SharpNinja Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 K vreme prov fajn kaže, d bi blo kam za odgrmet :naughty:
brembo Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 K vreme prov fajn kaže, d bi blo kam za odgrmet :naughty: še enkrat poglej vn
SharpNinja Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 še enkrat poglej vn Ja sj, eni nimamo sreče, mi je prec zatrl nasmeh ...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Včerej fajna furca, dons zjutrej spet koj na motor, pol pa kopat v bazen ... zej k je pa slabo vreme, sem pa na šihtu... hihi prov fajn
pajkica Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 res da je dž, sam mam pa opran kombinzon pa čelada je k nova za neki pa tud dobr soncnca 1
snoopy Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Na tok zagaman dan pride vsak lupčk prov...
YeTika Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Ja no, ne vem, če je to boljš. Če zadaneš zdej na loto, si lahko celo barvno paleto vseh poševnookih nabaviš . ma ne.. ne rabm js to... js mam enga pa ork.. to j to :lol: .) drugač pa luštnih 700km čeri... :yes: nice O:-)
YeTika Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Na tok zagaman dan pride vsak lupčk prov... pol bi te pa lohk tud un dečko zravn potolažu... :evilgrin:
maus Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 pol bi te pa lohk tud un dečko zravn potolažu... :evilgrin: ti zgleda mau izzivaš ... IZDAJAUKA IZDAJAUSKA .. ne smeš se več imenovat Yetika ... ampak KETIKA
snoopy Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 pol bi te pa lohk tud un dečko zravn potolažu... :evilgrin: pssstt...pa ne vsega povedat nooo....ja vem...napašn sm se izrazu...od vsake lupček bi mogu napisat...pa kaj k spet ne bi blo prov ti zgleda mau izzivaš ... IZDAJAUKA IZDAJAUSKA .. ne smeš se več imenovat Yetika ... ampak KETIKA :lol1:
SharpNinja Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Fajn je blo dol, tak domač filing
Andrejaa Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 biu..k smo se s sodelavci po dolgm času dobil na pijač + še dvema k sta že dala odpoved....dokler nism tistga zagledala zunej in k si me je upu ogovort :angry: ma jajca človk...po 15ih letih :angry: optimist je če mislm d lah pozabm :angry:
YeTika Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 (popravljeno) ti zgleda mau izzivaš ... IZDAJAUKA IZDAJAUSKA .. ne smeš se več imenovat Yetika ... ampak KETIKA da izivam ? na-a :evilgrin: naša pa ni taka pssstt...pa ne vsega povedat nooo....ja vem...napašn sm se izrazu...od vsake lupček bi mogu napisat...pa kaj k spet ne bi blo prov potem se pa na ride postau pa fehti od vsake, če ga ne znaš drugač dobit ... :naughty: Popravljeno Julij 6, 2009. Popravil YeTika
gandi Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 da izivam ? na-a :evilgrin: naša pa ni taka potem se pa na ride postau pa fehti od vsake, če ga ne znaš drugač dobit ... :naughty: Snoopy-lupčkofehtar! :evilgrin:
YeTika Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Snoopy-lupčkofehtar! :evilgrin: se ga ne da zatret ane
KawasakiGirl Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Zjutrej sm na šihtu, to pomen da sem popoldne frej
Irencko Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 nejprej mami, k zna dohtarje okol vrtit, pol pa š ena kartica k me je duma čakala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se