osa rider Objavljeno Oktober 27, 2013 Deli Objavljeno Oktober 27, 2013 Zase se brigej :lol: NE PA SE NE BOM! Mam doma eno ta velko črno vrečo . . . . .tablet, za prodat! Ima da se narišeš pr men z kešom . . . . da ti prodam robo! Stari boš vidu kok zadanejo . . . . . pa še rok uporabe jim je poteku, tko da še bl zadanejoooooo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2013 Deli Objavljeno Oktober 27, 2013 NE PA SE NE BOM! Mam doma eno ta velko črno vrečo . . . . .tablet, za prodat! Ima da se narišeš pr men z kešom . . . . da ti prodam robo! Stari boš vidu kok zadanejo . . . . . pa še rok uporabe jim je poteku, tko da še bl zadanejoooooo! Prov,sam jih skrij,da mi jih Pajkice ne zmaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 28, 2013 Deli Objavljeno Oktober 28, 2013 jutr končno mal tišine, k bo na travmi neta zmankal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 jutr končno mal tišine, k bo na travmi neta zmankal Nepane evo jz že pišem in je že jutri :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 ... in kaj je tle smešnga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Norc ti ne razumeš Pajkice,ona ima globji smisel za humor pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 sam res ....ni vsak pajek isti, eno več požrejo, eni manj.... ful smešn :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 narisala sta mi ga Pajkica in Kmet2, s temi tableti :yes: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 upam, da ne zamešata analno in oralno jemanje tablet .... Kmet2, gregorjanc, Maximus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 upam, da ne zamešata analno in oralno jemanje tablet .... vsaj en k mi je dons pričaral nasmeh Maximus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 ... ja problem je lahko samo v vrstmen redu jemanja recimo svečke... najprej jo je treba obliznit, pa pol u ritko.... k kontra ni glih okusno..... aja... Nasmeh mi je pričarala pajkica... kr tko..... k je fejst punca... maus in Maximus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 upam, da ne zamešata analno in oralno jemanje tablet .... Ti bi dobival redno analno saj maš za te velike tablete premajhna ustka :lol: gregorjanc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Ne se delat norca iz pajkov pa tablet... Kombinacija zna bit strupena... Na travmi pa ful tisina dons :-P maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 ... ne tle zdej še mene mešat zravn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Ne se delat norca iz pajkov pa tablet... Kombinacija zna bit strupena... Na travmi pa ful tisina dons :-P Pa kje si pajki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 se bosta dubla in zamenala analne tablete ualam se DAMI34 in Maximus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Kar vali se mene pa boli :-( jaz sem ze na urgenci. No tle ni tko tih :-D neta niso hotl izklopt k so slisal neki o macoli... Banda Maximus in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Nasmeh mi je pričarala pajkica... kr tko..... k je fejst punca... na dober da grem u bazen se umit od te sline :blink: Ti bi dobival redno analno saj maš za te velike tablete premajhna ustka :lol: viš zato ženske nimamo problema z velkimi tabletami..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 na dober da grem u bazen se umit od te sline :blink: viš zato ženske nimamo problema z velkimi tabletami..... Prid k men mam piškote pa une tabulš bonbončke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Prid k men mam piškote pa une tabulš bonbončke res hvala, bi me rad utopu u bazenu a ne? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 res hvala, bi me rad utopu u bazenu a ne? Probu sm,da si ne bom kdaj očitu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 bom ostala na kremšniti dons.... po bazenu, da si naum jaz kej očitala sama seb aja še neki za en nasmeh: se pogovarjajao babnce u reševalnem, pa reče ena sem srečala enga tipa , mater sem eno uro mogla stat da mi vse povedu, ma je hujš ku 15 babnc ukup ... tok ka si ženske mislijo o moških ..... čveke opravljive :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 4 dopust letos :grim res da bolj kratek, ampak bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 29, 2013 Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Fajn družba na kupu . . . . . debata . . . . . Logaške kremšnite skratka cukrrrrrr! Bo treba ponovit . . . . :notworthy: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 soooonček pa tišina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se