bubamara Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 pa kje se ta absinth dobi :? jst bi tut mal probal O:-) ← boš probal :grim nasmeh: še en teden pa dobim dojenčka :wub:
Kruse Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Tolpe New Yorka - sicer sem ga ze ene parkrat gledal, ampak ne istih stvari.... :) :blink: A tko se to dela. Mene so pa ucil, da se ne sme majhnih punck tepst... Aja, saj je sama prosila :P Pa toliko mesa, da sem kar lacen ratu :D No ja, ce pustimo vso tisto klanje pri strani ( :BUA: ), je bil kar poucen film :naughty: Pa je res, da se clovek celo zivljenje uci.... :OK: Ja res, prav poucno :devil: :notworthy: :OK: :OK:
motoristek Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Tolpe New Yorka - sicer sem ga ze ene parkrat gledal, ampak ne istih stvari.... :) :blink: A tko se to dela. Mene so pa ucil, da se ne sme majhnih punck tepst... Aja, saj je sama prosila :P Pa toliko mesa, da sem kar lacen ratu :D No ja, ce pustimo vso tisto klanje pri strani ( :BUA: ), je bil kar poucen film :naughty: Pa je res, da se clovek celo zivljenje uci.... :OK: Ja res, prav poucno :devil: :notworthy: :OK: :OK: ← Zato pa še kar bedim, filmi namesto, da bi seksal :lol1: :lol1:
BC Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 (popravljeno) boš probal :grim :kva2: :OK: SymRu sporoča: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :lol1: :lol1: :) Popravljeno December 6, 2004. Popravil BC
simonsi Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Končno kupil škornje za na motor :)
bubamara Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 :kva2: :OK: :lol1: :lol1: :) ← :grrr :lol1: :)
Mustang Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Naredil servis na motorju: roke umazane, mastne, črne, nasmeh na obrazu pa nepopisen :D She will always carry on... :wub: (at least next 200.000 km :o )
Kruse Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 it just stinks like a fuckin' corpse... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Ahahhahhhahhhahhhaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Dobra tale ... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Po tolkih letih niti ni cudno :devil: :devil: :devil: Sej sm okn odpru, d se mau lufta....
motoristek Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Danes pa prvi dan, po dolgem času v službo :OK:
HHV Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Naredil servis na motorju: roke črne, nasmeh na obrazu pa nepopisen :D ... A farbo pušča? :blink: :? O:-)
HHV Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 (popravljeno) Dejstvo, da sem se umiril in sem kljub policijski novoletni čestitki dobre volje. :OK: (MotosvetDelujePozitivnoNamePress) Popravljeno December 7, 2004. Popravil HHV
gic Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Šele danes sem videl na pisalni mizi sporočilo, ki mi ga je napisala šefica že 1.12.2004! :lol1: Še sreča, ni bilo nič pomembnega
Manu Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Ljudje ( ok.... ljud, ok, ok.... ena ljuda... ) ki opravljajo in grdo govorijo o drugih ljudeh ( ok... o enmu ljudu.,.. ok, ok... o meni) in potem tisti ljudje ( ok.. ljud.... ok, ok dva ljuda... ok ..trije ljudi :) to povejo osebi ( ok, meni ) ki je bila opravljana. :) :D :afro1: :lol1:
stigmata Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Okrog mene se razmnožujejo "smo dobili" 2 dojenčka ta teden, 4 pa so še na poti :naughty: :OK: :010
AlterMann Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Okrog mene se razmnožujejo "smo dobili" 2 dojenčka ta teden, 4 pa so še na poti :naughty: :OK: :010 ← Stigmata, pa ti si medicinski fenomen.... :D
pupa Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Ljudje ( ok.... ljud, ok, ok.... ena ljuda... ) ki opravljajo in grdo govorijo o drugih ljudeh ( ok... o enmu ljudu.,.. ok, ok... o meni) in potem tisti ljudje ( ok.. ljud.... ok, ok dva ljuda... ok ..trije ljudi :) to povejo osebi ( ok, meni ) ki je bila opravljana. :) :D :afro1: :lol1: ← wellcome to the junge. Če se ti je to samo enkrat zgodilo, se ti je še malokrat. Jaz kup stvari izvem, kaj se o meni govori naokoli...... ....... dobra obveščevalna očitno...... :devil: :lol1:
Manu Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 ....... dobra obveščevalna očitno...... :devil: :lol1: ← Itak. :grim :D :004
.T. Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 nune v Šentjakobskem gledališču :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Tadej
uzzy Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 PM od Bubamare ... :D ← A tebe tud .)
Nata Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 A tebe tud .) ← :grim če pa je tak 'smeško' tale Buba :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se