Kmet2 Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 soooonček pa tišina A dol je sonce...tuki pada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 kje je dež briga me..... jaz grem zdej na plažo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 2 dni sončka, skoraj 600kmju....še cel teden se bom smehal Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 2 dni sončka, skoraj 600kmju....še cel teden se bom smehal Eh to ni nič,jaz se smejim že 3 tedne ....pa skoz sonček vidm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 (popravljeno) jaz sem se smejala 4 mesce pa kva ...pa še kr mi gre na smeh pa km je blo tut en tok... u reševalnem Popravljeno November 2, 2013. Popravil pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 jaz sem se smejala 4 mesce pa kva ...pa še kr mi gre na smeh pa km je blo tut en tok... u reševalnem Jaz se bolj kvalitetno smejem,lej to ^_^ DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 2, 2013 Deli Objavljeno November 2, 2013 Eh to ni nič,jaz se smejim že 3 tedne ....pa skoz sonček vidm Ktero medicinsko sestro kličeš "Sonček"??? Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 3, 2013 Deli Objavljeno November 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wcaBUXcjfOI Tale tip je pa ubrisan, sploh na 1:40 me je v smeh spravu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 3, 2013 Deli Objavljeno November 3, 2013 še en... http://www.youtube.com/watch?v=Wj-mKoq256Y Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 Lastna neumnost :grim Že dober mesec imam "objavljen" moj album s fotkami na MS, vsaj prepričana sem bila v to. Potem mi pa MZ reče, da ga ne vidi. Jasno da se ne vidi, če sem ga pa pozabila aktivirati :oops: motozajebant in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 17, 2013 Deli Objavljeno November 17, 2013 komi čakam, da zamenam gate .. ker je takrat petek DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 tale me je nasmehnu: thumper, pik1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 ... nasmeh dam... .... samemu sebi... k se mi itak nben ne smeji... maus, DAMI34, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Po doooooolgem času doooooopust! :kva2: Zivnorc, thumper, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Po doooooolgem času doooooopust! :kva2: to je pa tud mene nasmejal...predvsem ura k si se zbudu .. pik1, Kmet2, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Ker grem jutri domov....domač sekret,hrana,muca :grim......neprecenljivo maus, osa rider, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 to je pa tud mene nasmejal...predvsem ura k si se zbudu .. Ne jebem . . . . . spavam dok se ne probudim! Doooooooopust maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Ker grem jutri domov....domač sekret,hrana,muca :grim......neprecenljivo kej mačka maš? A niste mel psa? Ne jebem . . . . . spavam dok se ne probudim! Doooooooopust okreni se na drugu stranu i spavaj dalje!!! Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Ker grem jutri domov....domač sekret,hrana,muca :grim......neprecenljivo ...jest sem pa skoz mislu, da je Bibi pes... kej mačka maš? A niste mel psa? okreni se na drugu stranu i spavaj dalje!!! ... hehehe... sva ko furmanska konja... sva naenkrat stisnilaaaa. DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 ...jest sem pa skoz mislu, da je Bibi pes... ... hehehe... sva ko furmanska konja... sva naenkrat stisnilaaaa. drugič nej napiše "pussy" pa bomo vedli za kaj se gre Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Ker grem jutri domov....domač sekret,hrana,muca :grim......neprecenljivo tole obesi na vrata maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Ker grem jutri domov....domač sekret,hrana,muca :grim......neprecenljivo KONČNO ... bom vsaj prišel, se usedu k gospot, dau noge na mizo, dubu večerjo, kawo in nasmešek nežne in ljubke gospodinje, medtem bo njen gospot u spalnici rjovu od bolečin ... sj se nama bo smilu, do prvega grižljaja vročega hrustljavega odojka, ki ga bom dobil na mizo in poplaknil z mirzlim prom ... njami njami .... rade volje te obiščem DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Ker grem jutri domov....domač sekret,hrana,muca :grim......neprecenljivo Končno si dočakal ta dan! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 KONČNO ... bom vsaj prišel, se usedu k gospot, dau noge na mizo, dubu večerjo, kawo in nasmešek nežne in ljubke gospodinje, medtem bo njen gospot u spalnici rjovu od bolečin ... sj se nama bo smilu, do prvega grižljaja vročega hrustljavega odojka, ki ga bom dobil na mizo in poplaknil z mirzlim prom ... njami njami .... rade volje te obiščem ... a te pridem iskat ???? maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Ja Pik a veš kje so Murgle,ne bi rad spet v kaki Murski Soboti pristal DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se