Alla Objavljeno Junij 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Obeta se prava kulinarična perverznost - Kobe beef
klimbra Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Obeta se prava kulinarična perverznost - Kobe beef A me povabiš???????
Alla Objavljeno Junij 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 A me povabiš??????? Ne morem, ker sem že sama povabljena
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Obeta se prava kulinarična perverznost - Kobe beef prava prasica si, da veš :evilgrin: pod mano je lužica, mešanica čisto vseh sokov, ki jih moje telo proizvaja po celem prebavnem traktu - od ustnic do 'outputa' ... pa kr ne neha tečt ...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 kr dobla sm čokolado od enga gosta, ker sem bla pač prjazna... hihi, ko me majo eni radi
Andrejaa Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Smsk ki sm ga šele zjutrej prebrala, pa mi je polepšu jutro
SharpNinja Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 še od včer ....češnje na češnji :naughty: , Tour de po treh dolinah z biciklom pa "brcej, baba"
KawasakiGirl Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Sončk je, na šihtu sm z motorjm, jutr sm zjutrej na šihtu in mam cel popoldne za motor, zame, za užitek... bojo knjige že počakale Super mi je, čeprov sem na šihtu...
Sky Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 punca pri pivovarni union....na kolesu bila jaz na drugi strani isto na kolesu....oba imela kapo ED HARDY in seveda blišč se takoj opazi ko sonce sija vanjo....sem jo pozdravil s kapo (kavbojci stajl) me je pozdravla nazaj in pomahala ko je šla ....vse več takih punc, ki je za štos in energija je pozitivna! pa še 2 ritki na rolarjih AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MODEEEEL sm skor s kolesa dol padu in po 30° celzija sem se pregrel na 35°
brembo Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 punca pri pivovarni union....na kolesu bila jaz na drugi strani isto na kolesu....oba imela kapo ED HARDY in seveda blišč se takoj opazi ko sonce sija vanjo....sem jo pozdravil s kapo (kavbojci stajl) me je pozdravla nazaj in pomahala ko je šla ....vse več takih punc, ki je za štos in energija je pozitivna! pa še 2 ritki na rolarjih AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MODEEEEL sm skor s kolesa dol padu in po 30° celzija sem se pregrel na 35° ti je že kdo reku da se nehej drogirat nasmeh je biu učerej ja...ata osa v elemntu..use za dva jurija
KawasakiGirl Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 sončkkk je... na motorčku koj zjutrej, čeprov sam par kilometrov do službe, ampak zakon popoldne pa brrmmm... zakon
SharpNinja Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 Spala do enajstih skor, pa ben me ni motu
snoopy Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ne moreš da vrjameš...pa le nism edina kronca O:-)
Andrejaa Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 Me bo hmau..osrečl...predčasn odhod iz službe pa gasa na ohladitu
Sanda7 Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 juhuuu vikend...odojk,,,....puno toga
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se