Andrejaa Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Balkončk "..pod oknom sem stala in bila sem vesela..." Res da pesmi nism pela, sm pa lubico tist cajt ogrela ... pol sm pa u šiht mogla jet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 (popravljeno) Balkončk "..pod oknom sem stala in bila sem vesela..." Res da pesmi nism pela, sm pa lubico tist cajt ogrela ... pol sm pa u šiht mogla jet a teb sm čeul u glavo vrgu, k si mi mijaukala pod oknom :unsure: Popravljeno Avgust 17, 2009. Popravil maus bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 nov avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Danes pa grem malo zapravljat k severnim sosedom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Že vidm d bo zanimivu na pripravah..no sej je že Smeha poun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 dopust v bolgariji čudovito, ni mi žal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 zopet igrou na tekmi...+ lubenica zvečer... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Včerajšnji večer ko smo se s starmi kolegi spet dobil ob kozarcu, dveh, treh, štirih... piva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 en k ma štir Jure in soncnca 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 kooook velka kuglcaaaaaaaaaaaa :banana: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 kooook velka kuglcaaaaaaaaaaaa :banana: :banana: = k ne morm popraut stare objave :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 jut3 pa na morje... pol pa direkt še za kak dan mau na lepš u lohatc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 jut3 pa na morje... pol pa direkt še za kak dan maus na lepš u lohatc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Kwa se folk vse ne spomne.....na cisterni za gnojnco po celi dolžini pisal coca-cola , sm se tok režala, sm skor z motorja padla klimbra in motogp1999 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 motogp1999 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Tamali k znajo tok zakomplicirat eno čist preprosto igrco in ti postavlajo uprašajna k ti še na konc pameti neb pršla d spadajo ke hvala prjatlom za obisk snoopy..en tamav je reku d je toj motor od tistih najlepšejši AMPAK.. ne lep ku moj! :evilgrin: to pa vemo zakaj rečejo ne :evilgrin: ...kr bi drgač mel nasledn dan kondicijske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 (popravljeno) Tamali k znajo tok zakomplicirat eno čist preprosto igrco in ti postavlajo uprašajna k ti še na konc pameti neb pršla d spadajo ke hvala prjatlom za obisk snoopy..en tamav je reku d je toj motor od tistih najlepšejši AMPAK.. ne lep ku moj! :evilgrin: to pa vemo zakaj rečejo ne :evilgrin: ...kr bi drgač mel nasledn dan kondicijske itak je najlepši...sj me že kr mal mot to k se kr naprej okol njega muwajo samo...kaj češ..to je cena slave ti pa ne smeš terorja nad otroki zganjat noo...k bojo skp stopl se ti slabo piše .) Popravljeno Avgust 20, 2009. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Kwa se folk vse ne spomne.....na cisterni za gnojnco po celi dolžini pisal coca-cola , sm se tok režala, sm skor z motorja padla to s pa zihr vidla nekje med rakekom in cerknico :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 to s pa zihr vidla nekje med rakekom in cerknico :naughty: glih sm mislu napisat..HUGO transport Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 čiste gate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Tamali over and over again Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Tamali over and over again tak malega pa tud nimam noooooo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 ena prjava... pol pa uf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 dugajaaaaaaa ... me je ena teta dons vprašala, zakaj imam bel nos... in sem rekel, da tko uživam aspirin ... prej zadane ... ga je šla takoj zdrobit in šmrkat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se