Sanda7 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 jutranje crklanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Babji čvek ob čajčku pa čoko muffinih ooo kok je blo fajn!!! :D hvala za mafine PS: ej a misliš, da sva midve krive, da je tok slab vreme dons? :evilgrin: xyznanixyz in hilton 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Ojjaaa ma lepga preeeeeeeeeeeeelepga nasmeh seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 PS: ej a misliš, da sva midve krive, da je tok slab vreme dons? :evilgrin: A-a, midve pa ne O:-).....uni naši krokarji, k so tačas tok čvekal po MS d je dž začel :evilgrin: Dns pa sm.................. ............................... :naughty: motogp1999, TommyP, domina in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 konc šihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Dons nism rabu maske pa plavutk, da sm pršu na šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Španska MUCA O bože mili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 za začetek nekaj res nasmejanih sms Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 ufffffffffff kako pašeeeeeeee čeule sem si sezu ... kokkkk pašeeeeeee p.s. paše nogam, ne paše nosnicam :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 ufffffffffff kako pašeeeeeeee čeule sem si sezu ... kokkkk pašeeeeeee p.s. paše nogam, ne paše nosnicam :glare: BRAVO,BRAVO,BRAVO... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 BRAVO,BRAVO,BRAVO... še dobro da ma št. 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Pouh danc -Klapca spet mal videna Sanda thx za budnico Yetika, Snoopy hvala za smeha poun pa čajčk -Sicer kratkih pa vseen lepih 5min + objemčk -Pa cimr k je eno prbiv v Mc'Donaldsu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 ... Yetika, Snoopy hvala za smeha poun pa čajčk -Sicer kratkih pa vseen lepih 5min + objemčk -Pa cimr k je eno prbiv v Mc'Donaldsu hvala teb za drušno pa za šloganje fajn večer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Pouh danc -Klapca spet mal videna Sanda thx za budnico Yetika, Snoopy hvala za smeha poun pa čajčk -Sicer kratkih pa vseen lepih 5min + objemčk -Pa cimr k je eno prbiv v Mc'Donaldsu ne razumem, kako si se mela fajn, pa mene ni blo zravn hvala teb za drušno pa za šloganje fajn večer... sem vedu, da je mal čarounice v njej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 1114-oz slivnica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Pouh danc -Klapca spet mal videna Sanda thx za budnico Yetika, Snoopy hvala za smeha poun pa čajčk -Sicer kratkih pa vseen lepih 5min + objemčk -Pa cimr k je eno prbiv v Mc'Donaldsu ja andrejči.. ni panike pa še kdaj ane.. zdle k bo zima bo večkrat pasu čajčk.. hvala teb za drušno pa za šloganje fajn večer... a j dobr šlogala ane ?? js tud tko pravm ne razumem, kako si se mela fajn, pa mene ni blo zravn sem vedu, da je mal čarounice v njej smo te vabli pa si repk med noge stistnu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 sonček fajn je blo se pelat...čeprav zadnič xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ja andrejči.. ni panike pa še kdaj ane.. zdle k bo zima bo večkrat pasu čajčk.. Sam počas bom tud jst prešla na Snoopyjevo varjanto veš kasnej pa na še kej močnejšga....no danc npr pijem čaj z domačim šnopcom aj dobr šlogala ane ?? js tud tko pravm Ja ddddddddddd....tko da vidva k vama kej nov jasn kr pridta h tetki andreji ala čudežna svečka Maus, v men ni mau čarovnce ...jst sm ceu hudič babji xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 becikliranje,petek juhuuu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 po vsem tem dreku k se dogaja, me je končno razvedril neki lepih km z mojo lubico danes po sončku... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 14, 2009 Deli Objavljeno November 14, 2009 Mhm in to tak, d se mi še zdj učki svetjo motogp1999, TommyP, xceno in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 15, 2009 Deli Objavljeno November 15, 2009 to, da mi je prjatu k se nisva vidla več kot 9 let, reku da ful dobr zgledam xceno in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 15, 2009 Deli Objavljeno November 15, 2009 pjačka po letu in pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 15, 2009 Deli Objavljeno November 15, 2009 še več takih dni....kot danes:yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 "Fahidiot" tortica , k sploh ni tko dolgočasna izpadla kt so ponavad take "členaste" zadeve ....aja, pa en žmuksl'čk zjutri O:-) TommyP in klimbra 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se