SharpNinja Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 Mal prisiljeno, sm vseen je klimbra 1
YeTika Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 :grim luštne počitnce mam.. upam d se bojo vsaj tko dobr nadaljevale, če že ne bolš...
brembo Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 mateja prav da more it prej iz šihta da bojo betoniral....matej (šef) pa nam pravi: betoniral bojo ja in tu ne kr neki ampak greznco :lol1:
SharpNinja Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 Trening....po pol leta in glede na vse sploh je laufal skor na 100% . klimbra 1
KawasakiGirl Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 A to ga maš pr Čarmanu? Če ja, sej sploh ni nič zbit, sm ga vidu... Ja vem, da ni... levo plastiko mi je premaknil dol z ogrodja, pa popraskan je po levi (sicer sem ga doma že probala mal spolirat) tko da se skor nč ne pozna, po desni strani mam pa počeno plastiko, pa oba sprednja smernika manjkata pa ogledalo (levo)... jah sem mislila, da je huje, pač nesreča, šok... pol sem pa samo v garažo motor parkirala, pa še zarad hrbta sem mislla, da ga nam mogla pelat... tko k sem se enkrat usedla gor, sem bla čist happy
gandi Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Ja vem, da ni... levo plastiko mi je premaknil dol z ogrodja, pa popraskan je po levi (sicer sem ga doma že probala mal spolirat) tko da se skor nč ne pozna, po desni strani mam pa počeno plastiko, pa oba sprednja smernika manjkata pa ogledalo (levo)... jah sem mislila, da je huje, pač nesreča, šok... pol sem pa samo v garažo motor parkirala, pa še zarad hrbta sem mislla, da ga nam mogla pelat... tko k sem se enkrat usedla gor, sem bla čist happy Sam da je s tabo vse OK!
KawasakiGirl Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Končno je ponedeljek... jutri zvem kdaj motor dobim pa to... jupiii
Andrejaa Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 ++ Ice age 3 sm končn viddlaaaaa ++++ en arrrrrrrrrrr modni dodatek - ne moj :naughty: +++ včeri cel športni dan - kolo, košarka, kul vreme ++++++ na splošn lep vikend, pouhn smeha
SharpNinja Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 K je vse tk kt mora bit klimbra 1
pajkica Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 spet mau br br ..... spuzva in soncnca 2
Andrejaa Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 k se mi vse šajna ... Ja dj mau mejn ga poliri , drgn Mmmmoooooo------iiiiiijjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja ja ja ja ja arrrrrrrrrr :evilgrin:
KawasakiGirl Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Moja Ninja je doma <- a je dost jasn dase mi najbl smeje?
SharpNinja Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Dons je bil pa kr velikrat klimbra 1
Andrejaa Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Nakolesarla, namotorčkala, pa še tri fajn pubece vidla k jih že douh nism
brembo Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 dns odhod za češko a je treba še kej dodat :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se