KawasakiGirl Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Še do dveh oddelam, pol pa dva dni frej...
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Lepotec je končn vsaj prbližnn tok dobr odpelu kokr je lep
osa rider Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 fajn obiski za vikend . . . . :naughty:
YeTika Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 uf,spet me je celo noč mučla... :yawn: kera spet to ?? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Andrejaa Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Kilometrčki včerii večinoma po Zal gor pa dol :grim :grim A pa k sm tak fajn nategnila cimra včer ...z eno foro čist ponesreč O:-)
snoopy Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 kera spet to ?? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ena prou fajn sexy divja mater-kt da bi u bazenu zaspal :naughty: :evilgrin:
SharpNinja Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Žrebana,dobla darilni bon za vikend wellness paket ......sm bo treba nekoga zravn vlečt in to nj bi bil pol wellness, č te nekdo žre 2 dni :evilgrin: , pa še na Kopah je ta zadevščna, me bo spet kdo fentu skor
YeTika Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 ena prou fajn sexy divja mater-kt da bi u bazenu zaspal :naughty: :evilgrin: Bot tiho.. da ne bo kdo napisu da se kej spomne... haha svašta
snoopy Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Bot tiho.. da ne bo kdo napisu da se kej spomne... haha svašta sj veš kako je...skleroza pa to
YeTika Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 sj veš kako je...skleroza pa to mhm... :evilgrin: sj na ene stvari pa ti nkol ne pozabiš..samo če je treba bit žleht, pa si prvi u vrsti :evilgrin:
snoopy Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 mhm... :evilgrin: sj na ene stvari pa ti nkol ne pozabiš..samo če je treba bit žleht, pa si prvi u vrsti :evilgrin: nikol?? :evilgrin: hahaha nism jst nikol v prvi vrsti,sam če ni drugih prostovolcev... :naughty:
SharpNinja Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Nov tulifon oz. zdj k sm prebegnila upam, d mi nau treba več z glavo dol z balkona tult v tist cegu , pa nova jeans oblekca , pa jaknca....uspešn šoping izplen v glavnem
YeTika Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 nikol?? :evilgrin: hahaha nism jst nikol v prvi vrsti,sam če ni drugih prostovolcev... :naughty: prostovolci se vedno najdejo.. :naughty: :evilgrin: samo sj pravim.. tvoja žlehnoba ne pozna meja :evilgrin: :lol: .)
PiaggioNRGPower Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Danes me pa res nič ni osrečilo!
snoopy Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 prostovolci se vedno najdejo.. :naughty: :evilgrin: samo sj pravim.. tvoja žlehnoba ne pozna meja :evilgrin: :lol: .) -"Melkijat, kaj je to žlehtnoba??" - "Pridi!Pokazal ti bom!!" :evilgrin: :evilgrin: hahahaha
YeTika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 -"Melkijat, kaj je to žlehtnoba??" - "Pridi!Pokazal ti bom!!" :evilgrin: :evilgrin: hahahaha sj sj.. k je treba, te pa ni :evilgrin: :lol: .) kljub slabi noči, zlo lepo presenečenje dans... pa še kdaj
SharpNinja Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Kako je tamal prjavu k sm ga vlekla mem vratarja v službi : "A s vidla kaku me je gledu, k d bi me ptič skp znesl "
snoopy Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 sj sj.. k je treba, te pa ni :evilgrin: :lol: .) kljub slabi noči, zlo lepo presenečenje dans... pa še kdaj kdor me "treba" me bo mogu mal bl aktivno iskat...vse pa ne gre na easy... .) drgač pa lepi prvi konkretni kilometri dns :yes: Sonce,motor,"morje",...kaj bi si še pes želel lepšega
SharpNinja Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Sm še dns spat pol pa gremooooooo se namakaaaat
bikez Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Sm še dns spat pol pa gremooooooo se namakaaaat Misliš rečt odmočt
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se