Pravokotar Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Škrbasti nasmešek mikroskopsko majhnega prvošolčka, ki sem ga spustil čez cesto. Zgledal je skoraj kot pravi človeček :)
pupa Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 PETEK JEEEE..... in me ne bo........ več kot 1. teden.... kok kičast :kva2:
Zok Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 vsako jutro ena nezna budnica... :wub:
klimbra Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 :) :) :) le zakaj se mi dons tok smejčka :hmm:
Pravokotar Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Mogoče si se pogledal v ogledalu...? :?
ajgor the mad dog Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 (popravljeno) :) :) :) le zakaj se mi dons tok smejčka :hmm: ← A se žgačkaš po pirhih... Popravljeno November 26, 2004. Popravil ajgor the mad dog
klimbra Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Mogoče si se pogledal v ogledalu...? :? ← pogled v ogledalo,bi me verjetno poslal v bruhalnico.....torej.....le kaj :? :? :? :? :?
Zok Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 status moderatorja (pa ne na motosvetu)... :devil:
kađiva Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Čudovit dan, obsijan s soncem, pa sam 3 ure na faxu :OK: :OK:
katja Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Tole se je zgodilo že včeraj, ampak vseeno: Domača naloga za slovenščino: napiši oglas za prodajo avtomobila. Sošolka napiše: Prodam Audi A4, star 4 leta, sem njegova prva lastnica, 150.000 prevoženih kilometrov, dobro ohranjen, cena: 15 000 000 sit :? Potem pa še dve sošolki komentirata, da je to kar ugodna cena. In ko profesorca vpraša fante kaj si mislijo o tem oglasu, le en reče da se mu kilometri ne zdijo v redu. mislm ej.....nism vedla a nej se smejem al jokam :cry:
Rude Boy Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 10 v polovičko, kajmak, čebula, laško :OK: :P
Thundercat Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 status moderatorja in administratorja(ne na Ms, ampak na identičnem forumu) :) pa prevajanje iz ang v Slo...cel forum..... :blink:
Kruse Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 (popravljeno) Voznja v sluzbo :yea2: Saj tisti tunelcek je cisto :OK: , samo to da grmi ze vem pa prehitro je mimo :D in sem si nasel novo stvar.... Tisti ovinek z obvoznice na avtocesto :kva2: Priletis v guzvo, ko vsi skacejo levo desno kot kure, pa gas po prehitevalnem v ovinek, ko priletis ven pa spet guzva in direkt na prehitevalnega :yea2: Pa se izgovor imam, da grem najprej en krog po Siski.... Ane, je treba najprej masino ogret :OK: (Celovska :xx: :naughty: ) Pa da raje ne omenjam, da sem v sluzbo prisel ob 1ih O:-) A je spet polna luna :wacko: Popravljeno November 26, 2004. Popravil Kruse
SiR Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Pa da raje ne omenjam, da sem v sluzbo prisel ob 1ih O:-) A je spet polna luna :wacko: ← jst tut .. .pol me je pa šef u kopalnci (ogledalo) nadrl, kaj se grem ... nazjal me je ko kretena - jst sm se mu pa samo režal, k kak pobalin :) :kva2: :yea2: O:-) pol je pa kr šu, je reku, da ma pametnija posla, kot pa se z mano ukvarjat... no, mogoče mu kdaj ne bi škodl, da me mau v roke vzame :D
Kruse Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 ...pol me ... pa šef ... mau v roke vzame :D O:-) Jaszt imam na sreco (ali pa nazalost) sefico :D Je pa v firmi v kaficu nova kelnarca :yea2: Danes je bila v skornjih :kva2: in v minicu :notworthy: Smo skoraj eno uro na kavi sedel :yea2: O:-) Se kaksen pikado odigramo B) , pa bo kmalu spet cas za obvoznico :notworthy: Samo bo treba se prej tankat, sem spet na rezervi :P Pa kam izginja ta bencin... B) (da ni tudi kaj z luno...:wacko: ) Hehe, petek..... :naughty: :yea2:
KeC Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Kratek krog po savinjski dolini. Pa kavica v XXX. Pa blo treba mal ventile spucat. Jao kako je pasalo spet malo divjat.
semamiz Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 :OK: Hvala bogu , da so nam tel. kabl zrihtal k so ga presekal , da sem lohk spet na netu pa moto svetu .)
Kruse Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Koncno doma (za silo) zrihtal eno masino, za vikend bo treba pa se drugo :D ...sanjski Damir z njegovo vojakinjo... Hahaha...... No, tole ...... :SS (aja, ni prava tema .) ) Po dolgo casa dober film na Pop-u: Stare gate :P Kurt Russell :yea2: :yea2:
AlterMann Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 spet en lep dan :D ...a jih še ne bo konc. :P
johan Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Se priklopim na net in .....DELA. :010 Ico&CrashOver ,HVALA :grupni:
Broj Jedan Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 (popravljeno) mednarodni karate turnir Ljubljana Open 2004 srebrna medalja moje 6letne hčerke :D :D :D :D :D :D :D :D Popravljeno November 27, 2004. Popravil Jur
bLuZoNdEr Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 mednarodni karate turnir Ljubljana Open 2004 srebrna medalja moje 6letne hčerke :D :D :D :D :D :D :D :D ← Čestitke :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se