Kmet2 Objavljeno Avgust 22, 2013 Deli Objavljeno Avgust 22, 2013 japajade .. će bi biu kwakasakijeuc, bi ga na steno prbiu pritisk izločka :krneki: No to maš pa tud prov,ko serjete res serjete pik1, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 22, 2013 Deli Objavljeno Avgust 22, 2013 sama sem si kavo skuhala :hooray: maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Avgust 22, 2013 Deli Objavljeno Avgust 22, 2013 sama sem si kavo skuhala :hooray: Le nasmeh je bolj grenak?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 22, 2013 Deli Objavljeno Avgust 22, 2013 Le nasmeh je bolj grenak?! Če bi si jo ti sam skuhal po svojem ukusu . . . . . in to po štirih mesecih . . . . . nasmeh ne more biti grenak! Kmet2, pajkica, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 ... ker mi je končno po 47-ih poskusih uspelo tasivo kocino iz nosa spulit..... ... res je grdo vn sekala.... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 ... ker mi je končno po 47-ih poskusih uspelo tasivo kocino iz nosa spulit..... ... res je grdo vn sekala.... upam, da si nisi poškodoval malih možganov :glare: pik1, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 upam, da si nisi poškodoval malih možganov :glare: ... pa da je šmrkl še tud cel ostal ... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 25, 2013 Deli Objavljeno Avgust 25, 2013 moja postla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 26, 2013 Deli Objavljeno Avgust 26, 2013 And you know containers from china are like trains in Italy - you know When they leave and never When they arrive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 27, 2013 Deli Objavljeno Avgust 27, 2013 skuhala kosilo za nagrado dobila žurko, privat DJ-ja http://www.youtube.com/watch?v=jiMTsVy5K6g&feature=share kaj češ lepšga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 končno sprehod brez kakršnihkoli pripomočkov..... :hooray: bravo jaz ...... Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 PETEK ... zmagu sm :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 Pik1 mi bo jutri cel dan peku čevapčiče in me silu pit maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 Pik1 mi bo jutri cel dan peku čevapčiče in me silu pit ....pridem :krneki: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 pridem tudi jaz aja nasmeh... še danes delo, potem pa dopust maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 pridem tudi jaz aja nasmeh... še danes delo, potem pa dopust Sva že dva , po šihtu na Pelješac za 10 dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 Sva že dva , po šihtu na Pelješac za 10 dni jaz še malo bolj južno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 jaz še malo bolj južno Kam,kam...kr povej, da jih mal zdražva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 do Grčije :grim maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 do Grčije :grim Bravo..uživej na polno..zdej so najboljši termini za dopust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 Bravo..uživej na polno..zdej so najboljši termini za dopust :grim enako, uživaj tudi tiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 do Grčije :grim pozabil si napisat do Grčije, če naum zalutu Kmet2 in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 pozabil si napisat do Grčije, če naum zalutu ej, če ne bom čez deset dni aktiven na MSju, lčahko pričnete z iskalno akcijo ps. iščite v okolici Angole.... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 mi je en zdele izjavu: sm tok kolenčku, da me ritnice bolijo ... skor sm se umru... ćist motozajebant, Zivnorc in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno September 7, 2013 Deli Objavljeno September 7, 2013 Gospodje, ki so mi danes spregledali kar dosti "nepravilnosti" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se