Kruse Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Sem bil preprican, da imam doma 3 tipkovnice....In ko se je ta druga cudezno "pokvarila", sem ugotovil, da sem imel samo dve :P Pa sem v sluzbi dobil drugo, skoraj novo in to zastonj :OK: Pa kok mam jaszt krasno sluzbo: - pridem kadar hocem :) - grem kadar hocem :D - delam kar hocem (ne, ni nic.... srfam :P kaj ces, se je treba mal s sportom ukvarjat :naughty: ) - sefica je cist obupala nad mano in ne tezi vec spljoh :naughty: - placa je vsakega 15ega B) - novoletna zabava bo :notworthy: , pa 13. placa tut :yea2: ... dej morm samo se pogruntat zakaj doma mrezna ne dela :blink: (pomoje me samo malce j... v glavo, zato da ni dolgcajt :D ) :yea2: :yea2: :yea2: December O:-)
gebre Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 December :wub: , pa nove rokavice za bordat mam :D , čakam samo še vezi potlje pa v akcijo :yea2: .
jax Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Faakin A, I love this day! V šoli sem bil 2 uri... Eno izmed teh dveh ur sem reševal križanke, drugo se pa kregal s prfoksom... :D Ostanek dneva sem preživel v kafičih, in na kongresnem trgu, kjer je bil koncert za boj proti AIDSu... Pa še en zanimiv pepsi sem spil... ;) Skratka... Dan poln smeha in zajebancije! :kva2: :OK: :grim
devilish Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Faakin A, I love this day TOO! :D kot sm že rekla, ni treba metodološke delat... shopping... veseli december... kongresni trg... puhno smsov... glasba... akcije (v trgovinah)... Sym... obiski in uživanje v pregledovanju fotografij... in nenazadnje cimer ki je lihkar uletel pijan domow... :grim in je ku en otrok :lol1: nice day :OK:
Black Knight Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Poročaj... :naughty: ← Nisem se še opogumil da bi ji rekel za cifro,sem pa spet malo debatiral z njo :wub: ...jutr pa ziher,pol bomo pa vidl a bo naslednja objava tuki al pa v Vomitoriumu :unsure: ...
Pravokotar Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 ...jutr pa ziher.... Blek Kwiht, pa to si že včeraj obljubil: ...jutr definitivno zamorim za telefonsko... :doze: (yst pa pesti držim celo noč... <_< )
motoristek Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Skoraj sem pozabil kavo piti :OK: :D
Manu Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Bela kava. :) Zakaj že? :o :kva2: :D
Kruse Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Prisel tocno v sluzbo :? Kot kaze bom mogu it prej domov :) Ta druga kava je bila za direkt u zilo :notworthy: Cesta :kva2: Obvoznica :naughty: Guma :notworthy: Pa vikend se bliza.... :yea2: :yea2: :yea2:
motoristek Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Vsaki dan me gnjavijo teli poštarji, ko, da sem ena pi*ka :lol1: :lol1:
Kruse Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Aktivacija uporabniXkega raXun :? :angry: :P No pa je prslo :naughty: :OK: O:-) B)
uzzy Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 (popravljeno) še 10 min... :D evo, pa še zadnjič danes: cold and empty :wub: ← Ma jst čist n'č ne štekam Cold & Empty :? :cry: ajd če bi blo Warm & Ful, bi mi še potegnl :wub: tko pa tavam in tavam :D Popravljeno December 2, 2004. Popravil uzzy
Kruse Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Strelec Vlada vam planet Jupiter, glede na hitrost gibanja ga uvrščamo med počasne. Za obisk vseh zodiakalnih znamenj potrebuje kar 11 let in 315 dni. :blink: Po mitološkem izročilu je bil Jupiter najpravičnejši in največji bog, ki je vladal bogovom in ljudem. Vas Strelce pa je vzel pod svoje okrilje. Podaril vam je svoje pozitivne lastnosti: ... in psihično ravnotežje. :wacko: :kva2: :hmm: :) :P Itaq :D :D :D
bubamara Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Ma jst čist n'č ne štekam Cold & Empty :? :cry: ajd če bi blo Warm & Ful, bi mi še potegnl :wub: tko pa tavam in tavam :D ← hi hi hi.....ti povem vse na kofetu ;) :004
Špilferderber Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 še slabi dve uri šihta, potem pa Capajebo, hir aj kam!
Manu Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 še slabi dve uri šihta, potem pa Capajebo, hir aj kam! ← Pozdravi Bašćaršijo in poljubi vrata stolnice v mojem imenu. :rolleyes: Hvala . :)
Einherjar Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Nisem se še opogumil da bi ji rekel za cifro,sem pa spet malo debatiral z njo :wub: ...jutr pa ziher,pol bomo pa vidl a bo naslednja objava tuki al pa v Vomitoriumu :unsure: ... ← Porkadus, tole se vlece k santabarbara (vstavi trenutno limonado).... Moj nasmesek : danes je "ta mau" petek :)
Ervina Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Pridirja tajnica v pisarno in prestrašena oznani, da ima virus na računalniku. Pa jo s sodelavcev vprašava, če ji je to IT javil ali protivirusni program. Ona pa, da se ji je ena stvar pojavla na zaslonu, kot ena čudna žival in noče stran. :hmm: Samo bežen pogled na njen zaslon in ugotovitev, da je sprožila je office assistant-a in se ji je pojavila ''sponka''. :lol1: :lol1:
fifty Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Pridirja tajnica v pisarno in prestrašena oznani, da ima virus na računalniku. Pa jo s sodelavcev vprašava, če ji je to IT javil ali protivirusni program. Ona pa, da se ji je ena stvar pojavla na zaslonu, kot ena čudna žival in noče stran. :hmm: Samo bežen pogled na njen zaslon in ugotovitev, da je sprožila je office assistant-a in se ji je pojavila ''sponka''. :lol1: :lol1: ← ...sej ni res :D :D :D A je tajnica blont?
Manu Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 ...sej ni res :D :D :D A je tajnica blont? ← Ne, kar naprej je v pogonu. :)
Ervina Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 ...sej ni res :D :D :D A je tajnica blont? ← Ne. Je pa blizu 50tim. :P
fifty Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Ne. Je pa blizu 50tim. :P ← ...zdej se pa sekiram. :doze: Da ne bom :topic: :D :D :D
Zok Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 neka mi laufa po trebuhu... ...pa ne vem al metuljcki, al enote ameriskih zracnih sil... :blink:
motoristek Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Ne. Je pa blizu 50tim. :P ← Blont ali sive celice, to je isto :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se