Andrejaa Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 belisima vikend inu polaganje ploščic :naughty: Ma nee moorrrššššššš.....ti si šolo oz poklic zgrešila :lol: cela navdušena nad štemanjem in zj še polaganjem ploščic ...no kr pridna bot k maš še dost za položt ta tedn ene 350kilometrcku cist u izzy med 70in 100kmh,ni za verjet a vendarle z nasmeskom na obrazu in musicami v ustih nasploh pa pokrajne in prazne ceste ter svaka cast H in SK voznikom in njihovi kulturni vožnji A lohk dam kšno zlo podobno silko sm gor d si bojo laži predstavlal????? :evilgrin: :evilgrin: Moj nasmeh... :evilgrin: tak mau nagajiv k se bliža dopust :naughty:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Z ninjo na šiht... fajna jutrjanja furca (sam par kilometrov), kratka ampak sladka... zej se pa ona sonča, jz pa delam
Irencko Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Ma nee moorrrššššššš.....ti si šolo oz poklic zgrešila :lol: cela navdušena nad štemanjem in zj še polaganjem ploščic ...no kr pridna bot k maš še dost za položt ta tedn ma ala j kanc s polaganjem, sm š zafugerat j treba, pa nam vč po lojtrci plezala poklic... hm ja no sj tut tm kej polagam pa fugeram, štemam pa lih ne no nasmeh? ena zberčna ritka
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Popoldne uživaški kilometrčki... fletn klepet, vidla enga prjatla k ga že dolg nism, na konc pa še kavica z mojimi kofetkarji... zakon
Sanda7 Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 furca,roštiljada,pirčkanje,objemčkanje,..
Andrejaa Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 K potrpi z mano v šopingu čeprov ve, da nam nč domu prnesla če ne bo točn tistu kar čem
zmilan Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Da he mal bolj hladn, ker moram danes it mal delat, pa me ne bo mikal osta.Za zdaj.Ipam pa da bo še kaj
SharpNinja Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Je že čist (tist skor je že čist kilav) moooooooj
YeTika Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 (popravljeno) dubu me je sončk... počas se že barvamooo mature že neki mim... homologacija se KONČNOOO bliža... poletje se bliža... kolpa pa morje še bl.. :naughty: Popravljeno Maj 28, 2009. Popravil YeTika
Kane Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 a s tem si se hotla pohvalt da maš BMWja ehhehehehehe nasmeh danes....hmmm...dobre ideje za tattoo padajo ampak jih je treba na list spravt kar je težje
SharpNinja Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 a s tem si se hotla pohvalt da maš BMWja ehhehehehehe nasmeh danes....hmmm...dobre ideje za tattoo padajo ampak jih je treba na list spravt kar je težje Ne ga nimam :grrr , me pa vsakič sprav v smeh, k ga vidm....Wall-e :grim
Sanda7 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 kiprbuš greje paše prit premražen na toplo
Andrejaa Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Mmm...ne vem kje začet Čist prevč lepga ...Vem sam d je bla vsaka minuta najbl spešl aja pa dopust na morju je biu tud zakon ..ma sam da smo s prjatli pa je luštn :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se