Kmet2 Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 Jutr.....no že danes se začne.... DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 21, 2014 Pri nas je božiček pohitel in mi prinesel nove škorenjčke RobiRoberto, DAMI34, maus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 ... v težavah nisi nikoli sam ... Mia, Kmet2, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 moj prjatu, k je jaca strokovno prevažal maus, Kmet2, DXR16 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 ...nasmeh... da se to ni meni zgodilo.... maus, Scarlett, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 moj prjatu, k je jaca strokovno prevažal ... sej sem ti že zdavnej reku, da si probi tud kšnga normalnga prjatla dobit ... :) Alla, KARMEN1, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 ... sej sem ti že zdavnej reku, da si probi tud kšnga normalnga prjatla dobit ... :) ne zamenjam mojih prjatlu, me preveč zabavajo...s hupo al brez maus, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 Ja sej lahko se s prjatlu norca delat,pomagat pa ne banda Zmago postal sem takšen kot tisti s katerimi se družim......čista kap.....morm zamenjat prjatle :lol: maus, Zivnorc in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 PETEK Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 PETEK Pa jutri in pojutrišnjem smo fraj, ker je Dan republike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 Maus se veseli.... pik1, DAMI34, motozajebant in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 Kot podmazano. Napredujemo! Vse mi gre od rok. Še najbolj denar. Ampak rezultati so že vidni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 mislim da se počasi približuje zadnji stadij... ne da sama ne vem kdaj sem bla na dopustu... še šefe poskušam prepričat v to in kličem na upravo, da pa js sem bla novembra in mi tega niso prikazal na plačilni dejansko sem bla čist zares od 20.10 en teden ti pa si ninč Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 mislim da se počasi približuje zadnji stadij... ne da sama ne vem kdaj sem bla na dopustu... še šefe poskušam prepričat v to in kličem na upravo, da pa js sem bla novembra in mi tega niso prikazal na plačilni dejansko sem bla čist zares od 20.10 en teden ti pa si ninč Imam podobne probleme. Sem v soboto zvečer poskušal mojo prepričat, da že mesec dni nisva, pa pravi, da sva zjutraj. Madona je bil dolg dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Kmet 2 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 http://www.siol.net/novice/junaki_za_jutri/2014/12/tilen_peterka_hiska.aspx Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 http://www.siol.net/novice/junaki_za_jutri/2014/12/tilen_peterka_hiska.aspx Dobra ideja. Večina ljudi je itak poštenih in plača, če pa kdo nima denarja ali pa noče plačat, pa je to malenkost proti strošku, ki bi ga imel s prodajalcem v trgovini. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 jutro sonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Sinoči sm čaku božička z mašinco za striženje, pa je bil priden je daril prnesu, tko da nism rabu uporabit mašince! Sam me zanima, kako za hudiča je splezu skoz dimnik, če je pa kamin laufu!?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Sej zato ti pa ni blo treba mašince uporabit si ga že z ognjem zdepiliral osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2014 Božiček me je pa letos presenetil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Božiček me je pa letos presenetil Dec ve kaj prav pride! :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 26, 2014 Deli Objavljeno December 26, 2014 lej sneg je zuni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 26, 2014 Deli Objavljeno December 26, 2014 Jagnečje zarebrnice pr Sedmic. Se mi še zdaj smeje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 26, 2014 Deli Objavljeno December 26, 2014 sodelavc zajebu in pršu uro prej v smeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se