brembo Objavljeno Januar 27, 2010 Opozori Objavljeno Januar 27, 2010 sooončeeeekkkk !!! a si čelno dubu bajkr88, maus in xyznanixyz 2 1
SharpNinja Objavljeno Januar 27, 2010 Opozori Objavljeno Januar 27, 2010 Sonček dns, šoping pa en čvek po tulifonu, predolg se nismo slišal klimbra in thumper 1 1
hilton Objavljeno Januar 27, 2010 Opozori Objavljeno Januar 27, 2010 dober čaj v prijetni družbi simpatične mladenke domina 1
maus Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 kaj druzga lahko še privabi nasmešek na obraz... seveda .. PETEEEEK
SharpNinja Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 K se me nekdo po vsem tem cajtu še zmer ni naveličal a79 in klimbra 1 1
Ninč Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 to da sem končno najdla stanovanje (preseljena že v sredo), da sem lahk živce spočila, ker mi je tole letanje sem pa tja po lj požrl tolk cajta, živcev in dobre volje, da mam -1 dan življenja... res... upam, da bo zdaj en čas mir, ker se mi ne da več selit... lani sem se 3krat :glare: direkt tko da se bo zdej ninč v pondeljek prijavila na izpit za motoj, in se bom posvetila mojmu fetišu KONČNO!!!!! Sanda7 1
rdeci_vragec Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 (popravljeno) to da sem končno najdla stanovanje (preseljena že v sredo), da sem lahk živce spočila, ker mi je tole letanje sem pa tja po lj požrl tolk cajta, živcev in dobre volje, da mam -1 dan življenja... res... upam, da bo zdaj en čas mir, ker se mi ne da več selit... lani sem se 3krat :glare: direkt tko da se bo zdej ninč v pondeljek prijavila na izpit za motoj, in se bom posvetila mojmu fetišu KONČNO!!!!! Bravo Nina! Sem vesel zate! Še ena motoristka več torej... To pa je razlog za nasmeh... Popravljeno Januar 29, 2010. Popravil rdeci_vragec
YeTika Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 ijeeeeeeeejj.. izpiti uspešno nrjeni.. to pomen da bo kmau tud zima mim in da nas že čaka ena luštna sezona... :grim
Andrejaa Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Sm misnla d bomo danc že fertik , ampak drgač gre pa vse po planu no še 25% pa smo done
Ninč Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 to, da se je končno nekaj premaknilo v moji misiji izpit za motoj (v bistvu že včeraj)... naročena sem na zdravniški drug teden... (komaj) marca grem pa na CPP... če se bo do marca vleklo, bomo mal porinili pa bo
Andrejaa Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 99% zaključena misija sam še tazadn del morm h bajt dobit, pa lohk oddamo
pajkica Objavljeno Februar 4, 2010 Opozori Objavljeno Februar 4, 2010 fon O:-) thumper in Furioso 1 1
Andrejaa Objavljeno Februar 4, 2010 Opozori Objavljeno Februar 4, 2010 Obisk in eno lepo presenečenje na vrhu stopnic
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se