Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

mmmmm kok je fajn k ni treba zjutri ustat v ta mraz pa se lohk človk lenobno greje v postli :rolleyes::P

Objavljeno

šefica na šihtu... :worship:

Objavljeno

En finofajn corti dan :rolleyes: ....pa cukrček od mucka :wub: .....pa novi salonarčki by Pirelli za Gromčka :OK:

Objavljeno

frej do ponedeljka :OK:

Objavljeno

Izpit na faxu sm nardila :OK: jupi... zdej pa vem, da mi bo ratal še ostale, pa bom drug let spet redni... viuuuuuuuuu :worship:

Objavljeno
Izpit na faxu sm nardila :OK: jupi... zdej pa vem, da mi bo ratal še ostale, pa bom drug let spet redni... viuuuuuuuuu :worship:

Bravo! le potrud se še za ostale ja ;)

Moj nasmeh...hm..nej pomislm..bla sm na šihtu, zunej je dž, doma sm k so plani šli po gobe, pa brez Rafaelota sm... :hmm:

Aja neki je pa le...en kolega k ga že douh nism vidla pa čula...sva mela kr fajn debate prek msnja :worship: me je spomnu na tiste čase k mi je bruhcat pomagu u tahudmu obdobju pubrtete :lol1:

Objavljeno

sm ga prespala čist dns...

Objavljeno
Bravo! le potrud se še za ostale ja ;)

Hvala, bom oblubm :winkiss:

Objavljeno

Še par urc pa grem mau šugat :blush:

Objavljeno

Moj je naredu izpit za motor, zdej bova pa skp na furce hoodila... viuuuuuuuuuuuuu.... :worship:

Objavljeno

Da je danes petek in da bo ura kmalu 14.

Objavljeno

Parim črkicam je pa uspel narisat en nasmehec vseen :)

Objavljeno

dobil regres in podaljšan vikend :D

Objavljeno

Dopoldne sem na šihtu, to pomen, da mam cel popoldne frej... tko da bo zih fajn... če bo sonček bo končno kšna fura padla, če ne bomo pa kej druzga najdl :whistle:

Objavljeno

svetovni tale ˝koncert˝ :rolleyes:oz. državna proslava... :D pa še kdaj... :OK:

Objavljeno

ušou mi je lih mal prej... :closedeyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!