Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
belisima vikend :worship:

inu polaganje ploščic :naughty: :whistle::worship:

Ma nee moorrrššššššš.....ti si šolo oz poklic zgrešila :lol: cela navdušena nad štemanjem in zj še polaganjem ploščic :rolleyes: ...no kr pridna bot k maš še dost za položt ta tedn :whistle:

ene 350kilometrcku cist u izzy med 70in 100kmh,ni za verjet a vendarle z nasmeskom na obrazu in musicami v ustih :worship:

nasploh pa pokrajne in prazne ceste ter svaka cast H in SK voznikom in njihovi kulturni vožnji

A lohk dam kšno zlo podobno silko sm gor d si bojo laži predstavlal????? :evilgrin: :evilgrin:

Moj nasmeh... :evilgrin: tak mau nagajiv k se bliža dopust :naughty:

Objavljeno

Z ninjo na šiht... fajna jutrjanja furca (sam par kilometrov), kratka ampak sladka... zej se pa ona sonča, jz pa delam :whistle:

Objavljeno
B) .....sm še za zobe sončt tole :D
Objavljeno

dns sploh ne

Objavljeno
Ma nee moorrrššššššš.....ti si šolo oz poklic zgrešila :lol: cela navdušena nad štemanjem in zj še polaganjem ploščic :rolleyes: ...no kr pridna bot k maš še dost za položt ta tedn :whistle:

ma ala j kanc s polaganjem, sm š zafugerat j treba, pa nam vč po lojtrci plezala :whistle:

poklic... hm ja no sj tut tm kej polagam pa fugeram, štemam pa lih ne no :blush:

nasmeh? ena zberčna ritka :whistle:

Objavljeno

Čist smešn :lol1:

Objavljeno

Popoldne uživaški kilometrčki... fletn klepet, vidla enga prjatla k ga že dolg nism, na konc pa še kavica z mojimi kofetkarji... :winkiss: zakon :worship:

Objavljeno

furca,roštiljada,pirčkanje,objemčkanje,..

Objavljeno

K potrpi z mano v šopingu čeprov ve, da nam nč domu prnesla če ne bo točn tistu kar čem :rolleyes:

Objavljeno

Da he mal bolj hladn, ker moram danes it mal delat, pa me ne bo mikal osta.Za zdaj.Ipam pa da bo še kaj

Objavljeno

Je že čist (tist skor je že čist kilav) moooooooj :wub::kva2:

Objavljeno (popravljeno)

dubu me je sončk... počas se že barvamooo :010:rolleyes: mature že neki mim... homologacija se KONČNOOO bliža... poletje se bliža... kolpa pa morje še bl.. :naughty: :grupni:

Popravljeno . Popravil YeTika
Objavljeno

Okol obrnla znak od BMWja :lol1:

Objavljeno

a s tem si se hotla pohvalt da maš BMWja :P ehhehehehehe

nasmeh danes....hmmm...dobre ideje za tattoo padajo ampak jih je treba na list spravt ;) kar je težje

Objavljeno

lep popoldan danes...uživaški.. :worship::)

Objavljeno
a s tem si se hotla pohvalt da maš BMWja :P ehhehehehehe

nasmeh danes....hmmm...dobre ideje za tattoo padajo ampak jih je treba na list spravt ;) kar je težje

Ne ga nimam :grrr , me pa vsakič sprav v smeh, k ga vidm....Wall-e :grim

Objavljeno
:OK::)
Objavljeno

K se je kr urihtal vse skp :D

Objavljeno

kiprbuš greje :worship: paše prit premražen na toplo

Objavljeno

Sobota.... :whistle::P

Objavljeno

Mmm...ne vem kje začet :rolleyes: Čist prevč lepga :blush: ...Vem sam d je bla vsaka minuta najbl spešl :winkiss:

aja pa dopust na morju je biu tud zakon :OK: ..ma sam da smo s prjatli pa je luštn :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!