PiaggioNRGPower Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Dobra vožnja s skuterom je bla.
Sanda7 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 en kofetk oziroma dva pa furca sz kolesom,pa mia in taja pa pujsa pepa,..
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 fuuuuuuul dobra fešta je bla včeraj ))) KLAPA
Andrejaa Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 En moj kolega na Pony Ekspresu skoz Idrsko križišče z najbl jebaškimi očali in z košarico zadej pouno alkohola Ker car! Pa pol on men d sm jst fukiš res bi mogu sebe videt
gregorius Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 danes me je osrečil uspešno izdelan podstavek za tegl z vrbo na mojem balkonu, tak da ma zdaj svoj mir v levem kotu zraven klopce.
SharpNinja Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Kok je skor po štengah zletu, k me je zagledu ......smrtna groza in strah, kaj to dela ne morš vrjet
snoopy Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Kok je skor po štengah zletu, k me je zagledu ......smrtna groza in strah, kaj to dela ne morš vrjet pa se sleč drugič...pa bo km drgm letu tata častil pivo
SharpNinja Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 pa se sleč drugič...pa bo km drgm letu tata častil pivo ma dj bit resn, pol bi se pa zanalašč vrgu dol, pa če se neb do konca bi pa ponovu še ene parkrat....... drgač pa tele toplice zmer bl sounds like fun
KawasakiGirl Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Dež je začel pa mi je koj lažje pr srčku, k morm bit na šihtu :evilgrin: hehe
bikez Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Dežek je bil priden danes :yes: , mi ni nč nagajal :grrr .
YeTika Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 tist posebno sexy mrtvak čeri v šmarjeških
snoopy Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 ma dj bit resn, pol bi se pa zanalašč vrgu dol, pa če se neb do konca bi pa ponovu še ene parkrat....... drgač pa tele toplice zmer bl sounds like fun ja pa si ti na vrh stopnic al spodej?? učeri padla spet kratka furca...res da sam do bencinske sam pasal je pa
SharpNinja Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 ja pa si ti na vrh stopnic al spodej?? spodej itak haha :naughty: , ampk bl pr stran, d neb slučajn še mene zlamou sm dns je bil pa res špicazakondbest dan ......piknik, fajn obisk pa še......Repsolko dobla
riderrgirl Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 spodej itak haha :naughty: , ampk bl pr stran, d neb slučajn še mene zlamou sm dns je bil pa res špicazakondbest dan ......piknik, fajn obisk pa še......Repsolko dobla čestitam Sharpy... bodi previdna.. moj nasmeh pa..mam dušco pomirjeno zdej... :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se