Andrejaa Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Joj en sodelovc...svaka mu čast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Uf danc pa cel kup...je biu že cajt, d mi mau bl sončk posije Pijačka z fajn pobecoma Na trening uletela s kombinezonom in delala u paru s frendico u hlačah Pa tačetrtga moškega predstavnika dobim v bajto kumej čakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 sodelouci jao... hehe, carji pa ene sanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Jutr pa via morje....po bližnci itaq :naughty::lol: ninjaxx, motogp1999, klimbra in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 lepi kilometri dns...nimam pojma zakaj ampak komi čakam da ga na servis pelem spet...letos že drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 K jo zjutrej lahk mau počoham predn grem na šiht lubico valda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 pogled na meglo zuni pa sonček..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Prvič po poškodbi, v takem stanju kot sem, mi je uspelo kavbojke zlikat. Iz dneva v dan doživljam nove vspehe, ko si dokažem, kaj vse se da narediti z eno roko, povrhu vsega pa še z levico . urssa, bajkr88 in riderrgirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Prvič po poškodbi, v takem stanju kot sem, mi je uspelo kavbojke zlikat. Iz dneva v dan doživljam nove vspehe, ko si dokažem, kaj vse se da narediti z eno roko, povrhu vsega pa še z levico . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Furca.....pol pa masažca ....pol pa še eden od ubijalskih treningov klimbra, motogp1999, ninjaxx in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 končno me je pomiril odgovor policaja da dobim neomejeno pr 21-ih letih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 končno me je pomiril odgovor policaja da dobim neomejeno pr 21-ih letih... super ... pol maš lahko tud mal starejšega desca tole me je pa res nasmejalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Obletnica rojstva - še eno leto sem preživel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 super ... pol maš lahko tud mal starejšega desca tole me je pa res nasmejalo :lol: moška logika govorila sem o izpitu za motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 K me zadnje dni tolk presenača...pozitivn..da mu nit povedat ne znam Tko samozavest , odločnu kt se mi je zmenu za zavarvajne za avto...arrrr...nkol še vidla ga tazga and I like it :evilgrin: In nit besede mi ni blo treba rečt, ponavad že sama vse zrihtam...zdj sm pa lahk sam čičala in gledala pa prou pasal je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Lebdenje v bazenčku po 500km garanja ......če bi lohk tunkala bi bil pa še večji nasmeh :evilgrin: motogp1999, TommyP, klimbra in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 K je našo gnado mau stisnla prpa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 nardila vse izpite tega tedna zj pa gmah za neki cajta... vikend bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Po dveh urah plazenja po kolenih, pogled na spucan motor motogp1999, TommyP, ninjaxx in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 včerišnji večer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Mal sentimentalnih kilometrčkov motogp1999, TommyP, ninjaxx in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mic0 Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 ride so me osrečle in nasmejale:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Vriskanje po vinogradih oz plezanje po kostanju pa klatenje ježic na une k so spod pobiral kostanj je blo pa še bulš motogp1999, ninjaxx in klimbra 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Varadero štrudl v Braslovčah!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se