki pa to :lol1: .........pa neh me smejat k boliiiii č maš nažagana rebra :grim kaj pa žagaš rebra?a je drv za čez zimo zmankal? sj bo bolš...pa ne bo bolel...sam še vseen se morš tut zdj smejat :P kr trp mal ;) drgač pa...nasmeh do ušes k sm 6peka načel :OK: :beer2:
suzuki Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Hola, zdele je bil pa en od unih tapravih nasmehov, k če ne bi blo ušes bi glava narazen padla :D srečno, car :worship: TommyP 1
SharpNinja Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 kaj pa žagaš rebra?a je drv za čez zimo zmankal? sj bo bolš...pa ne bo bolel...sam še vseen se morš tut zdj smejat :P kr trp mal ;) Ja solze sreče ne haha :lol1: .......drgač pa dns se je že začel čist smajli...kwa šele bo, se morm kr mal šparat za popoldne :rolleyes: TommyP 1
snoopy Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 kličem fotra z druge cifre pa ga zajbavam kt da sm zainteresiran kupec betona..kao neka firma pa to....pol se mu pa predstavm pa povem da ga zajbavam pa samo slišm z druge strani: mater mulc,se vid da nč ne delaš sam pizdarije pa bedarije zganjaš še zmer...kdaj se boš zresnu?te bom nekam :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kok mami ne bo vesela k tko lastn oče s sinom govori :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 pohod na slivnico uspel :worship:full sedlo pa krasn vreme in čudovit razgled
riderrgirl Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 naredila kar sem mela namen.. :)
SharpNinja Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Taledva me pa zmer v smeh spravta....tale Hippo ma tak pogled k Peče haha :lol1: http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E
benny0104 Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Sonček k mi je posvetu zutri čez okn.
SharpNinja Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Zalaufala GigSrčka, prede lepo, jz sm se pa tud brez problemov gor usedla v tapravo dirkaško prežo, kolenčki se tud dobr stegnejo, :D tko d.....na motor brez zavor zdle komot jz bi šla (sm mi uradno ne pustijo še) :OK:
ciciban Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Baje končam faks ta tedn... :bounce:
SharpNinja Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Pa še kremšnite so mi tko v piko uspele (pravjo....jz nism probala :grrr )....jeeeej kter smajli dan :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se